micmal Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 No to skończyłem. Fajnie się to robiło, ale przy moim tempie, to znowu trzeba będzie sobie przypomnieć jak się czołgi maluje. Uki i Artur dzięki za doping i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Świetna robota, niesamowite wykonanie jak i myśl stworzenia takiej scenki. Najlepszego w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 bardzo fajna praca:) jedna uwaga , ten sherman zbyt delikatnie stoji na tej ziemi, przy jego masie koła powinny delikatnie wejść w glebę. Życzę kolejnych udanych prac w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Jak dla mnie to poziom wykonania światowy i napisałbym coś jeszcze z ochów i achów, ale muszę iść pozbierać szczękę z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Piękna praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Sherman rewelka Świetne grafitti na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Bajeranckie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Diorama rewelacyjna, ale ten pies ... pies rządzi i mnie rozwalił do reszty Prawie mu ślinka poleciała na tego kuraka hahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Iście benedyktyńska praca! Jedna z najlepszych dioram, jakie widziałem, mimo tego, że Sherman jest w malowaniu nazwijmy go cywilnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 Wielkie dzięki i podziękowania za oglądanie tasiemca w warsztacie dla wytrwałych. Trochę tak mi bardzo fajna praca:) jedna uwaga , ten sherman zbyt delikatnie stoji na tej ziemi, przy jego masie koła powinny delikatnie wejść w glebę. Życzę kolejnych udanych prac w nowym roku Może masz rację. Jeszcze nie przykleiłem Shermana, co by sobie na warsztat do środka polukać , ale tak czy tak po przyklejeniu lepiej nie będzie. Pewnie można by go bardziej "osadzić", ale mnie już się zwyczajnie nie chce. Punkt wyjścia jest taki, że to twarde klepisko przed warsztatem i zwyczajnie czołg nie miał się jak "zapaść" w glebę. I tego się będę trzymał Diorama rewelacyjna, ale ten pies ... pies rządzi i mnie rozwalił do reszty Prawie mu ślinka poleciała na tego kuraka hahahahahah Muszę jeszcze cyknąć fotkę żywej przekąski dla kotka w postaci ptaka, bo go coś na zdjęciach pominąłem A i jeszcze jedna istotna sprawa. Podziękowania dla Roberta O. za doradzanie przy fotkach i pomoc przy wyborze obiektywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Warsztat śledziłem od początku i muszę przyznać że na początku nie spodziewałem się tak efektownego końca. Jedyne co teraz mi pozostaje to pogratulowac tak fantastycznego efektu. Mam nadzieję że sezonó będzie dośc kilka a wręcz kilkanaście bo jest co oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Ha widzę i kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Na Stronę Główną go Mości Adminie! Świetna praca, doskonale się ogląda i co chwila odkrywa się nowe szczegóły...zajrzę tu jeszcze nie raz. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Poziom światowy. Jednakże węże z gazami są prawie grubości ręki spawacza, stanowczo za grube. Przydałoby sie też dać je w dwóch kolorach. Co nie zmienia faktu, że powinieneś wrzucić tę pracę na jakiś portal ogólnoświatowy. Pozostaję z szacunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Ja pierdziele Chłopie mistrzostwo świata. Szacun, szacun,szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2014 nie spodziewałem się tak efektownego końca. Cieszę się, że finał się spodobał Mam nadzieję że sezonó będzie dośc kilka a wręcz kilkanaście Zbieram siły. Ha widzę i kota No i pticę też jeszcze muszę cyknąć i co chwila odkrywa się nowe szczegóły Wielkie dzięki. Moim zdaniem dobrze jak na dioramce dużo się dzieje. Jeżeli jest to scena, w której w rzeczywistości zachodzić może dużo zdarzeń, to fajnie to pokazać. ednakże węże z gazami są prawie grubości ręki spawacza, stanowczo za grube. Szczera prawda. Wózek poszedł w rozsypkę przy składaniu, gdzieś mi się zapodział jeszcze jeden kabel i już nie chciało mi się dziergać. W efekcie z jednego zrobiłem dwa, co bije po oczach, bo powinny być dłuższe i cieńsze. A i jeszcze jeden zegar od butli poszedł na spacer i nie wrócił Poziom światowy. jeszcze dużo brakuje, ale dzięki za miłe słowa. Ja pi Podziękował, fajnie, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Napracowałeś się sporo. Niektóre elementy bardzo udane. Jak dla mnie zbyt jaskrawe kolory pogarszają efekt. Np. Czołg pomalowany w grafiti mógłby być bardzo jaskrawy, a reszta stonowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Kejter zaraz kurczaka podprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Kawal wspanialej modelarskiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Nie no MASAKRA .....Piękna robota-brak słów poprostu- .........! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Maja 2014 Autor Share Napisano 9 Maja 2014 Pięknie dziękuję za opinie, cieszę się, że się podoba Jak dla mnie zbyt jaskrawe kolory pogarszają efekt.Np. Czołg pomalowany w grafiti mógłby być bardzo jaskrawy, a reszta stonowana. Jak kto lubi Zamiar był właśnie taki, żeby było kolorowo. Jedyne co bym zmienił, to malowanie dachu. Powinno być właśnie takie jak Mariusz napisał, bardziej stonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Mi, skromny jesteś chłopina ,ale przy takiej pracy nie potrzebnie się krygujesz , "makietka" urywa dupę i nie ma co gadać ! Cytując klasyka - "moje zdanie znasz " . "Makietka " wisi już w internetach od dawna , a za każdym razem paCZę w nioM i wytrzeszczam oczyska . Jest genialna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi