manas Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Gdyby ktorys z WSz Kolegow wycial, poskladal "na sucho", obfotografowal i opublikowal rzeczoną suczkę, bylbym dozgonnie wdzieczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 U MNIE KLUCZ 4 SZT WŁAŚNIE WYLĄDOWAŁ :-). Dzięki za udaną transakcję i myślę, że przy kolejnych nowościach zrobimy podobny sznyt :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Para wylądowała -wszystko O.K Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Właśnie wylądowała w Warszawie na Babicach . Dzięki Grzesiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Taaatoooo! Taaatooo!!! "Listonosz przyniósł pizze i chce żebyś coś podpisał"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Suchoj wylądował. Teraz żałuję że tylko jednego zamówiłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Toruń godz 11 ladowanie suczki Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Panowie, odbierać awiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 2 Września 2014 Share Napisano 2 Września 2014 Ja mam polecone do skrzynki ale "siem" nie zmieścił. Odbieram jutro rano. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Aktualizacja: doleciał w kawałkach... Przecież o niesklejonym modelu nie napiszę, że przyszedł cały. Wielkie dzięki... ochy i achy będą dopiero po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Opole radio potwierdza lądowanie trzech Su-20 o 11.47 UTC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Orzeł wylądował. Normalnie, dzień dziecka Kalkomanie sponsorowali SK Model i Mistercraft po zawrotnej cenie 10zł/sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Z dużego arkusza cyfry z Las Powidz są bezuzyteczne.Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Te kalki z prawego górnego rogu to z tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Ok modelik dotarł super rewelacja dziękuję ślicznie Grzegorz. A jeszcze trzy miesiące mocno zastanawiałem się nad drugim Su-20 z Mastercraftu za jedyne 24,90 w zabawkowym ale ktoś go kupił i dobrze. Teraz mam model z prawdziwego zdarzenia. Dla mnie jest bardzo dobry. I napisy eksploatacyjne i itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Z dużego arkusza cyfry z Las Powidz są bezuzyteczne.Niestety... Eee, na moje koślawe oko wyglądają ok. W porównaniu z publikacją Stratusa wyglądają podobnie. @Bomi - kalki pochodzą z zestawu "SK Model Suchoi (Fitter C/F) Su20/Su22 1:72" Kupić go można tylko dla kalkomanii, bo sam model to z "twarzy" podobny do nikogo. Występuje czasem na allegro. Sam się nabrałem na obrazek na pudełku dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Z dużego arkusza cyfry z Las Powidz są bezuzyteczne.Niestety... Eee, na moje koślawe oko wyglądają ok. W porównaniu z publikacją Stratusa wyglądają podobnie. Rozmiar, mówi to panu coś ? Są za małe ,niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 ...Rozmiar, mówi to panu coś ? Są za małe ,niestety . Nigdy pretensji nie było... To ile powinno być? 500mm w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Do mnie też dotarł Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, zdecydowanie przyda mi się i ułatwi budowę szeregu elementów mojego docelowego modelu. Kilka zagadnień może podlegać korekcie, ale to dla zaangażowanych. Grześ - dzięki za sprawne działanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 To ile powinno być? 500mm w realu? Arkusz z 7125 i 6136 jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Witam. Też odebrałęm swój. U mnie również bardzo pozytywne wrażenia po wyjęciu wyprasek. Grześ również bardzo dziękuję i piszę się na Su-22 od razu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Witam. Też odebrałęm swój. U mnie również bardzo pozytywne wrażenia po wyjęciu wyprasek. Grześ również bardzo dziękuję i piszę się na Su-22 od razu. Pozdrawiam. Też bym sobie życzył aby pojawił Su-17M4 i Su-17UM3K ale nie wiem czy Modelsvit zaryzykuje bo są Bilka/Italeri prędzej czy później będzie wznowienie no i cały czas klepia Mastercraftu/Plastyka dawna Pantera. Mam obawy, że możemy się nie doczekać. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Italeri szału nie robi. Wypuszczano już bardziej popularne modele, np MiG-23 Trumpetera, mimo że był Italeri, F-22 Raptor ma w ofercie prawie każdy producent. Su-22 to przecież popularny temat i modelarze zasługują na dobre modele w 1/72 i 1/48. Jestem przekonany, że prędzej czy później doczekamy się nowych wyprasek w obu skalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Z ogólnych wiadomości wynika że M4 będzie najpóźniej. W planach są M2, M3, UM, a M4 w "zamierzeniach". Bo najwięcej różnic w stosunku do Su-17 (kadłub i skrzydło). Ale to może się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 ModelSvit zapomniał po drodze o Su-7BKŁ. Coś słychać o nim? Właśnie tak sobie pomyślałem o oczekiwanym przez wszystkich BKŁ gdy Kolega Maxy napisał o następnych wersjach Su-17/20/22. Dziwne trochę z ich strony - wydali wersje myśliwskie, eksportowe bombowe, ale o najważniejszym (wewnętrznym dla Sojuzu) BKŁ zapomnieli? Nawet szparkę wydali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi