sianko Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Witam Coś mnie ostatnio wzięło na Sopwithy, więc postanowiłem dokończyć rozgrzebanego i już zapomnianego przeze mnie Strutera. Nie ukrywam, że planuję zbudować całą menażerię sir Sopwitha oczywiście w miarę dostępności. Model który skończyłem przedstawia maszynę z 3 dyw. RNAS , czołowego kanadyjskiego asa R. Collishawa , samolot w standartowym malowaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Piękny, jesteś mistrzem tej skali i tematyki, chylę czoła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Nie moja epoka,ale jak patrzę na twoje modele,to aż serce radośniej bije....jak prawdziwe .....widać tam płótno,sklejkę,drewno...itd.itp....a przecież to 1/72 !!!!!!!!!......są przepiękne i perfekcyjnie zrobione Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 piękny jak zawsze, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Choć nie moja epoka, jestem fanem Twoich modeli. Czy był warsztat, w którym w miarę szczegółowo opisywałeś wykonywanie naciągów? Pytam, bo przynajmniej w jakimś zakresie będzie mi to potrzebne w mojej motolotni... Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Jak zwykle świetny! Gratulacje! Przypominam się z "Czarną Gwiazdą". Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Jest magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2014 Dzięki panowie Jak zwykle świetny! Gratulacje! Przypominam się z "Czarną Gwiazdą". Pozdrawiam, Marek Oczywiście pamiętam o gwiezdzie, ale na razie nie mogę się na nic zdecydować szukam fajnych malowań Co do naciągów to używam żyłki wędkarskiej 0,085- 0,1 mm i wiertła 0,3, robię otworki przeciągam żyłkę jeden koniec zaklejam klejem CA naciągam i drugi koniec zaklejam. Miejsca klejenia szlifuję i można malować. Imitację śrub rzymskich robię z kawałków miedzianego drucika lub wykorzystuje blaszkę Parta S72-161 tam są gotowe imitacje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Jak zwykle piękny model kolego sianko Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 szukam fajnych malowań Może być też tak, że malowanie masz już fajne, uproszczony zestaw też, ale brakuje mu blaszanych detali a tym samym bodźca do rozpoczęcia budowy. Tu również mogę pomóc. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Bardzo ładny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Bardzo ale to bardzo elegancko wykonany model. Jesteś magikiem skali 72. Strasznie mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Bardzo ładny model, świetnie się ogląda twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 10 Lipca 2014 Share Napisano 10 Lipca 2014 Super wyszło Naciągi pierwsza klasa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uri9 Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 witam-przepiękny model,cały czas szukam pomysłów na wykonanie olinowania w dwupłatach ,może zdradzisz parę szczegółów niskie pokłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Bardzo ładny model! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi