bazylms Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Spóźniony, ale jestem. Mnie też się podoba - zatwierdzone. Aż się ciśnie na usta piosenka Kaczmarka "...warto było czekać, na te piekne czasy. I na własne oczy - cuda te zobaczyć." Ja w kazdym razie czekam ciągle na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Lutego 2015 Autor Share Napisano 13 Lutego 2015 No i kadłub wyfukany, skończyłem dziś pokład. Tera trza będzie wymalować kiosk i reszte śmiecia.... WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Pokład ładny. Rozumiem ze Ciapek się obraził albo znów go wcięło bo to już druga strona relacji bez jego obecności! Niechybnie Autor wontka tego musi wyruszyć na poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Teraz kadłub zardzewieje sobie troszkę czy taka nufka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Niezła wyfukanka, he, he... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 o powiedz czym dziury na pokładzie zalałeś na czarno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuan Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 A myślałem, że nie podobają mi się łodzie podwodne... szlag by to :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Ciapek ma urlop, ale przy następnej sesji powinien już być. Trochę zardzewieje, ale bez przesady. Dziur w pokłdzie jeszcze niczm nie zalałem. To kombinacja cienia i czernego podkładu. Zapodam potem w to olej, tyle że myślałem o mocno ciemoi szarym zamiast czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 ...tyle że myślałem o mocno ciemo szarym zamiast czarnego. i to jest bardzo słuszna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Marca 2015 Autor Share Napisano 9 Marca 2015 HELLLOOOOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ Pszdrafiam fszytkich Polakufff Ci którzy liczyli na to że zdechłem w końcu gdzieś pod płotem, przeliczyli się Ostatnio była wielka rewolucja w chałupie, do KLONA PIERWORODNEGO dołączyła TOWARZYSZKA KRÓLEWNA Oczywiście na to Ochrana była przygotowana, ale jak się na coś przygotujesz życie zawsze zapoda ci gumową lolą w potylicę, tak żebyś wiedział gdzie Twoje miajsce Moją szyderczą gałę zaatakowały wrogie mikroby i wyłączyły mnie z akcji na kilka dni. Pułkownik dzielnie odparł najeźdźców CIAPKIEM i robota ruszyła w końcu z miejsca Nie chciałem Was zanudzać kolejnym Fazowym natarciem, więc fotki dopiero dziś, kiosk wyfukany, w zasadzie to wszystko jest już wyfukane ( poza sprzędem do załadunku torpedy i samą oną zabójczą cygaretą ), pora wywlec oleje i inne specyfiki. Zgodnie z obietnicOM CIAPEK dokonał inspekcji kiosku, w trakcie której to czynności przyłapan został na kliszy No i tak dla zgrywu z resztą rury kanalizacyjnej WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 ... rura coraz ładniejsza. do KLONA PIERWORODNEGO dołączyła TOWARZYSZKA KRÓLEWNA zuch mołodiec. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 ... rura coraz ładniejsza. do KLONA PIERWORODNEGO dołączyła TOWARZYSZKA KRÓLEWNA zuch mołodiec. Gratulacje. Się Gała spisała... Gratulacje serdeczne !! Ps A łódka rzeczywiście coraz ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Gratulacje! No zaczyna to wyglądać szlachetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Ranyście, jaki on piękny! Nie myślałeś żeby zrobić takiego samego w granatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Marca 2015 Autor Share Napisano 10 Marca 2015 Znaczy się owiązać trzonkowcami??? Taki rozrywkowy u-boot ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Nie, miałem na myśli malowanie w odcieniach granatu. Pięknie by wyglądał na tle zachodzącego słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozek Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Wow.. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Marca 2015 Autor Share Napisano 11 Marca 2015 wiem co miałeś na mysli tak sobie tylko farmazony piszę Nie nie myślałem, wogóle nie mam raczej artystycznej duszy i nie miawam takich pomysłów. W sumie mógłby nawet interesująco wyglądać. Jakbys brał się za coś takiego to daj znać z chęcią popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 Malowanie jest kapitalne, to samo w błękitach i granatach byłoby jeszcze lepsze - ale ja okrętów to nie umiem robić. Ale może kiedyś jakiś samolot w takim kamuflażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 ...Ostatnio była wielka rewolucja w chałupie, do KLONA PIERWORODNEGO dołączyła TOWARZYSZKA KRÓLEWNA. eeee to widzę że nie tylko w stoczni robota szła pełna parą najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 ...Ostatnio była wielka rewolucja w chałupie, do KLONA PIERWORODNEGO dołączyła TOWARZYSZKA KRÓLEWNA. To masz Gała co chciała. A tak na serio to wielkie gratki. Też mi się kilka miesięcy temu rodzinka poszerzyła, tylko odwrotnie. Samo zaś faszystowkie pływadło zacnie się prezentuje. A i obecność Ciapka oko moje raduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Marca 2015 Autor Share Napisano 18 Marca 2015 Podziękował Panowie podziękował Papram olejami teraz, złoszowałem juz te wszystkie otwory w pokładzie i kadłubie, których nie wierciłem. Nie wstawiam fotek, bo i postępy nie są spektkularnie widoczne.... koniec już tuż tuż, potem będzie mini relacja ( i zapewne kupa śmiechu ) z malowania torpedy i faszystów co ją będą pchali do rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 19 Marca 2015 Share Napisano 19 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Sporo wody upłyneło od ostatniego wpisu.... Działo sie sporo, ale powoli. Nie obeszło sie też bez WIELKIEJ REWOLUCJI. Ale do rzeczy. Otóż CIAPEK zapoznał koleżankę ZOFJIĘ korespondencyjnie Niewiasta nie w ciemię bita postanowiła sobie upolować kawalera. Ciapek w końcu dobra partia, ustosunkowany itp, itd Wiadomo że jak baba sobie coś umyśli to... tędy owędy trafi pod drzwi miejskiej komendy Tuataj nasze gołąbeczki gruchają sobie na moim biednym u-boocie: ZOfia oczywićie wybaczyła Ciapkowi wszystkie skoki w bok w czasie kiedy się jeszcze nie znali, ale tak na wszelki wypadek pogadała z Pułkownikiem i załatwiła sprawę zgodnie z odwiecznymi tradycjami Ochrany: Tyle tytułem wstępu. Kiosk zmaltretowany, taki będzie też ogólnie stan reszty. Czyli jak mawiał bohater jednego z moich ulubionych seriali: lekutko i z wyczuciem, żadne poważne uszkodzenie ciała No i harmata, bo sie pomalowana chyba jeszcze nie załapała WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 no i zacnie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi