Skocz do zawartości

Faszystofski batyskaf U- Zweihunderteins

Szydercza Gała

Rekomendowane odpowiedzi

Spóźniony, ale jestem. Mnie też się podoba - zatwierdzone. Aż się ciśnie na usta piosenka Kaczmarka "...warto było czekać, na te piekne czasy. I na własne oczy - cuda te zobaczyć." Ja w kazdym razie czekam ciągle na więcej.

• Odpowiedzi 299
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Ciapek ma urlop, ale przy następnej sesji powinien już być. Trochę zardzewieje, ale bez przesady. Dziur w pokłdzie jeszcze niczm nie zalałem. To kombinacja cienia i czernego podkładu. Zapodam potem w to olej, tyle że myślałem o mocno ciemoi szarym zamiast czarnego.

• 4 weeks later...

HELLLOOOOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ

Pszdrafiam fszytkich Polakufff Ci którzy liczyli na to że zdechłem w końcu gdzieś pod płotem, przeliczyli się Ostatnio była wielka rewolucja w chałupie, do KLONA PIERWORODNEGO dołączyła TOWARZYSZKA KRÓLEWNA Oczywiście na to Ochrana była przygotowana, ale jak się na coś przygotujesz życie zawsze zapoda ci gumową lolą w potylicę, tak żebyś wiedział gdzie Twoje miajsce Moją szyderczą gałę zaatakowały wrogie mikroby i wyłączyły mnie z akcji na kilka dni. Pułkownik dzielnie odparł najeźdźców CIAPKIEM i robota ruszyła w końcu z miejsca

Nie chciałem Was zanudzać kolejnym Fazowym natarciem, więc fotki dopiero dziś, kiosk wyfukany, w zasadzie to wszystko jest już wyfukane ( poza sprzędem do załadunku torpedy i samą oną zabójczą cygaretą ), pora wywlec oleje i inne specyfiki. Zgodnie z obietnicOM CIAPEK dokonał inspekcji kiosku, w trakcie której to czynności przyłapan został na kliszy

125_zpsvywebryq.jpg~original

126_zpsanktwtrb.jpg~original

127_zpsidepbe6b.jpg~original

128_zps9xmk6ov1.jpg~original

129_zpsjykddlra.jpg~original

130_zpspkgnam1b.jpg~original

131_zpswt1ykjn0.jpg~original

No i tak dla zgrywu z resztą rury kanalizacyjnej

132_zpsmrwq6jlu.jpg~original

133_zpseo6kd2xs.jpg~original

134_zpsqlrbi0cr.jpg~original

135_zpsvgbaah4w.jpg~original

WIELKIE JOŁ

wiem co miałeś na mysli tak sobie tylko farmazony piszę Nie nie myślałem, wogóle nie mam raczej artystycznej duszy i nie miawam takich pomysłów. W sumie mógłby nawet interesująco wyglądać. Jakbys brał się za coś takiego to daj znać z chęcią popatrzę

...Ostatnio była wielka rewolucja w chałupie, do KLONA PIERWORODNEGO dołączyła TOWARZYSZKA KRÓLEWNA.

To masz Gała co chciała. A tak na serio to wielkie gratki. Też mi się kilka miesięcy temu rodzinka poszerzyła, tylko odwrotnie.

Samo zaś faszystowkie pływadło zacnie się prezentuje. A i obecność Ciapka oko moje raduje.

Podziękował Panowie podziękował

Papram olejami teraz, złoszowałem juz te wszystkie otwory w pokładzie i kadłubie, których nie wierciłem. Nie wstawiam fotek, bo i postępy nie są spektkularnie widoczne.... koniec już tuż tuż, potem będzie mini relacja ( i zapewne kupa śmiechu ) z malowania torpedy i faszystów co ją będą pchali do rury

• 3 weeks later...

Sporo wody upłyneło od ostatniego wpisu.... Działo sie sporo, ale powoli. Nie obeszło sie też bez WIELKIEJ REWOLUCJI. Ale do rzeczy. Otóż CIAPEK zapoznał koleżankę ZOFJIĘ korespondencyjnie Niewiasta nie w ciemię bita postanowiła sobie upolować kawalera. Ciapek w końcu dobra partia, ustosunkowany itp, itd Wiadomo że jak baba sobie coś umyśli to... tędy owędy trafi pod drzwi miejskiej komendy Tuataj nasze gołąbeczki gruchają sobie na moim biednym u-boocie:

136_zpsmi8vol1u.jpg~original

ZOfia oczywićie wybaczyła Ciapkowi wszystkie skoki w bok w czasie kiedy się jeszcze nie znali, ale tak na wszelki wypadek pogadała z Pułkownikiem i załatwiła sprawę zgodnie z odwiecznymi tradycjami Ochrany:

lafirynda_zpsgqdups4i.jpg~original

Tyle tytułem wstępu. Kiosk zmaltretowany, taki będzie też ogólnie stan reszty. Czyli jak mawiał bohater jednego z moich ulubionych seriali: lekutko i z wyczuciem, żadne poważne uszkodzenie ciała

137_zpsmnmmstpn.jpg~original

138_zps4yub0xor.jpg~original

139_zpsqvhdhhsr.jpg~original

140_zps8hfwxsk2.jpg~original

141_zpstvtx3gar.jpg~original

142_zpsfqnwnzci.jpg~original

No i harmata, bo sie pomalowana chyba jeszcze nie załapała

143_zpswxalt1ny.jpg~original

WIELKIE JOŁ