bazylms Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Witam. Model jak na mnie skończony w dość szybkim tempie. Sam model składało się bardzo dobrze i przyjemnie. Trochę pracy wymagały gąsienice (niestety nie magic tracki). Tutaj znajduje się warsztat: WARSZTAT. Zawsze chciałem mieć Shermana w zimowym płaszczyku, a że mam dwa takie to z jednym mogłem sobie pozwolić na eksperymentowanie. Osobiście jestem z niego zadowolony, ciekawi mnie natomiast co wy o nim sądzicie? Zapraszam do oglądania zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Podoba mi się. Aż i mnie się zachciał zrobić zimowego Shermana Zróżnicowałbym może bardziej wielkości i kolorystykę zacieków. Przed ostatnia fotka jest zajeb....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Kapitalne zimowe kamo! Świetnie zadzialałeś filtrami! Jak Ty robisz takie ładne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Fajny jest , szkoda ze tej płachty nie dorobiłeś zróżnicowało by to kolorystykę. Ale to moje odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Najfajniejsza wersja Shermana, a Twoje wykonanie dla mnie bomba. Pzdr Ps. Wyrabiasz się, warsztat tylko 7 stron ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Jest na czym oko zawiesić. Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Bardzo pięknie pomalowany i pobrudzony, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Piekna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krj1921 Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Śliczności, wmontować go w jakieś zdjęcie z epoki i mało kto zauważy że to model. Zacne dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Piękny panie Krzysztofie, wykwity na białym kamo poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Czołek petardziarski ! Bardzo się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 mistrzowskie wykonanie, dodaję do zakładek. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 bardzo ładny model, zrobiony ze smakiem i wyczuciem. jeśli coś można byłoby zasugerować to większe zróżnicowanie kolorystyki brudzenia, zwłaszcza podwozia. no i na podstawkę go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Witam! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2015 Super! Bardzo, bardzo fajny!!!!! pozdro Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Stycznia 2015 Share Napisano 5 Stycznia 2015 Można? Chyba w tym dziale można. Bardzo, ale to bardzo mnie się podoba... Pięknie zmalowany, wykwintnie podany, nic tylko oczy cieszyć widokiem ślicznych zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Na początek dzięki za ciepłe przyjęcie modelu. Jak Ty robisz takie ładne zdjęcia?Dwie lampy z żarówkami 5500K po bokach i jedna biurkowa nad modelem z podobną żarówką. Aparat w wiekszości przypadków w trybie "A" z przysłoną maskymalnie otwartą i na samowyzwalaczu. Czasami w trybie ręcznym "M" jak aparat nie chce mi się dobrze ustawić z czasem naświetlania i wychodzi za ciemne lub jasne. Ale rzadko się to zdarza.Twoje wykonanie dla mnie bomba.Ps. Wyrabiasz się, warsztat tylko 7 stron ;) Dzieki Seba, staram się, he, he. Jednak nie będzie tak różowo jak się wezmę za Tygrysa z Dragona. Mam już do niego zimmerit z Ataku i lufę z RB. Jeszcze tylko friulki. Ale to za jakiś czas. Mam nadzieję że wtedy się pojawisz.... szkoda ze tej płachty nie dorobiłeś zróżnicowało by to kolorystykę. Ale to moje odczucie.Lenistwo. Nie chcialo mi się z GS'em paprać tylko dla tej płachty. A i przy dwójce małych brzdąców ciężko czas na model znaleźć a co dopiero na dorabianie dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Super sherman, zimowe niestyrane kamo wygląda ekstra : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 ... szkoda ze tej płachty nie dorobiłeś zróżnicowało by to kolorystykę. Ale to moje odczucie.Lenistwo. Nie chcialo mi się z GS'em paprać tylko dla tej płachty. A i przy dwójce małych brzdąców ciężko czas na model znaleźć a co dopiero na dorabianie dodatków. Wiem cos o tym , ja ostatnio kucyki pony glolwnie maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Bardzo ładnie zmalowany. Chętnie na żywo by poogladal Wybierasz się do Huddersfiled? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Jeszcze nie wiem, ale w Telford na pewno będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Stycznia 2015 Share Napisano 6 Stycznia 2015 Jeszcze miesiac do wystawy tak ze troszke czasu jest wiec gdybys sie zdecydowal to daj znac. Ja na dzien dzisiejszy mam plana podskoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Bardzo mi się podoba Sherman w twoim wydaniu zimowego kamuflażu. Koledzy już pisali o zróżnicowaniu kolorystycznym zacieków, mi za to rzucił się w oczy karabin wieżowy a konkretnie lufa. Widać jakby nie oszlifowany ślad po łączeniu form. Chyba że to tylko złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2015 Marcinie, jest oszlifowany. Może nałożenie metalizera spowodowało takie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi