bazylms Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Tym razem model z nieco innej epoki. Trochę trzeba było w nim poprawić (na ile umiejętności pozwoliły). Z dodatków to blachy Airwaves, metalowe gąsienice Friul oraz wkład własny - km-y z igięł, trochę uchwytów, blaszek oraz śrubek - wszystko to można zobaczyć tutaj: warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 To ja pierwszy ,bardzo klimatyczny model.Naprawdę fajnie wyglądają te karabiny made in bazylms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Nie moja skala ale napatrzeć się nie mogę.Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 No Panie, pierwsza liga jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Jak zwykle świetnie wykonany model. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Po prostu cudo! Malowanie, brudzenie, zdjęcia! Takie modele chce się oglądać. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 ajjajjajajjaj! Bardzo piękny. Podoba mi się jak nie wiem co. Gratuluję i zalecam podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Och! Ach! Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 WSPANIAŁY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Towarzyszu Krzysztof zabraniam wam w ten sposób wprowadzać kolegów w kompleksy. Świetny model. W moim przekonaniu jest to najlepszy wypust, ze stajni bazylms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 W pełni zgadzam się z Marcinem. To twój najlepszy model Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 Dzięki koledzy. Piotrek, już Cię wieki tu nie było. Jak jeszcze napiszesz że wracasz to dopiero radochę mi sprawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Jak to ??? To dopiero teraz galeria ? Pięknie go zmalowałeś . Jest tak brzydki , że ma wszystkie Twoje inne czołKi pod sobą Bardzo fajnie wyszło to błoto , syf i zajzajer na tych "zsypach" w sponsonach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Piękny jest, oj piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 No i znowu pięknie! I tyle... Ps. To normalnie jakaś Twoja ofensywa pancerna na galerię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Oczopląsów można dostać moje gratulacje pięknie wykonany model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Cud miód - Model "prawdziwszy od prawdziwego" - nie da sie go przegapić - Na główną z nim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi