bożo wpożo Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Bożydar się za takiego nienachalnej urody cudaka bierze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Grigorii w pierwszym odcinku "4Pz und der ein Hund" jeździł takim. Dawaj go nad Ussuri! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 bardzo fajny model, ciekawy jestem Twoich postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 bożo - lokuje się na pierwszej grzędzie i przypatruje Będzie inbox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Jakaś podstaweczka przewidywana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Aż przebieram nogami na myśl o warsztacie jak zawsze wiernie kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Będzie ciekawie bo silnik z żywicy jest. Tak więc bebechy na wierzchu i cała kupa ładnego malowania, tyrania i innych takich fajerwerków. Działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 To zapowiada się kolejne arcydzieło, kibicuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 ciekawy traktorek, będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Niezły brzydal. Przewidujesz sam traktorek, czy może będzie coś wlókł za sobą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Kompletny odjazd Ale daj jakieś fotki, bo ludzie się niecierpliwią, a pewnie do wieczora go zlepisz i będzie gotowy do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 24 Marca 2015 Share Napisano 24 Marca 2015 Właśnie, może niech coś ciągnie za sobą tak jak na pudełku... A tak na marginesie to w moim samochodzie instalacja gazowa wygląda całkiem inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 ...A tak na marginesie to w moim samochodzie instalacja gazowa wygląda całkiem inaczej... Hmmm... to prędzej wygląda jak jakiś system napędowy opalany drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 ...A tak na marginesie to w moim samochodzie instalacja gazowa wygląda całkiem inaczej... Hmmm... to prędzej wygląda jak jakiś system napędowy opalany drewnem Bo z tego, co kojarzę, takie instalacje są zasilane właśnie drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 29 Marca 2015 Autor Share Napisano 29 Marca 2015 Cieszę się , że zasiedliście w pierwszychrzędachzpopokornami Oczywiście , że staliniec z tym kukuruźnikiem na grzbiecie , śmigał na gaz gaz drzewny. Tymczasem mam tyle , było trochę kłopotu , żeby wpasować silnik do ramy . Elementy są poskładane na sucho , bo silnik trzeba jeszcze skończyć , zostały przy nim delikatne elementy z blaszek , przewody itp , a te przy pasowaniu odpadłby mi jeszcze dwadzieścia razy . Na ramię muszę tez odbudować nity , które zeszlifowałem w przedniej jej części po obu stronach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Bardzo się przyjemnie ogląda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Nareszcie 1200 odsłon "wontka" i wreszcie są foty Ale poczekać było warto. Świetna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 A moze tak idz na urlop.... i przez jakis czas nie pokazuj tego co robisz bo ja nie moge sie zmobilizowac do pracy widzac Twoje modele..... Nie zaleznie co i jak dobrze zrobie to i tak przy twoich pracach bedzie do d...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 To ktoś się nie popisał z silnikiem skoro trzeba było go wpasowywać. Działaj, bo mnie proces malowania interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Spodziewałem się, że masz silnik który tylko trochę pasuje do tego zestawu. W każdym razie jak się uda już połączyć w całość efekt będzie imponujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Podziwiam i zazdroszczę 14 wpisów zanim pojawiły się jakieś zdjęcia z budowy... Ten temat leży u mnie w piwnicy... Chętnie popatrzę. Kibicuję i pozdrawiam świątecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Ten temat leży u mnie w piwnicy... Jeszcze żeś go nie przywlókł ? Dajesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Tymczasem składam brzydala . Wszystko jest na razie powtykane na sucho i ostatecznie będę montował poszczególne podzespoły po pomalowaniu silnika . Polutowałem blaszki od chłodnicy , jakieś tam poręcze . Kocioł niestety miał na pokrywie wielkiego bąbla , więc "gŁemboko zwaloryzowałem" czapkę kotła DODATKIEM WŁASNYM . W zasadzie zostało już nie wiele :schodki , trochę detali , przewody i rurki na silniku i zbliżam się do malowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Kuńcz Waść to zacne dłubanie i zabieraj się za malowanie Fajnie będzie widzieć jak ta pstrokacizna znika pod farbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Z przodu to prawie jak robocik z filmu "krótkie spięcie". Po głębokiej waloryzacji czas na rewelacyjne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi