bazylms Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Tym razem przedstawiam wam niemiaszka. Model składało się bardzo dobrze, choć w instrukcji znalazło się kilka błędów. Malowany farbami Tamiya. Z dodatków to tylko lufa działa i Friule, reszta z pudła. Za mocno go nie syfiłem, bo ostatnio mi się coraz bardziej czyścioszki zaczynają podobać. Na fotach wyszło kilka paprochów, ale już ich tam nie ma. Nie bać się i pisać co myślicie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Bardzo ładny Krzysiu. Sam składam trójeczkę więc będę miał na czym się wzorować . Widzę,że zaryzykowałeś wykorzystanie zestawowych lin - bałem się,że będą słabo wyglądać ale nie jest źle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 Friule malowane - Tamiya XF-84 Dark Iron. Grzesiek chętnie bym twój warsztat pooglądał, jest tam na co patrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonion Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Ciekaw jestem dlaczego Niemcy jednym rozporządzeniem w 40r zabronili malować tak wozy. Świetna praca i gratuluje efektu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Model sliczny, wrecz pierwsza klasa, bardzo podoba mi sie wielki umiar w obiciach, natomiast ta czystosc ukladu jezdnego, ale to Twoj model, generalnie jestem na tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Co tu dużo pisać, bardzo ładny model. Wszystko z umiarem i nie przesadzone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 Dzięki i cieszę się że się podoba. Friule malowałem od razu farbą a potem lekko szlifowane papierem ściernym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoker Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Fajne to kamo, technicznie wszystko elegancko, ale trochę chociaż dół brudniejszy by mógł być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patterson Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Tak jak pisałem wcześniej, super Trójeczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos82 Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Bardzo ładny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorlock Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 (edited) Bardzo ładny, ma klimat, przyjemny dla oka. Szkoda tylko, że nie pokusiłeś się o wymianę zapinek narzędzi na trawionki. Edited May 13, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Cudeńko, palce lizać Zdradź tajemnicę, jakiego koloru brązu użyłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Krzysiek jest jak zawsze bardzo, bardzo. Też będę starał zrobić modele w tym stylu czyli nie wyciągnięte z torfowiska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Podoba się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 Dzięki koledzy. Po kilku dniach jeszcze mu się na chłodno przyjrzę i najwyżej się lekko dokurzy. Wojtek brąz to Tamiya XF-64 x4 + XF-10 x1, ale to było bardziej na oko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaris7813 Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Świetny model, bardzo ładne zdjęcia. Co następne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 No co tu więcej napisać? Śliczny model, przemówił do mnie i zachwycił. Cichutko podglądałem warsztat i syciłem oczy pięknymi zdjęciami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Bardzo mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Podpisuję się pod tym co już wyżej modelarze napisali. ps. kalkomania na tyle czołgu się odznacza (zdjęcie nr8) Ogólnie to super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 i jak zwykle ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Piękna trójeczka, jak żywa. Dobrze, że go nie umorusałeś jakimś błotem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 Świetny model, bardzo ładne zdjęcia. Co następne?Japończyk Type 2 Ka-Mi ps. kalkomania na tyle czołgu się odznacza (zdjęcie nr8)Faktycznie, trochę widać. Dzięki wszystkim raz jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Świetny model, pięknie wyszedł To kamo dużo lepiej się prezentuje niż jednolicie szare panzery z początku wojny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Cacany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Krzyśku, gratulacje. Model podoba się i to bardzo. Nie zabierałem głosu wcześniej, bo wiedziałeś beze mnie, co robić Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts