bazylms Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Tym razem przedstawiam wam niemiaszka. Model składało się bardzo dobrze, choć w instrukcji znalazło się kilka błędów. Malowany farbami Tamiya. Z dodatków to tylko lufa działa i Friule, reszta z pudła. Za mocno go nie syfiłem, bo ostatnio mi się coraz bardziej czyścioszki zaczynają podobać. Na fotach wyszło kilka paprochów, ale już ich tam nie ma. Nie bać się i pisać co myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Bardzo ładny Krzysiu. Sam składam trójeczkę więc będę miał na czym się wzorować . Widzę,że zaryzykowałeś wykorzystanie zestawowych lin - bałem się,że będą słabo wyglądać ale nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Maja 2015 Autor Share Napisano 12 Maja 2015 Friule malowane - Tamiya XF-84 Dark Iron. Grzesiek chętnie bym twój warsztat pooglądał, jest tam na co patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Ciekaw jestem dlaczego Niemcy jednym rozporządzeniem w 40r zabronili malować tak wozy. Świetna praca i gratuluje efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 Model sliczny, wrecz pierwsza klasa, bardzo podoba mi sie wielki umiar w obiciach, natomiast ta czystosc ukladu jezdnego, ale to Twoj model, generalnie jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Co tu dużo pisać, bardzo ładny model. Wszystko z umiarem i nie przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 Dzięki i cieszę się że się podoba. Friule malowałem od razu farbą a potem lekko szlifowane papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Fajne to kamo, technicznie wszystko elegancko, ale trochę chociaż dół brudniejszy by mógł być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Tak jak pisałem wcześniej, super Trójeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 (edytowane) Bardzo ładny, ma klimat, przyjemny dla oka. Szkoda tylko, że nie pokusiłeś się o wymianę zapinek narzędzi na trawionki. Edytowane 13 Maja 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Cudeńko, palce lizać Zdradź tajemnicę, jakiego koloru brązu użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Krzysiek jest jak zawsze bardzo, bardzo. Też będę starał zrobić modele w tym stylu czyli nie wyciągnięte z torfowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 Dzięki koledzy. Po kilku dniach jeszcze mu się na chłodno przyjrzę i najwyżej się lekko dokurzy. Wojtek brąz to Tamiya XF-64 x4 + XF-10 x1, ale to było bardziej na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Świetny model, bardzo ładne zdjęcia. Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 No co tu więcej napisać? Śliczny model, przemówił do mnie i zachwycił. Cichutko podglądałem warsztat i syciłem oczy pięknymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Podpisuję się pod tym co już wyżej modelarze napisali. ps. kalkomania na tyle czołgu się odznacza (zdjęcie nr8) Ogólnie to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 i jak zwykle ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Piękna trójeczka, jak żywa. Dobrze, że go nie umorusałeś jakimś błotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 Świetny model, bardzo ładne zdjęcia. Co następne?Japończyk Type 2 Ka-Mi ps. kalkomania na tyle czołgu się odznacza (zdjęcie nr8)Faktycznie, trochę widać. Dzięki wszystkim raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Świetny model, pięknie wyszedł To kamo dużo lepiej się prezentuje niż jednolicie szare panzery z początku wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Maja 2015 Share Napisano 15 Maja 2015 Cacany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 15 Maja 2015 Share Napisano 15 Maja 2015 Krzyśku, gratulacje. Model podoba się i to bardzo. Nie zabierałem głosu wcześniej, bo wiedziałeś beze mnie, co robić Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi