Pasqual Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Moje też właśnie doleciały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Wszyscy maja Iskre mam i Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Moja jest gdzieś między Wawą a Wrockiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Dostałem wreszcie swoje Iskierki. Czy jest u nasz konkurs na model roku? Iskra na taki tytuł chyba zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 No, trzeba przyznać, że rok 2015 to jeden z tłustszych dla tych co lubują się w lotniczych polonikach 1:72. Bryza, Iskra... Zapowiedziane m.in. tłokowy Orlik, Iryda... Nic, tylko brać się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej ritmann Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 też mam swoje ale powiem wam, że inboxik jakoś nie powala. Jest fajnie, taki pierwszy łał ale potem jak się przyjrzeć to... hmm... tu niedolane, tu jakieś dziwne, zaskoczyła mnie instrukcja z kredowygo papieru. Zajebista jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Zamiast sadzić kocopoły lepiej by który zrobił dobrego inboxa. Relację z budowy zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Na bratnim forum jest inbox http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&p=944170&sid=fff47f9d9689ff50a853684bb1b56aa0#p944170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 19 Grudnia 2015 Share Napisano 19 Grudnia 2015 Jest i u mnie ;) http://zszachownica.blogspot.com/2015/12/recenzja-zestawu-14-ts-11-iskra-arma.html Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Wiadomo jakie malowania będą w wariancie expert? A może ktoś odsprzeda pół zestawu delux? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej ritmann Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Aa na stronie army nie ma instrukcji do pobrania? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Instrukcja jest pod tym adresem: http://armahobbynews.pl/blog/2015/11/28/instrukcja-do-ts-11-iskra-deluxe-set-172/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Instrukcja jest pod tym adresem: http://armahobbynews.pl/blog/2015/11/28/instrukcja-do-ts-11-iskra-deluxe-set-172/ Focusowi chodzilo o instrukcje do wersji Expert a Ty podales adres do DeLuxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej ritmann Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Chyba jest taka sama. Roznica chyba lezy na zawartosci pudla. Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Recenzja jest również na KPM-ie: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/sokol/modelarstwo.koszalin.pl/index.php/recenzje-mainmenu-3/samoloty-mainmenu-17/395-ts-11-qiskraq-bis-df-deluxe-set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Panowie Focusowi chodzi o malowania w expercie a nie instrukcje skladania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej ritmann Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 W instrukcji jest malowanie ;) chyba takie samo w kazdym zestawie. Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2015 Chyba jest taka sama. Roznica chyba lezy na zawartosci pudla. W instrukcji jest malowanie ;) chyba takie samo w kazdym zestawie.Normalnie jesteś skarbnicą wiedzy o zestawie Dzięki, że się nią z nami dzielisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 no cóż, cieszy, że coś się dowiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Ale poradziłeś sobie świetnie. Dzięki za pouczające i wyczerpujące informacje na temat Szambodżeta, zamieszczone na TYM forum. Masz rację powinniśmy dbać o rzetelność informacji na temat polskich konstrukcji lotniczych. Faktycznie, pojawiła się drobna nieścisłość w tekście, już skorygowałem: http://modelarstwo.koszalin.pl/sokol/modelarstwo.koszalin.pl/index.php/recenzje-mainmenu-3/samoloty-mainmenu-17/395-ts-11-qiskraq-bis-df-deluxe-set Cieszę się że Kolega trl się czegoś dowiedział. Sokół napisał wyraźnie o jaką klapkę chodzi i gdzie ona jest, może trzeba przeczytać jeszcze raz? tym bardziej, że staramy się oby to zamieszczamy na portalu było zrozumiałe i czytelne nie tylko dla modelarza czy miłośnika lotnictwa. Z bardzo prostej przyczyny. Na nasz portal zaglądają często osoby nie związane z lotnictwem i modelarstwem, ze zwyczajnej ciekawości, że prowadzi to szwagier, kuzyn, znajomy, kolega z pracy itp. Niepotrzebne skreślić. Często też słyszymy pytania o model od jakiego należy zacząć przygodę z modelarstwem, albo co kupić w prezencie modelarzowi. Dlatego staramy się dotrzeć do jak największej liczby czytających. Dlatego też dzięki za zwrócenie uwagi na nieścisłość w tekście, na przyszłość wolałbym w nieco mniej złośliwej formie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Wracając do tematu, ponieważ godło i barwa powojennego polskiego lotnictwa wojskowego to moja ulubiona dziedzina, słówko o tych zaproponowanych w zestawie DeLux... Kto ma i się przyjrzał, ten wie, że kalki są całkiem przyzwoite. Nawet drobne napisy są czytelne i ładnie druknięte. niestety, trochę błędów się zdarzyło... Iskra 1706 Błędy w godle 58.LPSz: A gdyby ktoś miał ochotę na zrobienie późniejszej, jaśniejszej wersji Rekina, już ze służby w 1.elt w Mińsku Mazowieckim, dodatkowe kalki znajdzie tu: Zestaw 1 - Jednostki bojowe Ale nie zapominajcie, że w Syrence jest błąd, bo powinna być bez białego napisu na fali Iskra 1614 Jest godło 10.Pułku zamiast 10.eskadry (!!!): Błąd w druku Smoka: Iskra 1413 Tu błąd dotyczy opisu na instrukcji. Informacja przydatna dla tych, którzy chcieliby zrobić model w barwach z Krzesin i właściwie podpisać eksponowany model. Kruk to godło 3.eskadry lotnictwa taktycznego, a nie 10.eskadry lotnictwa myśliwskiego. Więc kompletne pomieszanie nazewnictwa i numerów. Poza tym, na moich dwóch arkuszach mam rozmazany kolor czerwony na szachownicach do łaciatych Iskier. To by było na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Mamy już obraz kalkomanii do dwóch pozostałych Iskier: ZESTAW EXPERT ZESTAW JUNIOR Czyli w zestawach dostajemy prpopzycje nowych malowań Ciekaw jestem czy producent poprawł błędy o których pisałem powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Hindusa na razie nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Jak mamy jak nadal niedostepny... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi