Grzes Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Mamy już obraz kalkomaniiCzytamy ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Mamy już obraz kalkomanii Czytamy ze zrozumieniem Pierwsze co zrobiłem to do koszyka ;P Idę po kawę ;P Tak swoją drogą to szkoda, że nie ma opcji zestaw Deluxe i Super Deluxe - zamiast obecnego rozwiązania. Nie kazdy potrzebuje aż dwóch modeli. Myślę, że zestaw z 1 modelem z zywicznym fotelem, kolkami i blaszkami interior i exterior za 90zl - nawet z tymi kalkami ktore sa w wersji expert - miałby jeszcze wieksze wziecie niz ta wersja za 180zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Pierwsze co zrobiłem to do koszyka ;P Idę po kawę ;P Myślę, że zestaw z 1 modelem z zywicznym fotelem, kolkami i blaszkami interior i exterior za 90zl - nawet z tymi kalkami ktore sa w wersji expert - miałby jeszcze wieksze wziecie niz ta wersja za 180zl. Myślę, że masz dużo racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Ja juz wypiłem 1000 litrów kawy czekam na tego experta czy juniora,zaniedlugo mi pijawa siądzie. Hindusa mogli by dać w opcji wyboru, jesli nie zarobi na tym ktoś inny kto wpuści takie kalki na rynek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Nie sprawdzałem merytorycznie, ale do indyjskiej można chyba wziąć kalki stąd: TS-11 INDIAN AIR FORCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Wziąć można, tylko jaka jakość tych kalek jest, oto jest pytanie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Kiedyś kupiłem od nich RWD-8. Jakby ktoś pytał, merytorycznie estońskie są do niczego. Wolę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 http://www.armahobby.pl/ts-11-iskra-bis-df-expert-set-1-72.html http://www.armahobby.pl/ts-11-iskra-junior-1-72.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Bardzo dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 http://www.armahobby.pl/ts-11-iskra-bis-df-expert-set-1-72.html http://www.armahobby.pl/ts-11-iskra-junior-1-72.html 112 zl z dodatkami które są w Deluxe a których zabrakło w Expert (bez dodatkowych malowań)... Zamówione ;) Trzeba wspierać polski rynek ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Marca 2016 Autor Share Napisano 17 Marca 2016 Expert + Junior za 87,00zł też dobrze wygląda cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Tak się zastanawiam... Czy tylko mi rzucił się w oczy brak linii podziału na wychylonych klapach? Te do wycięcia (niewychylone) są ok. No i te wypychacze... Jeszcze jeden babol znalazłem - brakuje małego kawałka plastiku na jednej z połówek kadłuba - chodzi o mały panel przy miejscu pilota-ucznia. Trzeba tam wkleić blaszkę - chyba w powietrzu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Listopada 2016 Autor Share Napisano 11 Listopada 2016 Wersja Expert z nowym boxartem i nowymi (chyba) kalkomaniami: http://www.armahobby.pl/ts-11-iskra-bis-df-expert-set-1-72-3783.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2021 Zastanawiałem się gdzie wrzucić i odkopałem stary temat. Bo w "Nowościach 1:72 2021" to by utonęło. Taka krótka analiza malowań do ostatniego wypustu Armowskiej Iskry: Schemat 1. - odwrócone szachownice na spodzie - miejsce opisane jako "plama świeżej farby" czyli co? - 41.eskadra lotnictwa taktycznego z Malborka "przeniesiona" przez autora do Słupska (dodatkowo jeszcze w opisie angielskim zrobiono literówkę) - o nieprawidłowej pisowni jednostek i skrótów wspominam na marginesie. Schemat 2. Opis jednostki już prawidłowy, czyli 41.elt z Malborka. Schemat przedstawia samolot w barwach i oznakowaniu 1.elt, a opisany jest jako sprzęt z 41.elt ale w barwach poprzedniej jednostki.... Po co taki idiotyzm, zamiast po prostu opisać go jako samolot z 1.elt... Schemat 3. -Znów babol z szachownicami!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Ważny news - Arma Hobby wietrzy magazyny, i można kupić edycję Deluxe za śmieszne pieniądze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Żal nie skorzystać, dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Kupiłem ! Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2021 O jaaaaa... 3 godziny temu, filipsg napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 6 godzin temu, filipsg napisał: Ważny news - Arma Hobby wietrzy magazyny, i można kupić edycję Deluxe za śmieszne pieniądze Uwzględniają też "klienckie" rabaty po zalogowaniu (dodatkowe 5% taniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Serdecznie dziękuję za info. Skorzystałem, faktycznie jeszcze -5% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Jeszcze zdążyłem a żeby dostawa była za free to jeszcze dołożyłem lakiery na nasze eLPeeRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 57 minut temu, Artek82 napisał: Jeszcze zdążyłem a żeby dostawa była za free to jeszcze dołożyłem lakiery na nasze eLPeeRy Żeby dostawa była za free musi być za 100, ja dołożyłem E-V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 9 minut temu, kopernik napisał: Żeby dostawa była za free musi być za 100, ja dołożyłem E-V. No 137 mi wyszlo ze stolicą Maroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raist Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 U mnie z kuponem 10% wyszlo 80,33. Chyba jednak nie mam odwagi podejść do tego modelu ponownie choć był to jeden z pierwszych moich ulepów. Będzie bolalo do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 No i Iskry się skończyły. Kto nie kupił ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi