Szydercza Gała Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 (edytowane) W sumie bredzenia było 21 stron w WARSZTACIE więc zacznijmy od fotek. Tak jak obiecałem jest ich duuużo Na koniec dwie słitfocie ze starszym karłowatym bratem, akurat przechodzącym okresowy przegląd w tej samej stoczni Skończyłem, możecie jeździć jak na burej kobyle, Pułkownik Mitrofanow dał dyspensę WIELKIE JOŁ Edytowane 11 Lipca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Świetna robota ! Aż odechciało mi się wstawiać swoją galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Pięknie. Nawet bez papierosa pięknie... Bardzo pieczołowicie wykonany model i super pomalowany Gratulacje - i dzięki za ciekawy wątek przygodowo-technologiczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Piękny! Ale galeria jest niepełna, brakuje VIP-ów na odsłonie tak wspaniałego modelu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Pięknie, ale praca pod nadzorem pułkownika innych efektów dać nie mogła. Mimo to pułkownik postanowił oddać Tow. Szyderczemu jeden z swoich medali, jeden z tych który nie mieści mu się na klacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 (edytowane) Pięknie wykonany model! Bardzo dobra galeria. Malowanie i brudzenie rewelacyjne. Co tu dużo gadać Gratulacje!!! Jako były emigrant irlandzki pozdrawiam serdecznie Edytowane 12 Lipca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 bardzo się podoba tylko czemu ten jeden szkopek siedzi na torpedzie w trakcie załadunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Śliczny model.Graty.Cały warsztat śledziłem kunsztu modelarskiego pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Ładna rodzinka (szkoda tylko że ogórecznik nie pasuje do tej skali albo równie piękny kartonowy "liberciak"), fotka nr6 od końca bardzo krasiwa. Pasowałaby tutaj piękna blond włosa znajoma Ciapka(do nazistowskich aryjskich matrosów), no ale została rozstrzelana... Miłego klejenia "szmatopłata". Pozdrawia była szkocka emigracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 12 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 12 Lipca 2015 Bardzo dobry model! Dużo się napracowałeś! Dzięki za świetną relację! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 Podziękował Panowie, Podziękował. Nie jest wcale taki rewelacyjny, ale plusem jest to że popełniłem przy nim mniej błędów niż przy ostatnim, znaczy się jest postęp Co do pana jadącego na torpedzie to inspiracją było to foto: Było również inspiracją do użycia kolorowej ćwiczebnej torpedy. Ogólnie to fajna jest ta skala dla podłodek, można się bardziej wyżyć niż w 1:350. Jęsli chodzi o pływadła to moje dwie ulubione skale. Co do VIP-ów to galeria musi być grzeczna i uczesana, nawet temat dałem ludzki Moi wyimaginowani koledzy dominują relacje, no ale w końcu dzieś człowiek musi być poważny nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Dzięki nadzorowi Pułkownika powstało ładne cygaro. No, twój wkład też był znaczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 sehr gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Widziałem na żywo. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Podziwiam bo części w takim modelu są strasznie małe i trudno je wyszlifować. Dlatego unikam statków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 No i jest pierwsza strona Gratulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Lipca 2015 Autor Share Napisano 26 Lipca 2015 Niniejszym dziENkujEM Szanownej Admiralicji za wyróżnienie Gerd musiałeś widzieć jakiegoś innego, bo tego to na żywo widziała tylko Żona Zofjia i Klon Pierworodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Pogratulować "winietki" forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Gratki za focię - zaiste inaczej stać się nie mogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Gratulacje za fotę Admina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 całkiem fajny ten rekin na głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Przepiękna robota i model, a warsztat jeszcze lepszy. Kiedy kolejny, bo chcę poczytać, kij z tym jaki to będzie model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Lipca 2015 Autor Share Napisano 27 Lipca 2015 Jak wrócę z urlopu czyli coś w okolicy trzeciego sierpnia. Teraz będzie coś bardziej z Twojej półki bo będzie latające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Oby latało i strzelało do złych ludzi. Po przemyśleniu... nie musi tylko do złych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi