blacman Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 a to tu Cię zawiało! popaczym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2015 A co stęskniliście się już za mną w naszym "stawku" ? ... bo ja sie stęskniłem Samoloty to jednak nie dla mnie. Niemniej czując ciepły oddech BORSUKA na plecach, zawracać nielzja Postanowiłem nie pałowac się z tymi szybami, i tak g...o będzie widać, więc we wnętrzu ograniczyłem się do tego co dał eduard. GłEMbokie waloryzacje pozostawiam innym . Bebechy w zasadzie wyrzeźbione, trza tylko pasy powyginać i wkleić, potem brać się za Meśka. Po lewej w zasadzie jeno Zorka Pińć: Pociapane fotele: No i druga mańka: Czyli w skrócie: tydzień pracy psu w d...ę Po zamknięciu 99% mojej krwawicy zniknie na wieki. WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Sierpnia 2015 Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Może i zniknie, ale zawsze pozostaną Ci Rolling Stonesi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Sierpnia 2015 Share Napisano 21 Sierpnia 2015 Nie znikną bo sobie zaraz skrin szoty porobię, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2015 No i mesiek w zasadize by był. Zbiornik chłodziwa jeszcze nie zamontowany żeby się nie pętał pod nogami. Przez to wycinanie pokryw musiałem dorobić zbiornik oleju, który normalnie nie byłby widoczny. Olałem rozdzielacze, wajchę do "obniżania komprechy" przy starcie i ogólnie wszystko co było z tyłu silnika, bo i tak nic nie widać a czas nagli No i założyłem fotele co by Hans z Helmutem nie musieli już stać Trochę im się te siedziadła zużyły, ale te samoloty miały trochę dłuższą żywotność od myśliwców, więc nawet miały okazję się zużyć Z komsomolskim pozdrowieniem Heil Mussolini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 No i założyłem fotele co by Hans z Helmutem nie musieli już stać Trochę im się te siedziadła zużyły, ale te samoloty miały trochę dłuższą żywotność od myśliwców, więc nawet miały okazję się zużyć :haha Jak się wiercą, bo ich tyłki swędzą to i siedzenia się zużywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Ja bym Ciapka i Zofije chociaz raz jakos umoczyl w skandal, chocby kontrolowanie, bo te ich ciagle przechodzenie weryfikacji zaczyna byc podejrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2015 ..."czasy sie zmieniają a Pan wciąż zasiada w komisjach"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 bo te ich ciagle przechodzenie weryfikacji zaczyna byc podejrzane. No ewidentnie ludzie służb. Pyski takie nieciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Sierpnia 2015 Share Napisano 27 Sierpnia 2015 Gady normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Gało, jak tam WieloryPP Zpod znaku czarnego kreuza +? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Dali chłopu parę dni urlopu, to wielorypp korzystając z pogody, udał się na wieloryppie gody...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuan Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Uuuu, fajny temat . Jakoś mi umknął wcześniej, chętnie popatrzę, bo sam się przymierzam do Fokkera D.VII Eduarda, a o porządne wykonanie jestem w twoim przypadku droga Gało spokojny . Kabina kozacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Września 2015 Autor Share Napisano 10 Września 2015 Spoko loko Panowie, się pracuje. Nie byłem pewien czy towarzystwo tu w hangarze przyzwyczajone do mojego stylu, więc hamuję i nie wrzucam ciągle zdjęć Wielorypp w czasie wywczasów walczył kilka dni z rybOM piłOM. Ciapnąłem podkładem zaprzedwczoraj i znów ruszył w bój. Dziś ponownie chlasnę podkładem i jeżeli BORSUK będzie kontent, dalej pójdzie jak z bicza szczelił ( jak zwykle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 ... pisze się "jak z bitcha"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Września 2015 Autor Share Napisano 12 Września 2015 Jak zwykle miałem drobny poślizg ale w zasadzie byłoby, jutro chyba zacznę malowanki. Obaczym, teraz powinno zacząć się ciekawiej, jest teza, antyteza, synteza.... DIALEKTYKA Jak wyjdzie tlen z fafika to zacznę dłubać w pulemiotach co by Hans z Helmutem mogli do dzikUFF poszczelać i godną wieczerzę zapewnić kumplom do sznapsa. WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Września 2015 Share Napisano 13 Września 2015 Super....z czego wykonałeś taką świetną śrubę ...jak prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadas_75 Napisano 13 Września 2015 Share Napisano 13 Września 2015 To nie jest śruba, tylko wkręt. A model super, czekam na efekty malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Września 2015 Share Napisano 13 Września 2015 To nie jest śruba, tylko wkręt. A model super, czekam na efekty malowania. ...wiem,że wkręt ale pisząc śruba,zasugerowałem się określeniem Sleepwalkera -"samolot śrubowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Września 2015 Autor Share Napisano 13 Września 2015 Z tym rozwalaniem systemu to lepiej uważaj, co prawda Pułkownik Mitrofanow chwilowo myje kible, ale w porównaniu z BORSUKIEM to on jest dopiero w reakcyjnym przedszkolu BORSUK musiał utopić w betonowej ślinie z gruźlicą kilku wrogów, odpowiedzialnych za pominięcie uszatych chłodnic i przeoczenie 4 glutów które trzeba jeszcze zeszlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Października 2015 Autor Share Napisano 1 Października 2015 Upłynęło trochę wody... popiłowałem wszystko co było do obrobienia, zaciurałem podkładem no i pora zabierać się do malowania. Uszate chłodnice przylepione. Albo ja gUpi jestem, albo Edek kazał je przylepić do góry nogami tak czy siak są jak powinny teraz. Pozostały szmelc ( i tylko ze 2 miejsca które jeszcze wymagają poprawek ) No i na koniec pukawFki żeby chopaki mogli se poSZCZelać do jaSZCZEmbiUF Zanabyłem sobie ostatnio Alclad'owy czarny podkład i niniejszym go przetestowałem, podobuje mnie się Do poniedziałku powinienem coś pociapać więc teraz aktualizacje będą ciekawsze, częstsze i bardziej pstrokare... może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2015 Autor Share Napisano 5 Października 2015 Ostatnia sesja zdjęciowa była bez obstawy ( poszli sobie na romantyczną kolację z krzaków i rozprutych owiec ) , ale tym razem Ciapek i Zofjia zameldowali się na posterunku na czas Zacząłem przygotowania spodniej części płatów... WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Października 2015 Autor Share Napisano 11 Października 2015 No i spód wyfukany, może coś tam potem jeszcze olejami pokombinuje, a może nie, się zobaczy jak będzie całość wyglądała po fukaniu. A tu focia w stylu "ale mam wypas chlew na biurku" wiem że część forumowiczów takie preferuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Taaa..., chciałoby się powiedzieć, że porządek powinien brać przykład z bałaganu i sam się robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Jestem jednym z preferujących ten styl , bo i zdjęć robić ładnych nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi