letalin Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Co ma przedział cenowy do tematyki? Widać że nie grasz w karty, siadłbyś do gry z 10$ z kimś kto ma sto. Nie ma szans na wygraną. Dlatego wg. mnie jest to sprawiedliwe rozwiązanie. Oczywiście każdy ma swoje zdanie, nie ja tu ustalam zasady. No wiesz, model można waloryzować bez korzystania z gotowych zestawów firmowych. Kawałek plastiku, druciki i możesz spróbować naśladować np. Andrzeja Ziobera, który nigdy nie kupuje zestawów do waloryzacji:) Czyli poker w kasynie nie jest dość dobrym przykładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Tu nie chodzi o mnie, ja mogę waloryzować czym tylko mi się spodoba. Chodzi o zasadę. Dobra nie ma sensu już drążyć tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Może taki zapis: ''Administracja rości sobie prawo do wyłączenia z konkursu wątków warsztatowych których autor rozpoczął pracę nad modelem, który to znajduje się w sporym stopniu zaawansowania prac. Decyzję podejmuje Administracja Forum i jest ona ostateczna.'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Słuszne decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Czy to się łapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 1 Września 2015 Jak najbardziej! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Ja tez sie przylacze,mam nawet odpowiednie figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Ja tez sie przylacze,mam nawet odpowiednie figurki To fajnie czym więcej uczestników tym większa zabawa! W jakiej klasie startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Czy to się łapie? Piotrek, startujesz z tym polskim m1114 z Afganistau..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Nie startuję- mam już GROM w tej konfiguracji. Uzasadnione byłoby zrobienie tematycznej podstawki. Poza tym mam inne priorytety modelarskie na ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 a ja tam się przyłanczam do zabawy co prawda na ten moment zupełnie nie mam pomysłu co tu ulepić ale jak to z pomysłami bywa wcześniej czy później przychodzą do głowy. Oczywiście jak to zwykle ze mną bywa będzie to coś z lotnictwa, nie ukrywam że pomysłodawca konkursu chyba jest raczej zwolennikiem pancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 U mnie problem innego rodzaju - ja do konkursu chętnie przystąpię kolejny raz tylko nie tyle nie wiem co wybrać ile mam zbyt dużo potencjalnych modeli na konkurs. A mówią że od przybytku głowa nie boli, muszę zrobić quiz pod tytułem "co ulepić na zimowy konkurs" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 11 Września 2015 Świetny pomysł! Ciekawe czym by cię zaskoczyli hihihi... Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuan Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Justin Bieber zrobił kiedyś ankietę, w której obiecał, że zagra w państwie, które otrzyma najwięcej głosów. Internet zadbał, żeby wygrała Korea Północna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 KRL zdecydowanie nie ma czego się obawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Zorbie sobie losowanie z własnymi typami będzie bezpieczniej . F-8E F-105D Mi-24 MH-60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Zorbie sobie losowanie z własnymi typami będzie bezpieczniej . F-8E F-105D Mi-24 MH-60 Ja bym postawił na F-8E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 A ja MI-24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 12 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 12 Września 2015 MH-60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Września 2015 Autor Share Napisano 12 Września 2015 No to ktoś to musi powiedzieć: F-105D! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Ok, model kupiony. Wkrótce dołącze i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Wiedziałem że na waszą pomoc mogę liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Ale w tym zestawieniu jest tylko jeden Ruski - wybierz jego, Mi-24. Reszta to Hamerykańce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 Mam pytanie , czy rozdzielenie skal będzie możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 18 Września 2015 Nie w tym konkursie. Następny zrobimy pod konkretna klasę (np samoloty) i wtedy będziemy rozbijać na skale modelarskie. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi