bożo wpożo Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 (edytowane) I to byłoby na tyle Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 3 Października 2015 Super! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Jak by był konkurs model, tygodnia, czy miesiąca, to bym od razu nominował. Aczkolwiek niektóre zdjęcia w warsztacie były odrobinę lepsze. Mega dopracowany model w każdym calu. Bardzo mi się Twoje modele podobają. I oprócz samego modelarskiego rzemiosła, masz zmysł do wybierania bardzo fajnych tematów. ! Każdy twój kolejny model to przebój. Gratuluje. Będzie sesja w naturalnym oświetleniu, z naturalnym niebem w tle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Coz, ta galeria przypomina ze czas zmienic fotke na glownej... Wielkie brawa a wrecz owacje na stojaco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Jest w pożo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 O mój bożo, ale w pożo! Model dał Ci piękne pole do popisu i wykorzystałeś je w 100% Jedyny maleńki drobiazg, który na odpowiednich zdjęciach mógłby sugerować modelowość pojazdu, to szkiełka reflektorów. Poza tym - jak żyw - ruski, siermiężny ciągnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Niby wpożo bożo ale pakt z diabłem musiał podpisać bo niemożliwe jest tak robić modele. Ba....modele...pewnie LuisCyfer zmniejszył mu prawdziwy ciągnik. Zbanować go Tak serio. Super praca ,wielkie gratulacje. Czekam aż model będę znajdować w internecie np na profilu AK Interactive i Mig'a i wielu innych. Mam prośbę....dałoby radę jakieś foto czarno-białe zrobić jak to to wyglądałoby w epoce.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Lodzio miodzio. Wygląda jakby świeżo z roboty zjechał. Pełen podziw dla twojego kunsztu i umiejętności. Czekam z niecierpliwością na kolejny warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Gratuluję modelu. Wyszło super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Odjazd na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Dla mnie perfekcyjny. Jedynym mankamentem jest siedzenie. Nie wygląda naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popes Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Model,detale,malowanie i brudzenie ekstraklasa,ale aż się prosi o podstawkę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 O Boże! Niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Świetny. Koledzy już wszystko wyochali i alchali, zalecam podstawkę. Będzie komplet. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Czapki z głów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Bożo, możesz przypomnieć, jakiego aparatu używasz i jak robisz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 10 Października 2015 Autor Share Napisano 10 Października 2015 Bardzo dziękuję wszystkim za tak dobre słowa i cieszę się , że "bimbrownia" się podoba ale aż się prosi o podstawkę. zalecam podstawkę. Ja myślę , że on wręcz żąda podstawki ! Takąż już wystrugałem , ale nie byłem zbyt kreatywny i jest to kawałek zapigmentowanego bruku . Ani ich robić nie umiem , ani chyba nie lubię , wiec podstawka dla mnie to kara Będzie sesja w naturalnym oświetleniu, z naturalnym niebem w tle ? Chętnie bym popróbował , ale to dla mnie zbyt duże przedsięwzięcie w obecnej chwili i najbliższym czasie .... Robota , wózek , pieluchy , wanienki , kompanie , usypianie i takie tam tym podobne czynności Bożo, możesz przypomnieć, jakiego aparatu używasz i jak robisz zdjęcia? Co do zdjęć - tak jak już gdzieś pisałem ale znaleźć nie mogę : -Dwie żarówki 5500 czegoś tam -Arkusz białego brystolu -Aparat (nic szczególnego) Nikon V1 na statywie z ustawionym trybem ekspozycji na 0,7 cokolwiek to znaczy Czas za następnego pokraka się zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Łeb urywa więcej pancerki w Twoim wykonaniu poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Informacyjnie. Tutaj Bożo lepi kolejny model: Caterpillar sixty przy zimnym piwku Trumpeter 1/35 , LZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Usiadłem. Genialna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Października 2015 Share Napisano 14 Października 2015 Cóż tu dużo gadać. Po prostu pierwszorządny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 No i strona główna jest nasza - gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 Brak słów by wyrazić zachwyt. Praca niesamowita. Geniusz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Mega rewelacja! Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi