zibi85mig Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 Ładny "kajaczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 O, masz taką lampEM jak ja kiedyś miałem zanim ja szlaK trafił i musiała przejść kilka modyfikacji. Niestety teraz jest w opłakanym stanie i ledwo kupy się trzyma. No ale wracając do ładny to coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Września 2016 Autor Share Napisano 26 Września 2016 (edytowane) Dobra lampa nie jest zła Krzychu Wydłubałem pUł relingi na dziobówce, oj rozleniwiają człowieka te trawionki rozleniwiają, Pułkownik musiał SZCZelać z bicza cały wieczór Zanim dojdę do czarnulity już się rozgrzeję mam nadzieję Jutro wyciONgam duRZego kartona i bierę się za prawdziwe reling WIELKEI JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Ładne toto jest, bardzo ładne... Podoba mi się jak spod podwodnego syfu wyziera delikatny podział poszycia. No i uszka na burtach mi się podobają. W 350-ce to już by była raczej abstrakcja... Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Ładne toto jest, bardzo ładne... Nooo Zgrabna dzidzia, urokliwa... , choć fajniejsza chyba będzie ta czarna. Czeka-m na nią, bo jak nie, to Czeka... nawet tow. Mitrofanow nie przekona bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Almirante Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Zbliżenia tych blach na burtach wyglądają genialnie Z resztą ogólnie super robota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Września 2016 Autor Share Napisano 27 Września 2016 Podziękował panowie podziękował. Co do blach to one powinny sie jeszcze trochę schować bo nie dosały jeszcze lakieru. Teraz to bym to cieniowanie zrobił w warstwie preszejdu i podkładu kolorowanego, a że one juz zmalowanie są to rzeźbiłem olejami, w sumie to chyba nawet a technika ma przyszłość Czarnulita na razie w odstawce, bo muszę skończyć chociaż jednego na Dublin, a to już mniej niż 2 tygodnie..... PS: Czeka i czekiści to grzeczne chłopaczki z mlekiem pod wąsem w porównaniu do Pułownika i jego Ochrany, czasem przychodzą po nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Te techniki wywiadowczo-wydobywczo-proklamacyjne są takie urocze... Nie zmieniaj ich proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 28 Września 2016 Okręcik bardzo fajną ma urodę , choć lufa dziobowego działa kształtem to mi czopek przypomina - mam nadzieję, że zrobiłeś to prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Września 2016 Autor Share Napisano 28 Września 2016 (edytowane) Dobry czopek nie jest zły Canety są w zasadzie zestawowe, utoczenie nawet tych czopkowatych luf było nielichą mordęgą. Oczywiście zaraz potem znalazłem fajne fotki i rendery... Tak więc armata z grubsza... JEST Pułkownik był wniebowzięty, rwanie skóry i sypanie soli na wykrytych WROGÓW i SABOTAŻYSTÓW zawsze wprowadza go w dobry nastój. Po tak miłych zabawach zabrałem sie za Hotchkissy i przy okazji znalazłem 10 toczonych luf do takich Canetów jak te..... Ciapek dostawał na śniadanie obiad i kolację flaki w takich stosach że wyglądały jak spaghetti No ale gdybym miał poprawiać wszystko co udało mi się w ciągu tych 5 lat spier...ić to nigdy bym ich nie skończył . Ten tutaj to odpadowiec jest, wzystkie ładniejsze elementy poszły na czarniawego Dziś bojcy wyklepali dwie sekcje relingów na rufę, tu jeszcze w "matrycach"... CIapek i Zofjia wrócili z urlopu..... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Ciekaw jestem co to za lina i do czego służyła(ta której jeszcze nie ma na modelu ;) ) Mam na myśli te "oczka" na burtach(tak podział blach wygląda świetnie) w okolicach dziobu "Bezszumnego". Jeśli "Orka/Kit" jest zbudowana z "lepszych" elementów to będzie naprawdę krasiwo. Kolejny super warsztat w pułkownikiem i ochraną w roli głównej. CzeKamy na maszty i olinowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Września 2016 Autor Share Napisano 29 Września 2016 Też poważnie zastanawia mnie ta lina, zdaje się że na samiuśkiej rufie też jest kawałek... jest tam jedno oczko. Pułkownik Mitrofanow prowadzi dogłebne śledztwo w TWIERDZY dotyczące tej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 2 Października 2016 Share Napisano 2 Października 2016 Jak dla mnie to powinieneś dostać Oscara a nawet Nobla za te modele. Tak mi się podobają i tyle. Bez odbioru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 (edytowane) Eeee tam, ja zawsze chciałem zostaj Majkelem Dźeksonem polskiego modelarstwa, a nie Robertem De Niro Po łikendzie zdecydowanie widać koniec tej nieco przydługawej telenoweli ( na tym forum to pikuś, ale ta relacja trwa już ponad 5 lat i na kworku ma 26 stron ) Takie dwa snapszoty SZCZeliłem z biodra co by się z Wami podzielić dobrOM nowiOM Jutro biere się za maszt, choć należałoby raczej powiedzieć maszcik Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Października 2016 Normalnie uzbrojony kajak ;) dawaj drugiego do kompletu i sio za następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 (edytowane) Nooo ja tu widzę jakiś wrogi element działał, forum leży znikają posty... Nasi nowi modowie powinni zostać poddani ŚLEDZTWU, ledwo się pojawili a tu takie kwiatki... Pułkownik będzie musiał zbadać tę sprawę osobiście... Ze względu na to że w łikend mamy nasze ajpiemesowe MISZCZOSTWA w sztolycy, na razie bedzie. Jutro i w piONtek bENdEM go brudził, a potem wio Heil Mussolini Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Rewelacja! Od dawna śledzę tą relację. Te drobiazgi budzą mój szczery podziw P.S. A lampy pozycyjne będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Października 2016 Autor Share Napisano 7 Października 2016 Oj Maurudek Marudek niby swój, bo Krzyżak, a czyta bez zrozumienia Przeca pisałem że jutro jedziem na zawody, skończony to on jest tylko na papierze, brakuje mu sporo więcej niż tylko lampy.... Wicie rozumicie towarzysze wstęge sie przetnie, plan będzie wykonany, a to sie potem po cichu dokończy i poprawi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 No to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 Zawodowe! Tylko te cokoliki na podstawce takie ni w ząb ni w oko... Daj ją na kilbloki, będzie wtedy klimatycznie. Rzeczy-wiście, coś mój post wcięło. Coś Zofija Ciapka nie przypilnowała i zabalował za bardzo na służbie, czujności rewolucyjnej zaniedbał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Periga Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 Jak zwykle najwyższa klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 no to powodzenia życzymy bo model zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Rzeczy-wiście, coś mój post wcięło. Coś Zofija Ciapka nie przypilnowała i zabalował za bardzo na służbie, czujności rewolucyjnej zaniedbał... Chyba że to tajna robota siepaczy Pułkownika Mitrofanowa — usuwali ślady jakiegoś babola jaki się Gale przytrafił w pośpiechu model na publiczną prezentację klejONc i dla niepoznaki aby ich działalność wysoce konspiracyjna światła dziennego nie ÓjŻała wyczyścili ostatnie wpisy z dwóch dni z całego forum żekomOM awaryję silnika forum pozorÓjONc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi