Rhayader Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 (edytowane) NieLETNI w sensie, że goracy Podtytuł - Letni rejs uboota IXc (gdyby był problem z interpretacją tematu) 1/350 Jak widać dużo roboty z tym nie będzie, więc powinienem się wyrobić w terminie. Więcej czasu zajmie robienie podstawki i jeśli wyjdzie to co planuję, to scenka będzie nieLETNIA, a wręcz gorrrąca... Edytowane 23 Lipca 2016 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Je-szcze jeden! Je-szcze jeden! Aż miło popatrzeć jak tak warsztaty przybywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Je-szcze jeden! Je-szcze jeden!Aż miło popatrzeć jak tak warsztaty przybywają O to, to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 23 Lipca 2016 Autor Share Napisano 23 Lipca 2016 Skleiłem kadłub i powycinałem otwory przelewowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Rhayader ! swoja drogą same cuda w tym letnim konkursie.... Marwaw nie klei uboota... u ciebie podwodniak na tapecie... ale dobrze, dobrze... inaczej byłoby za nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Tym razem będę oglądać U-booty u innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Trafił do lakierni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Fajnie że robota idzie do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Coś tam, coś tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Czołem! Ze mnie tam żaden specjalista, ale coś mi się kojarzy, że U-Booty raczej ciemnoszare były poniżej linii wodnej niż czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 i piwo raczj żółte lub brązowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Na pewno ciemno - szare i bez czarnego pasa na linii wodnej. Chyba, że masz na to "papiery". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Może to U-Boot w służbie IJN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 ups..... zdarza się najlepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Kolorki nie pasują? Zrobili IXa, IXb, IXc i w każdym dają do wyboru dwa malowania - z ciemno-szarą częścią podwodną i z czerwoną. W literaturze również spotyka się ubooty z czerwonym kadłubem Nie interesuje mnie to, aż tak mocno by zgłębiać temat, mój już taki zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Mało czasu, nie ma co przemalowywać.... działaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Wymieniłem lufy na metalowe, dałem nowe peryskopy walczę z kioskiem zacząłem brudzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Hej, wyrobisz się, czy będzie ciężko Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Chyba starczy. Dokleję śruby, finalnie polakieruje, może jakaś nitka i koniec Podwozie na zdjęciach słabo wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2016 GotoweŚwietny Okręt prezentuje się cudownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Na prośbę Janusza wstawiam galerię gotowego modelu. Dlaczego tu i ja? Janusz został zbanowany i nie ma możliwości pisania postów ani komentarzy. Jego konto zostało zablokowane. P.S. Warsztat klasa - - jak zwykle zresztą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Ożeszku, aż się skurczyłem na myśl o implikacjach scenariuszowych tej scenki. Przecież to wręcz słychać jak kapitanowi powstają włosy na karku w oczekiwaniu na nieuchronne. Ale. Otwory przelewowe na wylot - teraz rozumiem za co Janusz dostał banana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi