filipsg Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Kalkulacja ceny jest jak najbardziej normalna... dla czeskiej waluty. Nie ich wina że taka cena wychodzi po importowaniu i sprzedawaniu w złotówkach. To żaden skandal, maski Eduarda kosztują porównywalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Ktoś się tu jarał nowym Łosiem. Oto on w życiu płodowym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Kalkulacja ceny jest jak najbardziej normalna... dla czeskiej waluty. Nie ich wina że taka cena wychodzi po importowaniu i sprzedawaniu w złotówkach. To żaden skandal, maski Eduarda kosztują porównywalnie. W czeskim sklepie, w którym zwykle kupuję cena jest 135 koron. 22 złote w przeliczeniu. Pmask ma już w swojej ofercie maski na Karasie. Cena normalna jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lipca 2017 Share Napisano 13 Lipca 2017 Ale nie ma sensu wydawać 23 zł, jeśli jest całkiem prawdopodobne, że wkrótce ktoś inny (Pmask?) zaoferuje to samo za 8 lub coś w pobliżu. Prorok czy jak... MASKI-KARAŚ - 9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Lipca 2017 Share Napisano 13 Lipca 2017 Ale nie ma sensu wydawać 23 zł, jeśli jest całkiem prawdopodobne, że wkrótce ktoś inny (Pmask?) zaoferuje to samo za 8 lub coś w pobliżu. Prorok czy jak... MASKI-KARAŚ - 9zł ,-))) no nareszcie !! To trzeba kleic !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 No rzesz KooRWa !!! Spełniają sie modelarskie sny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 To jakiś podstęp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Lipca 2017 Autor Share Napisano 18 Lipca 2017 Kupiłbym na 100% gdyby był tani, dobry, dużo części, blaszki, w wersji B i innej skali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Kupiłbym na 100% gdyby był tani, dobry, dużo części, blaszki, w wersji B i innej skali ;) Nie zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Brawo IBG robcie Chlopaki bez pospiechu ale robcie Fly tez robi ale mimo tego, ze pan Glass ich odwiedzil - schrzania szklo a w Losiu szklo, to podstawa sa jakies przedplaty albo cos? bo zostalo mi troche zlociszy z tankowania Pozdrawiam IBG i wszystkich na Forum Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Jak tak dalej pójdzie, to będę musiał rozszerzyć okres zainteresowań modelarskich na polskie lotnictwo przedwojenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 W obliczu tegorocznych nowości lotniczych, czas wrócić do lotnictwa i za jednym zamachem kupić P-7, Karasia i Łosia z nadzieją na sklejenie. Brawa dla producentów. Po wielu latach marazmu na rynku coś się ruszyło... Spiton wyraził to bardzo dobitnie sześć postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Kupiłbym na 100% gdyby był tani, dobry, dużo części, blaszki, w wersji B i innej skali ;) Jeśli będzie na poziomie Karasia, to będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Kolejne pokolenie dzieciaków będzie mogło się zacząć bawić w modelarstwo na Łosiach, Karasiach i P-11, a stare pryki mają podróż sentymentalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Lipca 2017 Autor Share Napisano 18 Lipca 2017 Kupiłbym na 100% gdyby był tani, dobry, dużo części, blaszki, w wersji B i innej skali ;) Jeśli będzie na poziomie Karasia, to będzie super. Szukam pretekstów żeby nie kupić, bo nie moja skala, ale z drugiej strony to legenda. Spróbuję poczekać na dobre 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Kupiłbym na 100% gdyby był tani, dobry, dużo części, blaszki, w wersji B i innej skali ;) Jeśli będzie na poziomie Karasia, to będzie super. Szukam pretekstów żeby nie kupić, bo nie moja skala, ale z drugiej strony to legenda. Spróbuję poczekać na dobre 1:48 Śmigiełka się pewnie nie będą kręcić, więc będziesz miał kolejny powód. No i nie będzie sidewinderów do wersji SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Szukam pretekstów żeby nie kupić, bo nie moja skala, ale z drugiej strony to legenda. Spróbuję poczekać na dobre 1:48Adam, przestań się bronić, czas wracać do 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Szukam pretekstów żeby nie kupić, bo nie moja skala, ale z drugiej strony to legenda. Spróbuję poczekać na dobre 1:48Adam, przestań się bronić, czas wracać do 1:72 1/48 to dla osób słabo widzących jest Ponadto 1/72 TO SAME PLUSY -mniej idzie na farbę i klej, więcej modeli wchodzi na półki, model szybciej się skleja i mniej zbędnych dupereli zawiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Szukam pretekstów żeby nie kupić, bo nie moja skala, ale z drugiej strony to legenda. Spróbuję poczekać na dobre 1:48 Bardzo bym chciał mieć ten model, ale nie w wersji z jednym statecznikiem, nie w 1:72 tylko w 1:48 i naturalnie najchętniej wyprodukowany przez producenta który umie robić dobry detal. Serio - nawet ja bym kupił takiego Łosia w 48, pod warunkiem jednak że IBG zrobiłby go dobrze, nie tak jak Karasia czy inne podobne. Zobaczymy więc czy zrobią w 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Kupiłbym na 100% gdyby był tani, dobry, dużo części, blaszki, w wersji B i innej skali ;) Jeśli będzie na poziomie Karasia, to będzie super. Szukam pretekstów żeby nie kupić, bo nie moja skala, ale z drugiej strony to legenda. Spróbuję poczekać na dobre 1:48 Też szukałem. Nie działa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Szukam pretekstów żeby nie kupić, bo nie moja skala, ale z drugiej strony to legenda. Spróbuję poczekać na dobre 1:48 Bardzo bym chciał mieć ten model, ale nie w wersji z jednym statecznikiem, nie w 1:72 tylko w 1:48 i naturalnie najchętniej wyprodukowany przez producenta który umie robić dobry detal. Serio - nawet ja bym kupił takiego Łosia w 48, pod warunkiem jednak że IBG zrobiłby go dobrze, nie tak jak Karasia czy inne podobne. Zobaczymy więc czy zrobią w 48. I jeszcze żebym widział jak płacze ten co sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Nie wiem co to za producent, ale maszyna arcyfajna, szkoda tylko że skala podła (czytaj: mikrzutka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Montex też wypuścił MASKI DO KARASIA także spokojnie na przyszłość, rodzimi producenci czuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Jeśli lubisz potem usuwać klej ze szkła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi