bożo wpożo Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 (edytowane) I mam finito .Model uważam według mnie za dość trudny , nie mniej sprawił dużo frajdy , bo nietuzinkowy taki . Panu Kajetanowi z Meliusa dziękuję pięknie za zrobienie kalkomanii . Dużo fotogramów : Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 No i co tu dużo pisać... Plus za enerdowskie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 18 Listopada 2016 Ładny ten brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Witam wirtuoza technik modelarskich. Pięknie wykonana IFA. Napatrzeć się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Przeglądając warsztat wiedziałem, że szykuje się piękna maszyna. Teraz galeria tylko to potwierdza. Gratuluję zacnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Twoje gotowe modele to jak święta kilka razy w roku Elegancka IFA, elegancki domek. Takie z umiarem, wszędzie w sam raz. No a widząc w "Zakupach" co tam masz upchnięte na półkach, to czekam na kolejne święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Piękny model, super się prezentuje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Pisałem Bożo, że jestem Twoim fanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 No i Kolejny pięknie wykonany model w Twoim wydaniu. Jak Ty to robisz że wszystkiego nie jest ani za dużo, ani za mało? Zazdroszczę umiejętności Pozdrawiam Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.janda Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Miszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 rewelacja Balaton już na swojej stronie pokazuje twoje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 20 Listopada 2016 Witam. Bardzo ciekawie IFA wygląda z tym "schronem" na ramie. Pasuje do niej ta zieleń. Cód, miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Bardzo piękna praca! Jedynie drzwi dziwnie wyglądają. Mało naturalnie. Nie wiem czy to wina modelu czy malowania(głównie na 6zdjęciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 24 Listopada 2016 Autor Share Napisano 24 Listopada 2016 Dziękuję wszystkim za komentarze , i zacieszam , że IFa się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Usyfienie tego modelu jest że tak powiem "modelowe". Podziwiam i zazdroszczę takich umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Z braku poczucia kompetencji unikam wypowiadania się o nieswojej skali, ale dla tego modelu muszę zrobić wyjątek i wyrazić podziw, zachwyt i ogólne zapatrzenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Model rewelacyjny, jak zwykle, zresztą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Co tu dużo pisać. Kolejny rewelacyjny model w twoim wykonaniu. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi