bożo wpożo Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 (edytowane) I byłoby na tyle . Model mimo że dla mnie bardzo interesujący, jest niestety wbrew pozorom trudny i przede wszystkim strasznie koślawy . Żeby zrobić jeden - poszły dwa zestawy . Nic w nim nie pasuje Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 Ładnie wyszedł, jak zwykle z resztą i fajnie złachana paka, widać, że co nieco woził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 No i warto było się pomęczyć, żeby nas oglądających zadowolić Ja się czuję zadowolony bardzo. A najbardziej mnie urzekło brudzenie szyb. Cała reszta zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 No i piękne dziedzictwo DDRu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Z IFA bomba! Jakbyś jeszcze jakiegoś trabanta dostawił, to byłby zestaw roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Super, po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 11 Lutego 2017 Autor Share Napisano 11 Lutego 2017 Dziękuję Panowie za komentarze . Jakbyś jeszcze jakiegoś trabanta dostawił, to byłby zestaw roku! Akurat z trabantem to chyba słabo , ale mam jeszcze jednego cudaczka , do enerdowskiej kolekcji , którego planuje w tym roku jeszcze do niej dostawić : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Też uroczy "Elegant".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Trabant w Twoim wykonaniu...mogło by być ciekawie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Rewelacja, pomalowany, pordzewiony i przykurzony ze smakiem. Kongratulejszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 11 Lutego 2017 Multicar wygląda super. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Jak zawsze malowanie i weathering na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Świetny i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 czyli masz 2 w 1 ! eeeeeeEXTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Świetny cudak przy okazji, a może by tak "in- box" Robura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi