slee Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Witam Kolejny ukonczony ulepek - MiG-29AS lotnictwa Slowacji. Zestaw GWH, z dodatkow: duzy Edek, pitot Mastera i zywiczne R-73, oraz wlasne przerobki. Kalkomanie Begemot niestety nie chcialy ze mna wspolpracowac tak jak nalezy, do tego na arkuszach jest jakis dziwny mix pierwszej i drugiej wersji pixelkow, dodatkowo uzylem niektorych stencili z arkusza KoPro i z zestawowych kalkomanii. Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Dla mnie bomba . Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Świetnie się prezentuje. Plus za słowackie malowanie - bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 wygląda jak prawdziwy samolot, nie model , co zawsze bardzo mi imponuje. Brawo !! I Mega ciekawe malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Model prezentuje się świetnie - uwielbiam pixele i lubię tem model G.W.H w mojej opinii lepszego MiG'a-29 jeszcze nikt nie wypuscił. Całość w mojej opinii świetnie zmalowana z brudzeniem w sam raz nie dodać nic ująć no może dysze silnika mogły by być odrobine lepsze ale to już takie czepianie się. Gratulacje świetny model!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Model piękny i pięknie wykonany ! Jeden z 2 dla których na farbę wystarczyło Od lat śmieszy mnie informacja na temat stanu finansów w bratniej armii państwa słowackiego W ramach modernizacji dwa MiG-29AS otrzymały nowy typ tak zwanego cyfrowego kamuflażu, znanego jako Cloudcam, opracowanego w 2008 roku przez kanadyjską firmę HyperStealth Biotechnology Corp. Wcześniej na jednym z samolotów zastosowali swój kamuflaż Digital Thunder, był to 0921. Jeszcze pomalowano w nowy kamuflaż samolot 0619. Planowano przemalowanie tak wszystkich słowackich samolotów, ale zostało to odwołane ze względu na brak funduszy. Myślę że w wielu krajach np. Afrykańskich mają ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Dobry jest. Otwarty hamulec aero i górne wloty na postoju mijają się co prawda z rzeczywistością, ale nie o to, nie o to Się podoba - malowanki bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Fajnie wyszedł ten MiG, szczególnie biorąc pod uwagę jak brzydka to jest maszyna. Podoba mi się malowanie i subtelne cieniowanie, fajnie zrobiłeś też detale. Gorzej wyszły dysze silników, ale to w zasadzie jedyna rzecz do której bym się przyczepił. Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Super kamo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Fajnie wyszedł ten MiG, szczególnie biorąc pod uwagę jak brzydka to jest maszyna. A co ma fajność do brzydkości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Nie wiem jak można uważać że MiG 29 jest brzydki, no ale każdy ma swoje gusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Pierwsze moje słowo: łooooł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Maja 2017 Share Napisano 21 Maja 2017 Piękny model no i słowackie malowanie bardzo udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 22 Maja 2017 Autor Share Napisano 22 Maja 2017 Dzieki za komentaze. Cieszy mnie ze model sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Kozak, ekstra wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Rewelacja! MiG pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Cudo! Bardzo fajnie pobudzony, tak nie za dużo, nie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Jeden z lepszych 29-tych jakie ostatnio widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi