Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Kolejny ukonczony ulepek - MiG-29AS lotnictwa Slowacji. Zestaw GWH, z dodatkow: duzy Edek, pitot Mastera i zywiczne R-73, oraz wlasne przerobki. Kalkomanie Begemot niestety nie chcialy ze mna wspolpracowac tak jak nalezy, do tego na arkuszach jest jakis dziwny mix pierwszej i drugiej wersji pixelkow, dodatkowo uzylem niektorych stencili z arkusza KoPro i z zestawowych kalkomanii.

Zapraszam do galerii:

NlJfOAC.jpg

NRlRkgX.jpg

5JMPQxr.jpg

K0nq9rQ.jpg

RrwTg5V.jpg

KM1mqIO.jpg

9nfmDae.jpg

aIfwV2b.jpg

x4TDbwx.jpg

UR50dLZ.jpg

DMCoY4N.jpg

d6Auvtw.jpg

mjt5WhE.jpg

QDPmlj2.jpg

acpE9y6.jpg

NlUeURa.jpg

Rh0HeAR.jpg

LOijZ7T.jpg

XXZNRb2.jpg

Vg0jouk.jpg

zWVVUn9.jpg

Napisano

wygląda jak prawdziwy samolot, nie model , co zawsze bardzo mi imponuje. Brawo !! I Mega ciekawe malowanko.

Napisano

Model prezentuje się świetnie - uwielbiam pixele i lubię tem model G.W.H w mojej opinii lepszego MiG'a-29 jeszcze nikt nie wypuscił.

Całość w mojej opinii świetnie zmalowana z brudzeniem w sam raz nie dodać nic ująć no może dysze silnika mogły by być odrobine lepsze ale to już takie czepianie się.

Gratulacje świetny model!!!

Napisano

Model piękny i pięknie wykonany ! Jeden z 2 dla których na farbę wystarczyło

Od lat śmieszy mnie informacja na temat stanu finansów w bratniej armii państwa słowackiego W ramach modernizacji dwa MiG-29AS otrzymały nowy typ tak zwanego cyfrowego kamuflażu, znanego jako Cloudcam, opracowanego w 2008 roku przez kanadyjską firmę HyperStealth Biotechnology Corp. Wcześniej na jednym z samolotów zastosowali swój kamuflaż Digital Thunder, był to 0921. Jeszcze pomalowano w nowy kamuflaż samolot 0619. Planowano przemalowanie tak wszystkich słowackich samolotów, ale zostało to odwołane ze względu na brak funduszy. Myślę że w wielu krajach np. Afrykańskich mają ten sam problem.

Napisano

Dobry jest. Otwarty hamulec aero i górne wloty na postoju mijają się co prawda z rzeczywistością, ale nie o to, nie o to Się podoba - malowanki bomba.

Napisano

Fajnie wyszedł ten MiG, szczególnie biorąc pod uwagę jak brzydka to jest maszyna.

Podoba mi się malowanie i subtelne cieniowanie, fajnie zrobiłeś też detale.

Gorzej wyszły dysze silników, ale to w zasadzie jedyna rzecz do której bym się przyczepił.

Ładny model.

Napisano

Cudo! Bardzo fajnie pobudzony, tak nie za dużo, nie za mało.