rymulus Napisano 19 Września 2017 Share Napisano 19 Września 2017 Takiego ziłka spotkałem w górach na Ukrainie. Trochę inna wersja ale malowanie kozackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 22 Września 2017 Autor Share Napisano 22 Września 2017 Heloł ! Położyłem podkład i zacząłem kolorować szoferkę , przlepiłem świetne kalki od Meliusa : I tymczasem to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Jeździłbym Ridżu, jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 krucabomba bożo taki efekt że możesz wrzucać fotkę na anonse: prawie funkiel nówka, garażowana i z małym przebiegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 Fajoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 Mistrzowskie wykonanie , tylko postaraj się przy pracy nad kołami żeby nie przeszło bez echa. ...no i te rewelacyjne kalki od MELIUS MANU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 23 Września 2017 Autor Share Napisano 23 Września 2017 tylko postaraj się przy pracy nad kołami żeby nie przeszło bez echa Wrzeczysamej mój drogi kszekoszczu Dziękuję za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 Demolujesz konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Września 2017 Super Moderator Share Napisano 23 Września 2017 Piękna maszyna. Cieszy oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 Wykonanie jak zwykle mistrzowskie, ale producent skopał proporcje szoferki po całej linii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 23 Września 2017 Autor Share Napisano 23 Września 2017 producent skopał proporcje szoferki po całej linii... Po czym wnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 Aż mi się od razu przypomniało jak mi taki podobny stał czasami koło stadionu HKS Odra w Miasteczku. Będziesz mu rejestrację robił na tylnej klapie wywrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 ...no i te rewelacyjne kalki od MELIUS MANU Ciekawe ile lat temu zamawiał je. Model - klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 23 Września 2017 Autor Share Napisano 23 Września 2017 Będziesz mu rejestrację robił na tylnej klapie wywrotki? No pewnie Krzychu , poza tym ziłów mam do oporu , to nie jest moje "ostatnie słowo" . Do skrzyniowego Marcin Jankowski vel JanKol zrobił petardziarską konwersję z HDSem , którą oczywiście mam . Będę robił wkrótce ... Ciekawe ile lat temu zamawiał je.Model - klasa! Dziękuje Marcin z dobre słowo , kalki zamówiłem w niedzielę , w środe miałem , 3 dni Inni ZIŁOWICZE z tego forum też dostaną w kilka dni , jak im roześlę , żadnych kłopotów nie było : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 producent skopał proporcje szoferki po całej linii... Po czym wnosisz ? Wiesz, jestem miłośnikiem radzieckich ciężarówek, i widzę w ich modelach nawet drobne błędy . Ale przejdźmy do sedna- na pierwszy rzut oka szczeliny w grillu są za duże, kabina jest za wąska a błotniki wraz z całym pasem przednim- za szerokie. Maska także wydaje się być zbyt płaska, ale może to wina zdjęcia. Również haki na przednim zderzaku są zbyt wielkie. Dla zobrazowania małe porównanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 24 Września 2017 Autor Share Napisano 24 Września 2017 I co z tego ? Błędy jak w KAŻDYM dosłownie KAŻDYM innym modelu . Sądzisz że przestane teraz robić sobie ziła bo ma błędy czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 Wiesz, jestem miłośnikiem radzieckich ciężarówek, i widzę w ich modelach nawet drobne błędy . Ale przejdźmy do sedna- na pierwszy rzut oka szczeliny w grillu są za duże, kabina jest za wąska a błotniki wraz z całym pasem przednim- za szerokie. Maska także wydaje się być zbyt płaska, ale może to wina zdjęcia. Również haki na przednim zderzaku są zbyt wielkie. No, ja nie mógłbym spać po takim dictum. A tak na poważnie - jaki odsetek ludzi oglądających ten model gdziekolwiek, zwróci uwagę na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 I co z tego ? Błędy jak w KAŻDYM dosłownie KAŻDYM innym modelu . Sądzisz że przestane teraz robić sobie ziła bo ma błędy czy jak ? Tak napisałem, dla wiadomości;) A na efekt końcowy czekam z niecierpliwością, chociażby ze względu na malowanie i brudzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 Kurczę, szkoda że nia ma takiej taryfy ulgowej dla modeli od podstaw... Kiedyś moja SHLka przegrała ze średniej klasy ścigaczem, bo komisji sędziowskiej doradzał były właściciel SHLki w 1:1, który wynalazł w moim modelu każdą niezgodność Jeden z sędziów powiedział mi potem, że oceniali zgodność z oryginałem, a nie techniki modelarskie potrzebne do wykonania modelu. Sorry za off-top... Czekam na dalsze postępy w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 27 Września 2017 Super Moderator Share Napisano 27 Września 2017 http://armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=26642&mode=thread&order=0 będziesz miał okazję do powiększenia kolekcji , i tutaj chyba nie co lepsze proporcje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Września 2017 Autor Share Napisano 27 Września 2017 Custom factory to jest takie masakryczne mydło , że nie wiem jakich słów trzeba użyć , żeby opisać tą ohydę Przeszło mi kilka modeli od nich przez łapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 A kiedy walec ???? http://www.redironmodels.com/RIM35011.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 28 Września 2017 Share Napisano 28 Września 2017 Już był. www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=73&t=56681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 28 Września 2017 Share Napisano 28 Września 2017 Modele robi się dla przyjemności. Jak ktoś chce 100% zgodny z oryginałem to niech sobie sam go robi. Liczy się przyjemność z zabawy przy składaniu i malowaniu. Nie przejmuj się tymi uwagami. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Września 2017 Share Napisano 28 Września 2017 Już był. www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=73&t=56681 ale wstyd zupełnie mi uciekł ten warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi