Jakx Napisano 27 Czerwca 2018 Share Napisano 27 Czerwca 2018 (edytowane) ... Edytowane 12 Maja 2019 przez Jakx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 27 Czerwca 2018 Share Napisano 27 Czerwca 2018 Podoba mnie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 27 Czerwca 2018 Share Napisano 27 Czerwca 2018 Jeden z moich ulubionych czołgów, fajnie Ci wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 28 Czerwca 2018 Share Napisano 28 Czerwca 2018 Świetny . Super zdjęcia, jednak co lustrzanka ( + soft ), to lustrzanka . Czy gąsienice to zestawowe gumiaki?. Jeśli tak, to zrobiłeś je niesamowicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Czerwca 2018 Share Napisano 29 Czerwca 2018 Takie niby cos japonskie, a taki fajny model z tego wyszedl ps zdjecia faktycznie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 30 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2018 Witam, Super, że się podoba, każde dobre słowo buduje. Gąsienice są seryjne - gumowe. Raz jeszcze dziękuję! Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Przede wszystkim piękne japońskie malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 Niezły Japończyk. Ciekawe kamo mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 7 Lipca 2018 Share Napisano 7 Lipca 2018 Bardzo fajny Japończyk - nie moja skala, ale jak kupie taki w '72 z IBG, to będzie się na czym wzorować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 Świetnie pomalowany! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 24 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) oooo Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 24 Sierpnia 2018 Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Teraz wygląda świetnie, podstawka ładnie podkreśla czołg. Gratuluje dobrej ręki i bystrego oka, bo miło sie patrzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Sierpnia 2018 Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Bardzo ładnie. Ta podstawka z czego zrobiona? Bo strasznie wysoka... No ale może masz taki układ na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 24 Sierpnia 2018 Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Świetna robota z podstawką! Gdybym musiał coś skrytykować to chyba narożniki tejże I może (jak dla mnie) trochę za jasna skóra wyszła u żołnierzy ;) Model - bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Świetna praca, bardzo udana podstawka, scenka przemyślana - same plusy. Gratuluję! Tylko patrzeć jak Administracja wrzuci na stronę startową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Witam, Bardzo dziękuję za wszystkie opinie, a w szczególności za te pozytywne! Bardzo ładnie. Ta podstawka z czego zrobiona? Bo strasznie wysoka... No ale może masz taki układ na półce Podstawka to z zewnątrz deseczka balsy, a w środku styrodur. Jest wysoka bo uznałem, że tak będzie "ładnie" . Gdzieś kiedyś, w bardzo mądrej książce czytałem, że podstawka/podstawa dioramy/winiety powinna mieć minimum 5 cm wysokości. Raz jeszcze dziękuję za opinie! Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 OOOO! z podstawką wygląda prze%#%@#%cie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 26 Października 2018 Share Napisano 26 Października 2018 Świetna praca. Bardzo udany kamuflaż chmurkowy. Bardzo podoba mi sie podstawka i figurki. Gratuluje udanej pracy. Planujesz w przyszłości jeszcze jakichś japońców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 26 Października 2018 Autor Share Napisano 26 Października 2018 Witam, Dzięki Panowie! Lipa - plany są, modele również, a i figurki się znajdą, tylko ten przeklęty ulotny czas. Wojna na Pacyfiku była przerażająca i niesamowita, i na pewno do niej wrócę. Jeszcze nie teraz ale po Afryce i Europie. Od dawna wiedziałem, że sam model to za mało ale dopiero ten konkretny model utwierdził mnie w przekonaniu, że każdy pojazd powinien być przedstawiany w konkretnym środowisku i w towarzystwie postaci - jeśli to tylko możliwe. Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi