chudyhunter Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Kolejny projekt został zakończony. Zajęło mi to 6 miesięcy i 10 dni, ale cieszę się że w końcu nastąpił koniec Zdjęcia jak zwykle robione telefonem, ale starałem się by jakoś w miarę wyglądały. Ogólnie jestem zadowolony z końcowego efektu, a Wy sami oceńcie. Pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2020 przez chudyhunter 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Dziwny pomysł na diorame okrętu, zainspirowany zdjeciem które okazało się fotomontażem... Tak, to wyglądało na początku. A potem bierzesz się za robotę, a niedowiarkom (w tym mnie) szczęka coraz bardziej opada. Rewelacja, Mariusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 To jest super. Sam tak nie potrafię. Napatrzeć się nie można. P.s. Następnym razem zrób jedną linijkę przerwy między zdjęciami - będzie się lepiej oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 30 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2019 31 minut temu, Super_Hans napisał: Dziwny pomysł na diorame okrętu, zainspirowany zdjeciem które okazało się fotomontażem... Tak, to wyglądało na początku. A potem bierzesz się za robotę, a niedowiarkom (w tym mnie) szczęka coraz bardziej opada. Rewelacja, Mariusz! Hehe, czasem fajnie jest wpaść na jakiś głupi pomysł i z jakiegoś fotomontażu zrobić coś rzeczywistego 6 minut temu, bazylms napisał: To jest super. Sam tak nie potrafię. Napatrzeć się nie można. P.s. Następnym razem zrób jedną linijkę przerwy między zdjęciami - będzie się lepiej oglądać. Mówisz i masz, przerwy zrobione Dzięki Panowie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Ujmujący,malowniczy,pokazowy,pełnokrwisty Fusiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Mariusz, co tu dużo gadać, jest BYCZO, a opony robiOM robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Wygląda bardzo fajnie, kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Dla mnie rewelacja, chociaż zbliżeń nieco brak. Podziw i gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Maja 2019 Share Napisano 1 Maja 2019 Misiu co zrobił ten fotomontaż był by z siebie dumny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 4 Maja 2019 Share Napisano 4 Maja 2019 Super dioramka. Gratuluję pomysłu i dobrego wykonania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 Super wykonanie, super pomysł na dioramę. Krótko mówiąc całość genialna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 Nigdy nie kleiłem statku, wydaje mi się to strasznie trudne, po tym co tu widzę to potwierdza tylko moje przypuszczenia bardzo ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Maja 2019 Autor Share Napisano 7 Maja 2019 Dzięki za wszystkie miłe słowa Bobek, to nie jest wcale takie trudne. Fakt, skala jest mała, ale można się przyzwyczaić Proponuję zacząć od czegoś prostego, a może Ci się spodoba. Ja sam zacząłem niecałe dwa lata temu robić okręty w 700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Maja 2019 Share Napisano 9 Maja 2019 Przepiękna morska diorama. Wyszło rewalacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 4 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2019 21 lipca w Chełmży diorama zgarnęła dwie nagrody Puchar Burmistrza Miasta Chełma za najlepszy model seniora i nagrodę specjalną ISMR 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Sierpnia 2019 Share Napisano 4 Sierpnia 2019 Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Sierpnia 2019 Share Napisano 5 Sierpnia 2019 "21 lipca w Chełmży diorama zgarnęła dwie nagrody Puchar Burmistrza Miasta Chełma za najlepszy model seniora i nagrodę specjalną ISMR" I zasłużenie! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Sierpnia 2019 Share Napisano 13 Sierpnia 2019 Nigdy nie ulepiłem okrętu, ale jak patrzę na Twój to sobie myślę, zrobię sobie taki! Po chwili namysłu stwierdzam: chyba nie zrobię, bo nie godzien jestem nawet patrzeć na Twoje dzieło! Rewelacyjny to mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 13 Sierpnia 2019 Share Napisano 13 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Mierzu napisał: jak patrzę na Twój to sobie myślę, zrobię sobie taki! Popieram. 3 godziny temu, Mierzu napisał: Po chwili namysłu stwierdzam: chyba nie zrobię, bo nie godzien jestem nawet patrzeć na Twoje dzieło! Aut ne tentaris aut pérfice! Zobaczyłeś, teraz zacznij, rób, dokonuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2019 Jeszcze raz wielkie dzięki Panowie! 4 godziny temu, Mierzu napisał: Nigdy nie ulepiłem okrętu, ale jak patrzę na Twój to sobie myślę, zrobię sobie taki! Po chwili namysłu stwierdzam: chyba nie zrobię, bo nie godzien jestem nawet patrzeć na Twoje dzieło! Rewelacyjny to mało powiedziane. Mierzu, tutaj nie ma co się zastanawiać i myśleć. Trzeba robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 Świetny model. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kumaboss Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Witam. Jestem pod wrażeniem. Jak zrobiłeś efekt wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Model chyba był prezentowany w Chełmży zeszłego roku. Na żywo wyglądał jeszcze lepiej. Masterpiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2020 11 minut temu, mikemc napisał: Model chyba był prezentowany w Chełmży zeszłego roku. Na żywo wyglądał jeszcze lepiej. Masterpiece. AA dzięki dzięki i zgadza się, byłem w Chełmży Nawet udało się zgarnąć nagrodę za najlepszy model wystawy wśród seniorów Ty tam chyba byłeś z Wasp'em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Zgadza się. Gratulacje nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi