mig Napisano 14 Lipca 2019 Share Napisano 14 Lipca 2019 Wilk zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 22 Lipca 2019 Autor Share Napisano 22 Lipca 2019 Dzięki za słowa uznania. Wilk się robi powolutku..blacharka tą metodą zajmuje bardzo dużo czasu(miedzy czasie robią się też inne rzeczy):)))ale końcowy efekt wygląda obiecująco... Pozdro... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 25 Lipca 2019 Autor Share Napisano 25 Lipca 2019 Blacharka jest troszkę monotonna.. wiec szykuje kadłub do zamknięcia.. pomalowany na srebrno, czeka na wyposażenie i zamkniecie:).. i oczywiście między czasie dalej blacharka:)... Złożyłem sobie na sucho.....:))) noi mała niespodzianka...drukuje się większy..:))) Oczywiście podstawowym celem dla mnie pozostaje mniejszy:)) pozdro.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 26 Lipca 2019 Share Napisano 26 Lipca 2019 Podziwiam no i.. trochę zazdroszczę Wilka w 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lipca 2019 Share Napisano 26 Lipca 2019 Czyżby Wilk drukował się w 1/32? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 26 Lipca 2019 Autor Share Napisano 26 Lipca 2019 50 minut temu, mig napisał: Czyżby Wilk drukował się w 1/32? potwierdzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 30 Lipca 2019 Autor Share Napisano 30 Lipca 2019 Wilk żyje.. co prawda troszkę zajmuje mnie coś innego.. i tak jest już nieźle... Komu komu Szczeniaki??tanio w dobre ręce oddam:)) a na poważnie: Lufa ma 0.6 mm... celownik 0.2mm na żywo wygląda lepiej... jutro psikne podkładem zobaczymy jak bedzie wyglądać:)) POZDRO 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 31 Lipca 2019 Share Napisano 31 Lipca 2019 Witam. Czy to druk SLA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 31 Lipca 2019 Autor Share Napisano 31 Lipca 2019 50 minut temu, leon napisał: Witam. Czy to druk SLA? ANYCUBIC PHOTON Druk DLP.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 31 Lipca 2019 Share Napisano 31 Lipca 2019 Robi się coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 31 Lipca 2019 Autor Share Napisano 31 Lipca 2019 Szczeniaki psiknięte podkładem oraz gun metalem na szybko...hmmm...niestety troszkę się zwichrowały..podejrzewam że troszkę moje emocje wzięły górę i żywica nie stwardniała do końca..ale te miały właśnie iść na próbę..mam już wydrukowany drugi komplet więc nie ma paniki..:)) wyglądają świetnie... wszystko jest w miedzy czasie:)) POZDRO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Lipca 2019 Share Napisano 31 Lipca 2019 (edytowane) Szczena opada! Edytowane 31 Lipca 2019 przez mandrivecs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Sierpnia 2019 Share Napisano 7 Sierpnia 2019 Dawno mnie na forum nie było, a tu takie cuda. Z tym oklejaniem druku 3D folią toś mnie zaimponił. Kibicuję, nie byle jaka robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 25 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Doba jest stanowczo za krótka... jednakże coś udało się pchnąć ostatnim czasem. Udało się zamknąć kadłub.. co prawda jest jeszcze wiele do zrobienia w jego wnętrzu jednakże byłem zmuszony to zrobić ze względu na technikę oklejania folią. Aby zachować geometrię musiałem Sobie zrobić taki przyrząd.. Niestety był mały wypadek i końcówkę skrzydła przy lotce muszę poprawić.. A tak wyglądają nowe elementy wydrukowane z żywicy:) (Wygląd domniemany..) Do narysowania jest jeszcze fotel pilota.. Tablica przyrządów wygląda znacznie lepiej niż trawiona. Wilk rodzi się bardzo powoli..rysuje między czasie inne rzeczy:)) POZDRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IIQBAII Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 To rysowanie zawsze męczy, ale gotowy i wydrukowany element daje satysfakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Znalazłem trochę czasu wiec popracowałem nad Wilkiem i nie tylko.... Małe wtrącenie poza tematem.. (Wilk to trudne dziecko:))) .. Rysuję również małe elementy do Gripena od Italeri...oceńcie sami..:) \ Pozdro ... Edytowane 22 Września 2019 przez CINEQ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 7 Stycznia 2020 Share Napisano 7 Stycznia 2020 I co z tym Wilkiem ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 9 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2020 W dniu 7.01.2020 o 20:23, Pires napisał: I co z tym Wilkiem ?????? Jak podaje literatura został zniszczony gdzieś na wschodzie po ewakuacji berlińskiego muzeum:))) A na poważnie.. brak czasu i troszkę weny spowodował opuźnienia w pracach nad modelem..powolutku bardzo powolutku coś tam się tworzy:)) Pisałem na początku ze relacja będzie długa:)).... Stan na dzień dzisiejszy wygląda jak poniżej.... Pozdro... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Stycznia 2020 Share Napisano 9 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 17 Lutego 2020 Share Napisano 17 Lutego 2020 Modelarstwo najwyższych lotów oglądam z zaciekawieniem i podziwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 18 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam ! Niestety brak czasu mocno zaburza relacje budowy Wilka...Jednakże coś drgnęło...zobaczymy jak często... Wilk dorobił się gondoli silnikowych. Wstępnie przymierzone i obklejone... Pozdrawiam serdecznie... I Zdrówka życzę w tym zwariowanym czasie. Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez CINEQ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 szacuneczek za tego Wilczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Bardzo fajna robota! Szacun, że Ci się chce tak dłubać od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwm Napisano 16 Grudnia 2022 Share Napisano 16 Grudnia 2022 I jak tam, skończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi