barszczo Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 Przedstawiam galerię włoskiego Gustawa. Budowa jak to u Edka prawie bezstresowa, całość malowana farbami Gunze H i C oraz Tamiya, brudy oleje od AK i pigmenty, obicia kredkowe. Miłego odbioru tradycyjnie życzę: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 Bardzo fajnie wygląda.Bardzo duży plus za malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 Tradycyjnie to Mesiek jest fee. Ale te poletka sałaty włoskiej na skrzydłach łagodzą odbiór. Dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lipca 2019 Share Napisano 26 Lipca 2019 109-tka w takim malowaniu mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 27 Lipca 2019 Share Napisano 27 Lipca 2019 Podoba się. Ciekawe malowanie, nieniemieckie oznakowanie, dobre wykonawstwo. Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 27 Lipca 2019 Share Napisano 27 Lipca 2019 Bardzo fajnie wykonana i delikatnie ubrudzona odskocznia od swastyki Duży plus za wybór ciekawego malowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Lipca 2019 Share Napisano 27 Lipca 2019 Jak zwykle piękny model w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 31 Lipca 2019 Share Napisano 31 Lipca 2019 Staranne wykonanie i malowanie, naturalne, nienachalne postarzanie, no i duży plus za ciekawe malowanie bez swastyki. Czekam na warsztat Mesia w 32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 31 Lipca 2019 Share Napisano 31 Lipca 2019 Nie ma sie co rozpisywac, model wyszedl poprostu pieknie, podoba mi sie i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 31 Lipca 2019 Share Napisano 31 Lipca 2019 Podoba mi się. Wielki plus za ,,makaroznizm" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 Podoba mi się, no i dodatkowo brawo za włoskie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 3 Sierpnia 2019 Share Napisano 3 Sierpnia 2019 Świetnie wykonana 109-tka. Ogląda się ją z wielką przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszek Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Witam podoba mi sie pana wykonanie czy podjął by się pan wykonania modeli skala 1/48 , 2 wojna w przewdze niemcy? Jestem z Radomia były oficer lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi