MichalZ Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Siemka, do zaprezentowania mam ostatnio wykonany model jaki jest Centurion w wersji 5/1 w barwach Armii Australijskiej , model już wiekowy bo z 2006 roku ale bardzo dobrze wyposażony (za 115 zł model posiada blaszkę ,metalową lufe ,elementy z plastiku imitujące szkło oraz gumowe ale nie najgorszej jakości gąsienice ) obecne modele niektórych producentów za dużo wyższe pieniądze tego niestety często nie oferują... :/ , z dodatków to gumowa osłona armaty tego samego producenta, liny eureka, pakunki Black Dog resztki po M48 oraz gitara z BNA , nie przykładałem wagi to części merytorycznej ,był to raczej model relaksacyjny , miały wyjść fajnie ;) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Śliczny, jak to Centurion Gitarka robi robotę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Mniam. Centurion w ogóle mi się podoba i podoba mi się także w tym wykonaniu. Mógłbyś poprawić tylko lewą gąsienicę na przodzie bo ucieka do zewnętrznej. Mam jeszcze pytanie skąd pomysł na szare zasobniki wieżowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Jak wszystko z Wietnamu, podoba się... Duży plus za żadko spotykany temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZ Posted July 30, 2019 Author Share Posted July 30, 2019 14 minut temu, TAW napisał: Mniam. Centurion w ogóle mi się podoba i podoba mi się także w tym wykonaniu. Mógłbyś poprawić tylko lewą gąsienicę na przodzie bo ucieka do zewnętrznej. Mam jeszcze pytanie skąd pomysł na szare zasobniki wieżowe? Dzięki wielkie ,gąsienica jest prosto ,to błotnik jest skrzywiony (jako imitacja wbitki,bądź zderzenia z przeszkodą) nie jednego to już zmyliło ,nawet na żywo, szare zasobniki jak i ogólny styl wykonania...inspiracją było to zdjęcie 4 minuty temu, mandrivecs napisał: Jak wszystko z Wietnamu, podoba się... Duży plus za żadko spotykany temat. Nie mogłem się jakoś przekonać,zwykle robiłem IIWW ...., a ostatecznie wciągnęło na tyle że mam już przygotowane do malowania M48, w pudłach czekają Duster, M728,M54A2r, Huey i Koreański M19A1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Świetne zdjęcie poglądowe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Moją ciekawość uznaję za zaspokojoną. Dziękuję i nie mam więcej pytań. Świetna robota. Mniam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Bardzo ładny współcześniak! Tym ładniejszy, że właśnie współcześniak, które jest zawsze trudniej wizualnie "dobić". No i odsłonięte gąsienice bez ekranów- mój fetysz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Podoba mi się, ładnie wymalowany. Osłona jarzma zestawowa czy jakiś dodatek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZ Posted August 6, 2019 Author Share Posted August 6, 2019 Osłona jarzma to dodatkowy gumowy element firmy AFV, był przerabiany abym mógł zainstalować szperacz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryspacz Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Piękna robota, bardzo fajne i oszczędne brudzenie. PS: Zapominałeś o strunach do gitary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZ Posted August 6, 2019 Author Share Posted August 6, 2019 17 minut temu, kryspacz napisał: Piękna robota, bardzo fajne i oszczędne brudzenie. PS: Zapominałeś o strunach do gitary Nie znalazłem tak cienkich żyłek bym mógł je wykonać, nawet najcieńsze 9 lub 8 od elektryka okazywały się za grube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Piękny! I tyle... Mariusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej56 Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 ładna SZTUKA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Bardzo mi się podoba. Świetne malowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Nie wiem jak moglem przegapic, bardzo fajny. Brawo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 3 godziny temu, michal0281 napisał: Nie wiem jak moglem przegapic, bardzo fajny. Brawo! No tak, naprawdę, świetny jest, gratki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 W dniu 6.08.2019 o 11:10, MichalZ napisał: Nie znalazłem tak cienkich żyłek bym mógł je wykonać, nawet najcieńsze 9 lub 8 od elektryka okazywały się za grube haha nie da się , przy takiej skali to te 0.09 cala , to żyłka musiała by mięć 0.0065 mm , model świetny nie ma co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts