MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Siemka, do zaprezentowania mam ostatnio wykonany model jaki jest Centurion w wersji 5/1 w barwach Armii Australijskiej , model już wiekowy bo z 2006 roku ale bardzo dobrze wyposażony (za 115 zł model posiada blaszkę ,metalową lufe ,elementy z plastiku imitujące szkło oraz gumowe ale nie najgorszej jakości gąsienice ) obecne modele niektórych producentów za dużo wyższe pieniądze tego niestety często nie oferują... :/ , z dodatków to gumowa osłona armaty tego samego producenta, liny eureka, pakunki Black Dog resztki po M48 oraz gitara z BNA , nie przykładałem wagi to części merytorycznej ,był to raczej model relaksacyjny , miały wyjść fajnie ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Śliczny, jak to Centurion Gitarka robi robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Mniam. Centurion w ogóle mi się podoba i podoba mi się także w tym wykonaniu. Mógłbyś poprawić tylko lewą gąsienicę na przodzie bo ucieka do zewnętrznej. Mam jeszcze pytanie skąd pomysł na szare zasobniki wieżowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Jak wszystko z Wietnamu, podoba się... Duży plus za żadko spotykany temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Autor Share Napisano 30 Lipca 2019 14 minut temu, TAW napisał: Mniam. Centurion w ogóle mi się podoba i podoba mi się także w tym wykonaniu. Mógłbyś poprawić tylko lewą gąsienicę na przodzie bo ucieka do zewnętrznej. Mam jeszcze pytanie skąd pomysł na szare zasobniki wieżowe? Dzięki wielkie ,gąsienica jest prosto ,to błotnik jest skrzywiony (jako imitacja wbitki,bądź zderzenia z przeszkodą) nie jednego to już zmyliło ,nawet na żywo, szare zasobniki jak i ogólny styl wykonania...inspiracją było to zdjęcie 4 minuty temu, mandrivecs napisał: Jak wszystko z Wietnamu, podoba się... Duży plus za żadko spotykany temat. Nie mogłem się jakoś przekonać,zwykle robiłem IIWW ...., a ostatecznie wciągnęło na tyle że mam już przygotowane do malowania M48, w pudłach czekają Duster, M728,M54A2r, Huey i Koreański M19A1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Świetne zdjęcie poglądowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Moją ciekawość uznaję za zaspokojoną. Dziękuję i nie mam więcej pytań. Świetna robota. Mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Bardzo ładny współcześniak! Tym ładniejszy, że właśnie współcześniak, które jest zawsze trudniej wizualnie "dobić". No i odsłonięte gąsienice bez ekranów- mój fetysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Sierpnia 2019 Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Podoba mi się, ładnie wymalowany. Osłona jarzma zestawowa czy jakiś dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Osłona jarzma to dodatkowy gumowy element firmy AFV, był przerabiany abym mógł zainstalować szperacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 6 Sierpnia 2019 Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Piękna robota, bardzo fajne i oszczędne brudzenie. PS: Zapominałeś o strunach do gitary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 17 minut temu, kryspacz napisał: Piękna robota, bardzo fajne i oszczędne brudzenie. PS: Zapominałeś o strunach do gitary Nie znalazłem tak cienkich żyłek bym mógł je wykonać, nawet najcieńsze 9 lub 8 od elektryka okazywały się za grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Sierpnia 2019 Share Napisano 7 Sierpnia 2019 Piękny! I tyle... Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 11 Sierpnia 2019 Share Napisano 11 Sierpnia 2019 ładna SZTUKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Bardzo mi się podoba. Świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 Nie wiem jak moglem przegapic, bardzo fajny. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 3 godziny temu, michal0281 napisał: Nie wiem jak moglem przegapic, bardzo fajny. Brawo! No tak, naprawdę, świetny jest, gratki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 W dniu 6.08.2019 o 11:10, MichalZ napisał: Nie znalazłem tak cienkich żyłek bym mógł je wykonać, nawet najcieńsze 9 lub 8 od elektryka okazywały się za grube haha nie da się , przy takiej skali to te 0.09 cala , to żyłka musiała by mięć 0.0065 mm , model świetny nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi