Bartosz.B Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 Pozamiatałes, cała reszta na forum może tylko podziwiać, najlepsza woda jaką tu zaprezentowano. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek A. Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 Zły kolor A tak na poważnie, to jest coś pięknego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2020 2 godziny temu, Wojtek A. napisał: Zły kolor Tak sobie myślę... skoro poszedłem w komiksowe okręty, to może następnym razem zrobię okręt różowej pantery na różowych wodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 (edytowane) I to jest doskonały pomysł, bardzo spójny a do tego otwiera wiele możliwości i ucina dywagacje na temat odniesień do prawdziwych okrętów. Polecam gorąco kontynuację rozwoju w tym kierunku, początek widać powyżej . Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2020 10 minut temu, Piotras napisał: I do jest doskonały pomysł, bardzo spójny a do tego otwiera wiele możliwości i ucina dywagacje na temat odniesień do prawdziwych okrętów. Polecam gorąco kontynuację rozwoju w tym kierunku, początek widać powyżej . Zgadzam się z Tobą Teraz jest komiksowo, ale jeszcze nie tak, jak powinno być. Jeśli będę się trzymał tematyki japońskich okrętów, to chyba pójdę w mange. Dzięki Piotras za miłe słowo i zachęcenie mnie do dalszego rozwijania umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 Bardzo proszę, zawsze do usług. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Czerwca 2020 Share Napisano 11 Czerwca 2020 ale zarzucił kuprem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 11 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2020 3 godziny temu, M.A.V. napisał: ale zarzucił kuprem Niczym Golfem 3 na ręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Takie tam pierwsze malunki Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Bartosz.B 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Leniom się pisać nie chce tylko serduszka wstawiają. Odkąd słuch po Pułkowniku Mitrofanowie zaginął strasznie się towarzysze opuścili w pracach. No, działaj Bartku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 na pudelka się przenieśli albo na zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 4 minuty temu, bazylms napisał: Leniom się pisać nie chce tylko serduszka wstawiają aż tak widać... no dobra - przejrzałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 A co tu pisać skoro Bartosz olał sprawę. Nie teoretyzuje, wyobrażeń nie przelewa w posty tylko klei, maluje i pokazuje swój model. Nuda Panie! Stąd tylko marny lajk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Czyli że też leń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 3 godziny temu, M.A.V. napisał: aż tak widać... no dobra - przejrzałeś mnie Spokojnie, zaraz im te serduszka zblokują - mam doświadczenie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 co tu tak wszystko zamarło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Lipca 2020 Autor Share Napisano 14 Lipca 2020 W dniu 13.07.2020 o 00:30, M.A.V. napisał: co tu tak wszystko zamarło ? Wszystkie prace nad okrętami zostały utajnione 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 14 Lipca 2020 Share Napisano 14 Lipca 2020 Kafelkowanie zeszło do podziemia, zaraz będą rozdawane medale okolicznościowe . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 Kicha RAW prosto po odklejeniu ostatniej taśmy. Do kompletu brakuje tylko głównego masztu i młotka by to załatwić na koniec No cóż pozostaje nadzieja, że następny będzie lepszy 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Lipca 2020 Autor Share Napisano 17 Lipca 2020 (edytowane) Lipa chopie bój ty się Boga! Co żeś ty odwalił? KAFLE??? Proszę cię, kafelkowanie nie jest modne i jest SF!!! Widać, że spora część ludzi, którzy coś robią, jakoś idą w tą dziwną komiksową malowankę. Co się dzieje??? Lipa zapraszam do podziemia, medal się znajdzie, może nawet jakiś puchar się odkurzy A tak w skrócie to bardo ładnie Edytowane 17 Lipca 2020 przez chudyhunter 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 wow nono mi sie podoba - moze i lekkie SF ale fajowo wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 oj tam oj tam... nieważne jak wyszło, ważne że coś się ruszyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Ładnie. Kupa roboty z tym malowaniem, ale efekt jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 (edytowane) 16 godzin temu, laskonogi napisał: wow nono mi sie podoba - moze i lekkie SF ale fajowo wyszło Co kto woli, ja wolę coś takiego jak na fotkach, ale ja to się nie znam i takie tam Pozdro. Edytowane 18 Lipca 2020 przez taltos1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 (edytowane) 19 godzin temu, Lipa napisał: Pracy włożyłeś bardzo dużo. Mam tylko nadzieję ze wytłumisz jakoś te kafle na burtach do prawie niewidzialnych. Wygląda to... delikatnie ujmując bardzo oryginalnie Edytowane 18 Lipca 2020 przez blacman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi