Stojkovic Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Oto i on! Pierwszy model kartonowy (papierowy) w plastiku! Będzie robiony prosto z pudła. Niebawem in-box! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Podglądam. Chyba jako jednego z niewielu bardzo ucieszyło mnie wydanie modelu tej maszyny - tak samo jak ucieszył by Anders i jeszcze parę innych platform koncepcyjnych/prototypowych. Tak samo jak cieszy mnie Kobuz od IBG... Polskiego sprzętu nigdy za wiele. Dlatego dziwiłem się, że w założonym przeze mnie wątku na ten temat odzew prawie żaden, a jeśli już to w większości malkontenctwo, "że tektura, że sklejka, że już po temacie". A nad Mausami, Tortiosami i innym post germańskim i alianckim żelastwem, które nigdy nie zeszło ze sztalugi same "ochy" i "achy"... Cudze chwalicie - swego nie znacie, podpisuje się pod tym powiedzeniem obiema rękami. A swoją drogą z tym teciakiem z tyłu to można fajną dioramkę zbudować... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Ja tam "popatrzem" z zainteresowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 (edytowane) fajnie! ogladam, choc powinien byc w kategorii 'si-fi' a nie tutaj Edytowane 10 Października 2019 przez zipster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 A które malowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 No to paczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Października 2019 Autor Share Napisano 10 Października 2019 Godzinę temu, martinello napisał: A które malowanie ? Digital! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 12 minut temu, Stojkovic napisał: Digital! super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 To jedziesz z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Października 2019 Autor Share Napisano 10 Października 2019 Też ciekawa koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Według mnie nawet ciekawsza niż zwykły digital. Ale będziesz miał jeszcze sporo czasu na wybór. No i pani inżynier też musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 (edytowane) jeszcze gdzieś widziałem jedno takie kanciaste kamo, jak znajdę to wrzucę Edytowane 10 Października 2019 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Ja osobiście bym go zrobił bez osłon bocznych, w steranym kamo trójkolorowym, ew. z improwizowanymi siatkami na burtach i podstawce z tytułem "Przedmieścia Kaliningradu/Przesmyk Suwalski/Przedmieścia Warszawy 202..." do wyboru zależnie czy podejść do tematu optymistycznie czy pesymistycznie. Malowanki typu wystawowego czy futurystycznego zupełnie mnie nie pociągają. Ale zasiadam i podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 29 minut temu, Kamil K. napisał: Ja osobiście bym go zrobił bez osłon bocznych, w steranym kamo trójkolorowym, ew. z improwizowanymi siatkami na burtach i podstawce z tytułem "Przedmieścia Kaliningradu/Przesmyk Suwalski/Przedmieścia Warszawy 202..." do wyboru zależnie czy podejść do tematu optymistycznie czy pesymistycznie. Malowanki typu wystawowego czy futurystycznego zupełnie mnie nie pociągają. Ale zasiadam i podglądam. Ja bym raczej dał tytuł "Strażnik polsko - chińskiego pogranicza" hehe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Godzinę temu, Bengal napisał: Skąd to zdjęcie? Kto go zbudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 4 minuty temu, mandrivecs napisał: Skąd to zdjęcie? Kto go zbudował? naszczeście nie ja widziałem na na fb ale nie pamiętam autora a na szybko w goglu namierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Października 2019 Autor Share Napisano 10 Października 2019 Na pewno nie zrobię go w jednym kolorze. Bardziej chyba realistyczny scenariusz to wojna Polsko - Polska. PiS kontra rebelianci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 3 minuty temu, Stojkovic napisał: Na pewno nie zrobię go w jednym kolorze. Bardziej chyba realistyczny scenariusz to wojna Polsko - Polska. PiS kontra rebelianci Jeśli nie chcesz tu za moment 10 stron nie na temat to Panie Stojkovic i Sabo nie idźcie tą drogą..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 5 minut temu, Stojkovic napisał: Na pewno nie zrobię go w jednym kolorze. Bardziej chyba realistyczny scenariusz to wojna Polsko - Polska. PiS kontra rebelianci za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Października 2019 Autor Share Napisano 10 Października 2019 Czy ktośw ie, gdzie można kupić gotowe szablony pod digitala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 4 minuty temu, Stojkovic napisał: Czy ktośw ie, gdzie można kupić gotowe szablony pod digitala? samemu zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Października 2019 Autor Share Napisano 10 Października 2019 Na schemacie jest bardzo drobniutkie, więc zastanawiam się jakie są alternatywy do wykorzystania przy zabawie z tym camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 31 minut temu, Stojkovic napisał: Czy ktoś wie, gdzie można kupić gotowe szablony pod digitala? Np. takie teraz wyszły z Bordera: https://exito.sklep.pl/pl/p/BORDER-BD004-1-135-Arkusz-masek-do-kamuflazu-cyfrowego-Digital-Camouflage/51436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Nakręcamy się propagandowym nawet nie prototypem. Szczerze, wolałbym "Andersa" zamiast tej propagandowej wersji cv-90. Ale to moje prywatne zdanie... Albo inną Meridą czy ewentualnie Twardym co przynajmniej jest realne a nie sci fi... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi