p_bladek Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Zestaw generalnie słabiutki, stare wypraski, słabe spasowanie, ale bawiłem się wspaniale. Model jw. + mój wkład. Pastwcie się 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 A nos się za bardzo nie błyszczy? Tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 24 Listopada 2019 Autor Share Napisano 24 Listopada 2019 24 minuty temu, WujekAlice napisał: A nos się za bardzo nie błyszczy? Tak ma być? Można by było użyć satyny, ale błyszczące też są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Mam słabość do tej maszyny. Bez wnikania w szczegóły, bardzo dobrze się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Dawno nie widziałem perskiego Tornada, a tu proszę. Pozamiatałeś, piękny ci on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 A gdzie Sandra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 24 Listopada 2019 Autor Share Napisano 24 Listopada 2019 Będzie, razem z humvee. Fajnie że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Tornado w tym malowaniu zawsze mi się podobało. Twój model prezentuje się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 No to chyba Przemek powrócił do hobby. Bardzo ładny pomimo słabego zestawu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 Zestaw słaby ale model ładne zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 Super !!! Tornado z Zatoki zawsze spoko :-) Bardzo mi się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 Całkiem, całkiem... Tylko czy model nie powinien być trochę bardziej pink? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 Fajny model, ładnie i czysto zrobiony. Ale więcej powiedzieć się nie da, bo ziarnistość zdjęć nie pozwala ocenić czy to szumy, czy na modelu jest jakieś zróżnicowanie powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 26 Listopada 2019 Autor Share Napisano 26 Listopada 2019 7 godzin temu, wisa napisał: Całkiem, całkiem... Tylko czy model nie powinien być trochę bardziej pink? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 To zdjęcie wiele wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 Powiem tylko - wow. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 5 Października 2021 Autor Share Napisano 5 Października 2021 (edytowane) Update zdjęć bo wcieło. Edytowane 5 Października 2021 przez p_bladek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi