Fixer Napisano 6 Września Share Napisano 6 Września 4 godziny temu, em napisał: Czyli macie model w domu? Na Ukrainie mają być w październiku, stąd pytanie. Może doprecyzuj o które wydanie Ci konkretnie chodzi, bo chyba tutaj jest nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 6 Września Share Napisano 6 Września 8 minut temu, caughtinthemiddle napisał: Modelsvit ma magazyny (a teraz to może i produkcję, tego nie wiem) w Bułgarii, zapewne tam kompletują modele i dlatego w innych krajach gotowe zestawy mogą znaleźć się szybciej niż w ojczyźnie. Tak wiem, pytanie było proste ,czy macie już w domach model Modelsvita Su-17M4/ Su-22M4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Września Share Napisano 6 Września 5 minut temu, em napisał: pytanie było proste Chyba zbyt proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 6 Września Share Napisano 6 Września No macie, nacie. Trzeba wiedzieć który sklep ma swoje dojścia do modeli. W pudełku z Su -M4R i Su-22M4 praktycznie te same wypraski tylko w Su-17M4R brak ramki z bombkami. W obu nie ma kierowanych pocisków rakietowych powietrze ziemia. Jak ktoś ma kalkomanie do polskich Suk może je robić do woli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września Poskładany Azurowy Bloch 210 z próbnych wtrysków: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września 1 godzinę temu, barszczo napisał: Azurowy Bloch 210 czy jest duza roznica w porownaniu do " oryginalu" z KP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września Godzinę temu, BRAVO112 napisał: czy jest duza roznica w porownaniu do " oryginalu" z KP? Między Blochem 210 a 200 ? To zupełnie inny typ samolotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrpas Napisano 7 Września Share Napisano 7 Września Bloch 210 to do dziś tylko Heller 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Wczoraj w Jaworznie rozmawiałem z gościem z ClearPropa nt Mig23, twierdził że w 25 wydadzą Miga23 MF i UB ... Ciekawe czy się zmaterializują jak Suczka z Modelsvita? Czy ktoś już kleił te Migi 23 co już są dostępne? Bo w pudełku wyglądają na super szczegółowe ale i dość skomplikowane w montażu... Ciekawi mnie jak spasowanie i składalność... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września (edytowane) 3 godziny temu, mysiek13 napisał: Czy ktoś już kleił te Migi 23 co już są dostępne? Bo w pudełku wyglądają na super szczegółowe ale i dość skomplikowane w montażu... Ciekawi mnie jak spasowanie i składalność... Na FB ktoś kleił chwilę po tym jak zostały wydane i wyglądało to dość obiecująco. Edytowane 8 Września przez rudy0007 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Na Britmodellerze jest relacja z budowy , fajnie to wygląda, ale skomplikowanie modelu jest naprawdę deprymujące... https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235117071-172-clearprop-mig-23mla-czechoslovakia-“finished”/#comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Takie coś od Airfixa: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września 11 godzin temu, mysiek13 napisał: Wczoraj w Jaworznie rozmawiałem z gościem z ClearPropa nt Mig23, twierdził że w 25 wydadzą Miga23 MF i UB ... Ciekawe czy się zmaterializują jak Suczka z Modelsvita? Czy ktoś już kleił te Migi 23 co już są dostępne? Bo w pudełku wyglądają na super szczegółowe ale i dość skomplikowane w montażu... Ciekawi mnie jak spasowanie i składalność... Właśnie miałem wrzucić relkę tego z Britmodellera, ale mnie uprzedziłeś Nieżle tam koleś się postarał a i dodał coś od siebie Natomiast news który zapodałeś o wydaniu w MFa i UB jest baaaardzo pozytywny Mam nadzieję, że się jednak zmaterializuje jak suki Modelsvita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Września Share Napisano 10 Września Wczesne Phantomy od Fine Molds planowane na marzec 2025. Na dole ramka z nowym skrzydłem, jako ciekawostka, hamulce aerodynamiczne będzie można zrobić w pozycji otwartej: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 10 Września Share Napisano 10 Września To czego nie dokonały Tomcaty, zrealizują Phantomy. Zrujnują mnie! 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września Pratt & Whitney R-1340 Wasp - Radial Engines & Wheels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września 13 godzin temu, barszczo napisał: No nareszcie, czekałem z wielką niecierpliwością na B - chodzi za mną Phantom Sundowners od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września 9 godzin temu, Pasqual napisał: To czego nie dokonały Tomcaty, zrealizują Phantomy. Zrujnują mnie! Finemolds zapowiedział też F-14A w malowaniu VF-2 tylko coś sie nie chce link załadować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września 29 minut temu, Psar77 napisał: Finemolds zapowiedział też F-14A w malowaniu VF-2 tylko coś sie nie chce link załadować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września Hallo KFS "Sam silnik to element z żywicy, który na pewno jest owocem projektowania 3D" Chyba jednak nie. Kupowalem ok 25 silnikow od tego pana na miescie w Pradze jakies 10-12 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września (edytowane) Zapowiedzi Model Makera Edytowane 11 Września przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września 1 godzinę temu, Wymysl napisał: Aż dziwne, że do tej pory tego nie wydali. Tylko szachownice na schematach niewłaściwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 12 Września Share Napisano 12 Września W dniu 5.09.2024 o 19:51, Wymysl napisał: Eduard zapowiada Albatrosa D.III Czy Eduard podaje jakiś orientacyjny termin wydania? Na stronie nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września W dniu 10.09.2024 o 17:45, barszczo napisał: Wczesne Phantomy od Fine Molds planowane na marzec 2025. Na dole ramka z nowym skrzydłem, jako ciekawostka, hamulce aerodynamiczne będzie można zrobić w pozycji otwartej: Ale ten powyżej to jest nie "wczesny", a F-4N. Ramka z nowym skrzydłem przynależy do niego. Dla mnie super, bo wygląda na to, że jest szansa że FM ogarnie wszystkie wersje: i G, i S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września Moja pomyłka: ramka z nowym skrzydłem wchodzi też do F-4B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi