Slawek_26869 Napisano Sobota o 21:54 Share Napisano Sobota o 21:54 HobbyBoss 87264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Niedziela o 06:11 Share Napisano Niedziela o 06:11 (edytowane) Nie jestem pewien czy dobrze wrzucam tego newsa. W sieci pojawiło się coś takiego. Edytowane Niedziela o 09:49 przez Endrju 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano Niedziela o 08:34 Share Napisano Niedziela o 08:34 10 godzin temu, wuwumaster napisał: Dakota -> Koniec walki z rozsypującymi się kalkami Intech. Za to może być walka ze stożkiem ogonowym, bo w modelu Hobby Bossa jest "tępy", bez końcowej opływki. O ile w modelu Airfixa jest to część doklejana, to na zdjęciach wyprasek od Hobby Bossa i w instrukcji tego elementu nie widzę. Ale mogłem go przegapić. Lotki u Hobby Bossa też dość dziwnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano Niedziela o 09:37 Share Napisano Niedziela o 09:37 57 minut temu, Jostein napisał: Za to może być walka ze stożkiem ogonowym, bo w modelu Hobby Bossa jest "tępy", bez końcowej opływki. O ile w modelu Airfixa jest to część doklejana, to na zdjęciach wyprasek od Hobby Bossa i w instrukcji tego elementu nie widzę. Ale mogłem go przegapić. Lotki u Hobby Bossa też dość dziwnie wyglądają. Dla mnie najistotniejsze to dostęp do dobrej jakości kalkomanii - biały napis cienką linią praktycznie niewykonalny domowymi metodami, model to drugorzędna sprawa, albo rzeźba w HB albo podmianka na lepszy plastik, to już nie problem jest w czym wybierać, kwestia w jaki efekt na finiszu się celuje. Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Środa o 07:46 Share Napisano Środa o 07:46 W dniu 27.09.2025 o 12:15, Robertas napisał: ta firma doprowadzi mnie do bankructwa portfela modelarskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano Środa o 10:18 Share Napisano Środa o 10:18 W dniu 26.09.2025 o 23:29, Wymysl napisał: Model Academy, kalki Cartograf jak ten model wypada n tle italeri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Środa o 10:18 Share Napisano Środa o 10:18 (edytowane) W dniu 27.09.2025 o 23:46, PrzemekW napisał: Dwa pytania: 1. Z tych dwóch (Haska i Aca), to który lepszy? 2. Czy H2000 przewidziało pojemnik na spadochron hamujący? Przemek Nie wiem jak z akuratnością i precyzją detali, ale Aca ma w standardzie możliwość wykonania otwartych komór uzbrojenia i ma uzbrojenie. Zasobnika na spadochron nie ma. Edytowane Środa o 10:22 przez Wymysl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano Środa o 10:32 Share Napisano Środa o 10:32 13 minut temu, Wymysl napisał: Nie wiem jak z akuratnością i precyzją detali, ale Aca ma w standardzie możliwość wykonania otwartych komór uzbrojenia i ma uzbrojenie. Zasobnika na spadochron nie ma. Dziękuję. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano Środa o 13:21 Share Napisano Środa o 13:21 2 godziny temu, PrzemekW napisał: Dziękuję. Przemek zasobnik ma/bedzie miał model Revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano Środa o 15:21 Share Napisano Środa o 15:21 1 godzinę temu, hadzi napisał: zasobnik ma/bedzie miał model Revella Tak, słyszałem, ale raczej nie będę kupował modelu Revell'a dla samego zasobnika. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano Środa o 15:37 Share Napisano Środa o 15:37 Myślę, że żywiczny zasobnik od Eduarda albo innego Quickboosta to kwestia czasu, zwłaszcza że coraz więcej państw będzie tego zasobnika używać. A Revell to niestety mydło straszliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Środa o 16:32 Share Napisano Środa o 16:32 Jak ten zasobnik wyglada? Duży problem to wystrugać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano Środa o 19:34 Share Napisano Środa o 19:34 (edytowane) Edytowane Środa o 19:35 przez Robertas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu 14 godzin temu, Qz9 napisał: Jak ten zasobnik wyglada? Duży problem to wystrugać? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi