Grzes Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października Żabuś w dobrej cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października (edytowane) 9 minut temu, Grzes napisał: Żabuś w dobrej cenie Podaj nazwę sklepu. Edit Nie zauważyłem smarta - już wiem Edytowane 18 Października przez zenek_65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października 1 minutę temu, zenek_65 napisał: Podaj nazwę sklepu Allegro Myślałem, że smart będzie podpowiedzią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października (edytowane) https://www.mojehobby.pl/products/Naleszkiewicz-JN-1-Polish-Experimental-Glider.html Cena może być chwilowo zawyżona. Szacunkowa optymalna cena to: 71.09zł Edytowane 20 Października przez DobreMzimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Kupiłem dziś za 50. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października 7 godzin temu, India napisał: Kupiłem dziś za 50. Można wiedzieć gdzie jest taka promocja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października 11 godzin temu, DobreMzimu napisał: https://www.mojehobby.pl/products/Naleszkiewicz-JN-1-Polish-Experimental-Glider.html Cena może być chwilowo zawyżona. Szacunkowa optymalna cena to: 71.09zł Zatkało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Godzinę temu, kopernik napisał: Można wiedzieć gdzie jest taka promocja ? Widziałem wczoraj we Włocławku do kupienia na konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października 1 godzinę temu, kopernik napisał: Takie ceny z wykrzyknikiem często u nich występują przy towarach, których akurat nie mają na stanie. Nie bardzo wiem skąd te szacunkowo wyświetlane ceny, bo ich cena zazwyczaj kryje się w wyjaśnieniu pod wykrzyknikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Kupiłem we Włocławku, na konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października 8 godzin temu, Grzes napisał: Takie ceny z wykrzyknikiem często u nich występują przy towarach, których akurat nie mają na stanie. Nie bardzo wiem skąd te szacunkowo wyświetlane ceny, bo ich cena zazwyczaj kryje się w wyjaśnieniu pod wykrzyknikiem. Akurat to wyjaśnili swego czasu w aktualnościach: https://www.mojehobby.pl/news-details/Uwaga-drogo.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października 37 minut temu, Wojtu204 napisał: Akurat to wyjaśnili swego czasu w aktualnościach: O dzięki! To mi jakoś umknęło. No i jeszcze się dzień dobrze nie zaczął, a tu już człowiek bogatszy o nowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października No to jest nowy Bloch: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października 4 minuty temu, barszczo napisał: No to jest nowy Bloch: Kusi jak cholera żeby kupić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października 2 minuty temu, Xmen napisał: Kusi jak cholera żeby kupić. Ładny jest, kawał modela wystrugali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października A wiadomo coś na temat Fairey Battle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Godzinę temu, Xmen napisał: Kusi jak cholera żeby kupić. Ja ćwiczę nerwy i czekam na kamuflowane, albo rumuńskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października 42 minuty temu, letalin napisał: Ja ćwiczę nerwy i czekam na kamuflowane, albo rumuńskie. o to to, pół roku minie i będą kolejne wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października 2 godziny temu, barszczo napisał: No to jest nowy Bloch: Świetnie jeszcze starego nie skleiłem ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 7 godzin temu, kopernik napisał: jeszcze starego nie skleiłem ... tak ale ten stary to byl MB 200... tez tak myslalem, ale ktos napisal, ze to zupelnie inny samolot ( dla mnie tramwaj ze skrzydlami.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 17 minut temu, BRAVO112 napisał: tak ale ten stary to byl MB 200... 210-tka też była 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 210 od Hellera był potem pakowany przez Směra. Dziwne, że Mistercraft jeszcze nie puścił swojej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Godzinę temu, letalin napisał: Dziwne, że Mistercraft jeszcze nie puścił swojej edycji. Poczekaj, poczekaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 13 godzin temu, BRAVO112 napisał: tak ale ten stary to byl MB 200... tez tak myslalem, ale ktos napisal, ze to zupelnie inny samolot ( dla mnie tramwaj ze skrzydlami.. ) Hellerowską 210 mam w szafie i ją miałem na myśli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 10 godzin temu, letalin napisał: Dziwne, że Mistercraft jeszcze nie puścił swojej edycji Poczekaj, właśnie puscili LeO 45 także ten... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi