barszczo Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia A tutaj macie go na żywo: 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia GWH zapowiada wydanie A-10C w niedługim czasie. Extra !!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia W dniu 28.01.2025 o 20:26, barszczo napisał: A tutaj macie go na żywo: No jak bum cyk cyk żem w Krakowie takiego widziałem. Najgorsze jest to że mi się cholera na żywo spodobała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia 21 minut temu, Moses napisał: No jak bum cyk cyk żem w Krakowie takiego widziałem. Najgorsze jest to że mi się cholera na żywo spodobała. W Krakowie ja zajrzałem głębiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia 49 minut temu, kopernik napisał: W Krakowie ja zajrzałem głębiej I zieje pustką... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 21 godzin temu, Psar77 napisał: GWH zapowiada wydanie A-10C w niedługim czasie. Extra !!! Super, ale trzeba się przygotować na >200 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 10 godzin temu, kopernik napisał: W Krakowie ja zajrzałem głębiej Smocza jama? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 7 minut temu, JJ62 napisał: 21 godzin temu, Psar77 napisał: GWH zapowiada wydanie A-10C w niedługim czasie. Extra !!! Super, ale trzeba się przygotować na >200 PLN I dylemat, GWH w 72 czy Academy w 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 37 minut temu, burzatg napisał: I dylemat, GWH w 72 czy Academy w 48 Obydwa. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Wygląda tek, że mi się podoba: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Ale bym chciał takiego w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) Pewnie będzie clear prop zazwyczaj robi i 72 i 48 Edytowane 31 Stycznia przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia 6 minut temu, Qz9 napisał: Pewnie będzie clear prop zazwyczaj robi i 72 i 48 Będzie drogi jak smok ale będzie warty tego drenażu portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia A ja bym chciał zwykłego Miga-19 bez tego P czy PM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Wygląda, że Yachu idzie w 3D Jak dla mnie nowość 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia 16 minut temu, mirage3 napisał: Wygląda, że Yachu idzie w 3D Jak zrobią tak szeroką ofertę jak z ich tablicami, będzie lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Godzinę temu, mirage3 napisał: Wygląda, że Yachu idzie w 3D Jak dla mnie nowość Czy ja dobrze widzę, że śmigiełko może się kręcić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia 25 minut temu, Wojtu204 napisał: Czy ja dobrze widzę, że śmigiełko może się kręcić? Ba, nawet cylindry kompresję trzymają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia 2 godziny temu, Maxy napisał: A ja bym chciał zwykłego Miga-19 bez tego P czy PM. Nawet bez S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia wymsyl - nawet bez S? Bardziej mi chodzi o te chińskie wersje czyli raczej J-6 czy eksportowe F-6 głównie w malowaniu pakistańskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Może jeszcze zaskoczą modelarski świat i zrobią nowy samolot nad którym właśnie w Pakistanie pracują 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego To już co najmniej 10gen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Eduard zapowiada zmianę pierwotnych planów i wypuszczenie Spitfire'ów V pod koniec roku, a Mk. I i II później. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego (edytowane) EDIT: spóźniony o kilka sekund Chyba jednak Eduarda zabolało: "NEW 1/72 SPITFIRES Dear friends, We are making changes to our 2025 kit production plan compared to the new releases we had previously announced in recent months, including the Spitfire Mk.I in 1/72 scale. In light of the recently announced 1/72 Spitfire kit series by IBG, we now plan to launch our own series of Spitfire Mk.V kits at the end of this year. Versions of the Mk.I and Mk.II series will be addressed later. The render of our Mk.Vb late version kit is for illustration purposes only. We will provide more details on the release schedule for the Mk.V Spitfires in the coming months." Edytowane 2 Lutego przez ArtuRze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Mówiłem, że Kniaź Vlad się Wku*wi I chyba wiem dlaczego przesuną o kolejny rok dużego MiGa-21F-13... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi