Bobek Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 Rozwiazania ciec bardzo podobne do Zoukei Mura, ciekawe jak z cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 (edytowane) Ten P-40 to pudełko Academy? Ciekawe co w środku, ale raczej nie Hasegawa. Swoją drogą Academy przepakowało niedawno F-86D Sabre Dog od Revella, ale jeszcze nigdzie tego pudełka nie widziałem.. Edytowane 24 Marca 2021 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 (edytowane) 29 minut temu, arhtus napisał: Ten P-40 to pudełko Academy? https://academypm.cafe24.com/09_site/2021_academy_catalog.pdf Edytowane 24 Marca 2021 przez _OldMan_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Ciekawe jak wypadnie w porównaniu z Hasegawą/Hobby2000 - najciekawsze, miom zdaniem, malowanie z czachą, mamy już dostępne w ich wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 30 Marca 2021 Share Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) Składanie Tamkowgo Phantoma. https://www.youtube.com/watch?v=Xm5BrAwPlv0&t=398s&ab_channel=PlastikDream Edytowane 30 Marca 2021 przez Mates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Marca 2021 Share Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) Taka niespodziewajka, stara dobra Hasegawa: Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia 2021 Share Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Niespodzianka z KINETICa... Fiat G. 91 GINA https://m.facebook.com/Kineticmodel/posts/1842833139217122 Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Academia do pudełka podobno Mauve zapakowala, przy akmniej tak twierdza w Czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 14 godzin temu, Qz9 napisał: Academia do pudełka podobno Mauve zapakowala, przy akmniej tak twierdza w Czechach Gorsze gnioty pakowali. P-40 z tego się zrobi bez problemu, przed erą Hasegawy ten model naprawdę robił wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Panowie na FB (profil : Yufei Mao )pojawiły się juz wypraski SU-27 "flanker B" 1/48 GWH . Na rynku chińskim ma się pojawić w maju.Moim zdaniem jest jeszcze lepszy pod względem detalu niż ich SU-27 UB Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez dorian1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 4 Kwietnia 2021 Share Napisano 4 Kwietnia 2021 W dniu 3.04.2021 o 16:02, dorian1997 napisał: Panowie na FB (profil : Yufei Mao )pojawiły się juz wypraski SU-27 "flanker B" 1/48 GWH . Na rynku chińskim ma się pojawić w maju.Moim zdaniem jest jeszcze lepszy pod względem detalu niż ich SU-27 UB A najlepsze jest to, że haneto potwierdził, że następny będzie Su-30SM W końcu w skali 1:48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 11 godzin temu, Tap-chan napisał: A najlepsze jest to, że haneto potwierdził, że następny będzie Su-30SM W końcu w skali 1:48 Mówisz Jakoś te stwierdzenie nie padło, że następny będzie SM, ale zasadniczo można by było bo co tam już coś tam w krótkim czasie wydać jak coś tam... To, że będzie to pewnie tak ale, że następny po SU-27 S/P Su-30 to prawie nowy model będzie tak więc trochę czasu przewiduję na jego zrobienie Co nie znaczy, że nie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 13 minut temu, mirage3 napisał: Mówisz Jakoś te stwierdzenie nie padło, że następny będzie SM, ale zasadniczo można by było bo co tam już coś tam w krótkim czasie wydać jak coś tam... To, że będzie to pewnie tak ale, że następny po SU-27 S/P Su-30 to prawie nowy model będzie tak więc trochę czasu przewiduję na jego zrobienie Co nie znaczy, że nie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Czyli to wg. Ciebie jest oficjalnie stanowisko firmy Great Wall Hobby OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Wierzyć nie musisz, ja wierzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 17 minut temu, Tap-chan napisał: Wierzyć nie musisz, ja wierzę To nie jest kwestia wiary F-14 też miał być następnym w kolejce a jak wyszło to wiemy. Na logikę to następny powinien być SU-30M2 bo wymaga najmniej projektowania a drugą sprawą, że SU-30SM jest pochodną SU-30MKI i MKM więc powinien być na końcu. Jak na złość po drodze po SU-27 jest wersja SM/SM3. Bądź co bądź mamy nareszcie producenta "pewniaka" w rodzinie Flankerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 19 minut temu, mirage3 napisał: To nie jest kwestia wiary F-14 też miał być następnym w kolejce a jak wyszło to wiemy. Na logikę to następny powinien być SU-30M2 bo wymaga najmniej projektowania a drugą sprawą, że SU-30SM jest pochodną SU-30MKI i MKM więc powinien być na końcu. Jak na złość po drodze po SU-27 jest wersja SM/SM3. Bądź co bądź mamy nareszcie producenta "pewniaka" w rodzinie Flankerów No to ja podepczę Twoją logikę tym, że pierwsze wyszło Su-35, które powstało nieco później, niż Su-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Wyszło pierwsze ale tak naprawdę SU-35 to samodzielny temat tylko przypominający bazowego Flankera to się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 F-14 to całkowicie nowy projekt, natomiast co do Su-30 SM maja praktycznie gotowy projekt który bazuje na su-35 i su 27 UB A co wiary to haneto jak narazie jak coś napisał tak było, więc tez mam nadzieje ze kolejny będzie SU-30SM w cenie przyzwoitej jak na GWH a jednak jakości lepszej niz KH a tym bardziej ceny KH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 F-14 też mają, w 1/72 już dawno gotowe tylko na odpowiedni moment zapewne czekają. O tym Su-30SM to już jakiś recenzent wspominał jak dostał "próbkę" Su-27UB. Ktoś tam pytał go o gluta od KH i ten powiedział, że nie warto się w to pchać tylko poczekać do wiosny 2021 i będzie więcej info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 @mirage3 I co Ty na to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Jak dobrze, ze się wstrzymałem z zakupem su-30 SM od KH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Ja też, miałem kupować już w zeszłym roku, ale jak mówiłem jeden gość od robienia inboxa dostał też jak widać cynk, że będzie Su-30SM Więc łatwo mogłem się z KH pożegnać, zwłaszcza, że właśnie byłem w trakcie dorabiania AKU-58 do Su-34, co na pewnych etapach doprowadziło mnie do szewskiej pasji. Wtedy też przysiągłem sobie, że nigdy więcej KH, chyba, że za maksymalnie 60% ceny ( co nie tyczy się Su-30MK czy SM, bo te w ogóle nie mają uzbrojenia i pylonów). Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi