slamacek Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 w styczniu ProfiPACK i pięć wersji malowania ciekawe co będzie nowego w pudełku prócz tych pięciu kalkomanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1124 Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 wypraski znam, są identyczne (i bardzo chwalebne, że na jednej ramce A znalazły się praktycznie wszystkie możliwe owiewki. Bardziej chodziło mi o różnicę między dodatkami, jakie są w Tora, Tora, Tora a jakie mają się znaleźć w tym ProfiPACKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Zapewne w limitce będzie jakiś gadżet nawiązujący do PH i pewnie jakieś żywiczne koła, a w profipacku standard, blaszka i maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 wg edkowego opisu (do sprawdzenia na 1999.co.jp) jedyną różnicą są kalki i zestawy do dwóch modeli w limitce. Koła w obydwu zestawach do kupienia extra. Cena limitki ciut niższa od ceny dwoch pojedynczych ProfiPACKów. W takiej sytuacji dobrym (dla mnie) rozwiązaniem byłby jeden ProfiPACK i overtrees . Z resztą sobie poradzę wcześniej czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 Jak na początku ta zerówka jakoś mnie tak umiarkowanie ucieszyła (jest sporo innych pilniejszych tematów do zagospodarowania) to teraz nie mogę się już jej doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) Nadciąga Mike "Killer" we wczesnym wydaniu z Dora Wings https://pl-pl.facebook.com/dorawingsofficial/photos/pcb.3172439296319959/3172432516320637/?type=3&theater Edytowane 25 Listopada 2021 przez grrzesiek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 No i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) A co to za firma ten elektroniczny super szerszeń? Edytowane 25 Listopada 2021 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) Meng. Od razu widać po stylu box-arta i czcionce, ale na upartego widać serię modeli Pterosaurus, którą Meng oznacza swoje modele lotnicze. Edytowane 25 Listopada 2021 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 Nowe zajawki Growlera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) Mam F, będzie i G Ciekawią mnie malowania, ale już i pudełkowe jest spoko Edytowane 28 Listopada 2021 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 1 godzinę temu, Tap-chan napisał: Mam F, będzie i G Ciekawią mnie malowania, ale już i pudełkowe jest spoko Zdecydowanie polecam E do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 2 godziny temu, Tap-chan napisał: Mam F, będzie i G Ciekawią mnie malowania, ale już i pudełkowe jest spoko Jak dla mnie Growler jest jedyny słuszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 42 minuty temu, mirage3 napisał: Zdecydowanie polecam E do kompletu Nie podobają mi się jednomiejscowe. Są takie jakieś nijakie. Jedyne malowanie, jakie bym zaakceptował to VX-9. Za to dla E znajdę całą masę oznaczeń, w których podobałyby mi się na półce. A co do Growlerów, to podoba mi się ten boxowy albo ten: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 I jeszcze jeden: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 1 godzinę temu, Tap-chan napisał: Dokładnie to malowanie jest dla mnie The Best Mam kalki i nie zawaham się ich użyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 3 minuty temu, mirage3 napisał: Mam kalki i nie zawaham się ich użyć Wszyscy czekamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Taka "nowość" od Academy/Accurate Miniatures: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Tylko czekać kiedy Meng zrobi swojego F-14 i F-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 7 Grudnia 2021 Share Napisano 7 Grudnia 2021 Nowy zestaw RWD-8 z Mirage Hobby żywice, fototrawionki, części z druku 3d, silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 7 Grudnia 2021 Share Napisano 7 Grudnia 2021 Oczywiście jako reklama modelu hitlersyn.. mogli jeszcze gotykiem opisać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 7 Grudnia 2021 Share Napisano 7 Grudnia 2021 I to wszystko pakowane wraz z plastikiem z trzydziestoletnich form... o malowaniu Kolega już wyżej wspomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi