Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mehhh...:sciana: Hobby 2000 powinna przepakować A-4B Skyhawk od Hasegawy i na dokładkę wszystkie A-3 Skywarrior w 1/72 to by był ich najlepiej sprzedający się towar bo po miesiącu wyprzedany 😜

Edytowane przez mirage3
Napisano
9 minut temu, mirage3 napisał:

Mehhh...:sciana: Hobby 2000 powinna przepakować A-4B Skyhawk od Hasegawy i na dokładkę wszystkie A-3 Skywarrior w 1/72 to by był ich najlepiej sprzedający się towar bo po miesiącu wyprzedany 😜

Było już kilka modeli, które wyprzedały się w niecałe 2 tygodnie, także poprzeczka jest postawiona dość wysoko 😉

• Like 1
Napisano (edytowane)
W dniu 23.06.2022 o 13:08, caughtinthemiddle napisał:

Jeśli masz na myśli 1/48 to owszem, szykuje się coś.

A kiedy Dora w 1:32?

Edit: ledwie pomyślałem o Dorze, a wróciła w edycji Hasegawy :D .

Edytowane przez barszczo
Napisano
W dniu 23.06.2022 o 17:15, barszczo napisał:

ledwie pomyślałem o Dorze, a wróciła w edycji Hasegawy

..ale to nadal dobry model do którego jest masa dodatków.

• Like 1
Napisano
8 minut temu, Wojtu204 napisał:

Ciekawe jak wyjdzie w porównaniu z KittyHawkiem 🤔

Jak to Italeri...

Napisano
W dniu 20.05.2022 o 22:26, mirage3 napisał:

image.png.fe6ec526e6266da5322e80a6b840f54d.png

ZM F-4G

To mi się podoba ! Piekna dzika łasica z Zokei Mura. Następca Phantoma II w takiej samej wersji z Hasegawy. Znając życie i ceny firmy Zokei Mura będzie drogo niestety ale i perfekcyjnie pod względem detalu i ogólnej jakości. To co widzę na zdjęciu jest Piękne !

• Like 1
Napisano
2 godziny temu, mirage3 napisał:

Wygląda ciekawie tylko ile wyjdzie łączny koszt projektu + wydruk u kogoś w Polsce 🤔

1425100-35336-91-720.jpg

Instrukcja do pobrania

EDIT: Model jest już wydrukowany I gotowy do montażu 🙃

Nie pogardziłbym produktem w klasycznej technologii... niechby nawet i od TrumpyBossa 😉

• Like 1
Napisano
6 godzin temu, Wojtu204 napisał:

Nie pogardziłbym produktem w klasycznej technologii... niechby nawet i od TrumpyBossa 😉

Również nie pogardziłbym Neptunem, Vikingiem... 😁

• Like 2
Napisano (edytowane)

Ludzie z Sowietskogo Sojuza zapowiadają oręż latający orków vel onuc

Ka-52. W 1/72 też ma być...

image.png.d92cdda5f92a5e8bb9707fde9f731771.png

Edit: Z tematów szczęśliwszych w odbiorze na Banzai rzuci Pre-order na nową edycję Super Robala VFA-2 z Menga.

Edytowane przez mirage3
  • Like 2
Napisano (edytowane)

bucc.thumb.jpg.b2d8afc2f0595306718de081e5634fa0.jpg

Co do ceny jaką można zaobserwować w niektórych sklepach na preorderach to śmiało można stwierdzić, że Airfix gra w tej samej lidze co Tamka czy GWH zobaczymy co na to plastik w pudełku Airfixa :szczerbol:

Edytowane przez mirage3
  • Like 1
  • Haha 1
Napisano
2 godziny temu, mirage3 napisał:

bucc.thumb.jpg.b2d8afc2f0595306718de081e5634fa0.jpg

Co do ceny jaką można zaobserwować w niektórych sklepach na preorderach to śmiało można stwierdzić, że Airfix gra w tej samej lidze co Tamka czy GWH zobaczymy co na to plastik w pudełku Airfixa :szczerbol:

To jest News, ale znając airfixa to zapłacimy za temat, nie zawartość pudełka :) chociaż trzymam kciuki, bo to jeden z tych urzekających swoją brzydota klocków, które jakoś mocno przypadły mi do gustu wraz z Sea Vixenem 

Napisano (edytowane)

Kolejny Falcon od Kinetica, trochę dziwne zestawienie wersji jak na jedno pudełko ale tak sobie wymyślili 🙃 F-16C block 25/42

Na pudełku jest pewna niedoróbka 😋

image.png.faa90c3ddbaa39c2d0106f0da83722b9.png

Edytowane przez mirage3
Napisano
4 godziny temu, mirage3 napisał:

Kolejny Falcon od Kinetica, trochę dziwne zestawienie wersji jak na jedno pudełko ale tak sobie wymyślili 🙃 F-16C block 25/42

295003905_2208975359269563_6316732808737

Już zbieram kasè na zakup. Model z zupełnie nowych form o ile czegoś nie pochrzaniłem.

Napisano
13 godzin temu, mirage3 napisał:

295003905_2208975359269563_6316732808737

Muszą być pewni swego, skoro rzucają wyzwanie Tamce 😉 Jeśli się nie mylę, do tej pory Kinetic nie wypuszczał modeli blocków, które miała w ofercie Tamiya, a tą zapowiedzią "wpasowują" się w sam środek jej podwórka 😉
Tym bardziej ciekaw jestem tych nowych wypustów, bo od czasu zapowiedzi nowego F-16A mam dylemat, czy brać się za staruszki, które mam w magazynie, czy je pogonić i czekać na nowe 🤔

Napisano

@Wojtu204 Jeżeli utrzymają swój GOLD standard to Tamiya może czuć się zagrożona. Tamiya to dobry model ale już niestety stary nie dorównujący nowym produkcją. Jakby Viper Tamki był A.D. 2022 to inna sytuacja, poprostu Killer 😉