barszczo Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia No to jeszcze o Bulldogu: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia 1 godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: W pewnym ukraińskim mieście właśnie nastąpiła nerwowa zmiana planów... Mam nadzieję, że nie bo chyba byłaby to wielka strata dla ludzkości Mam Smera ale czekam sobie cierpliwe na ten model z Ukrainy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia 17 minut temu, lord_karton napisał: Mam nadzieję, że nie bo chyba byłaby to wielka strata dla ludzkości Mam Smera ale czekam sobie cierpliwe na ten model z Ukrainy. Przed chwilą przyuważyłem, że przekleństwa prawdopodobnie padają dziś również u naszych południowych sąsiadów: https://www.scalemates.com/kits/rs-models-tba-bristol-bulldog-mkiia--1479761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia I to jest coś ciekawego An-3 A&A Models | No. 4815 | 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia 19 godzin temu, barszczo napisał: No to jeszcze o Bulldogu: Juz lepiej kupic Airfixa niz kupować od U..... która niedługo przestanie istnieć modele. Airfix zawsze w moim serduszku zostanie to od niego zaczynałem modele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Recenzja nowego Hurricana: https://zap-modelarstworedukcyjne.blogspot.com/2024/01/hurricane-mk-ii-b-148-arma-hobby.html 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia 56 minut temu, Roland_Sebastian napisał: Recenzja nowego Hurricana Fajna recenzja. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia W dniu 6.01.2024 o 17:02, mirage3 napisał: Bardziej ciekawi mnie sposób podania czy będzie taki wyważony w dodatkach i kalkach z dobrą ceną (np.F-104C) czy jakaś skrajność z wariacką cena (Tornado IDS). Oto jest pytanie Ten Tornado na stronie Eduarda jest do wzięcia poniżej 200 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia 38 minut temu, Mates napisał: Ten Tornado na stronie Eduarda jest do wzięcia poniżej 200 pln. W wyprzedaży -50% Bo normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia chyba ich potegowalo..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Stycznia Super Moderator Share Napisano 11 Stycznia Tak jak prosiliście 46 minut temu, socjo1 napisał: Szanowny Moderatorze! Proszem - ciach - dygresje w piach! Ależ proszę bardzo. I na temat proszę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Bardziej zapowiedź o niekoreślonym terminie realizacji, ale... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Pierwszy zapowiadany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia 1 godzinę temu, mirage3 napisał: Pierwszy zapowiadany... Wiadomo czyje wypraski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia (edytowane) Na grafice masz -> sprues: AFV Club. Jak typujecie cenę? Edytowane 15 Stycznia przez Kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia 11 minut temu, Kola napisał: Jak typujecie cenę? Pewnie będzie jak zawsze - coś między "za wysoka" a "za drogo" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Ja bym zastosował polską uniwersalną jednostkę miary czyli: W chooj drogo lub W chooj tanio... proste ? Proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia To już dwie jednostki, a można tylko drogo I stopniować: Nawet nie tak drogo Trochę drogo No drogo Drogo Bardzo drogo Za drogo a najwyższym poziomem drogości, taką kulminacją, wszechdrogością drogości będzie ta miara, którą wskazałeś Ale znów zbaczamy z tematu i drogi Admin nam tu wpadnie posprzątać Wracając do zapowiedzi F-5E - osobiście mnie nie rusza, co akurat ucieszy mój portfel Mam oryginalne wydanie AFV w malowaniu Sundowners, za to z miłą chęcią powitałbym chociaż tablicę przyrządów do niego Zobaczymy, co Eduard zaproponuje w kolejnym wydaniu - w tym roku ma się bodajże jeszcze późna wersja pokazać. Przy okazji - czy ktoś może wskazać jakie są zewnętrzne różnice między wczesną i późną wersją F-5E i N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia 9 godzin temu, Wojtu204 napisał: To już dwie jednostki, a można tylko drogo I stopniować: Nawet nie tak drogo Trochę drogo No drogo Drogo Bardzo drogo Za drogo Arma Hobby drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Zapomnieliście o jeszcze kilku najważniejszych i najbardziej popularnych (zwłaszcza wtedy kiedy jest za drogo, czyli prawie zawsze ) to co wypisał Piotrek to delikatne sformułowania, tych najbardziej naj nie będę przytaczał, gdyż byłyby to same gwiazdki oddzielone spacją w kilku wariantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Drogo to jest tu: https://www.amalgamcollection.com/products/bugatti-type-59-wimille-figure-edition Jakieś pytania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia (edytowane) 10 godzin temu, Kola napisał: Drogo to jest tu: https://www.amalgamcollection.com/products/bugatti-type-59-wimille-figure-edition Jakieś pytania? Gdzie mnie z tą taniochą!!! https://www.amalgamcollection.com/collections/aircraft/products/b-17f-flying-fortress Edytowane 16 Stycznia przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Kolejna Cobra od Special Hobby. No I Szturmowik od Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 4 minuty temu, mirage3 napisał: No I Szturmowik od Academy. W środku pewnikiem wypraski Accurate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 8 minut temu, barszczo napisał: W środku pewnikiem wypraski Accurate. Ma się rozumieć Na Britmodeller pokazali wypraski AM i opisali jako Zvezda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi