Frankie Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego SP-LFE odziedziczył pózniej (w 1991r) ATR-72 LOTu (EuroLOTu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego (edytowane) Te francuskie Sieble razem z Langedokami sprowadzili do Polski tylko dlatego ,iż musieli wspomóc francuska partie komunistyczna. Sieble trochę polatalyy, za to Langedoki prawie nic i ,,zgniły,,. Z ciekawych zdarzeń , całkiem niedawno / z 10 lat temu?/ odkryto dokumentację tego samolotu na terenie LOTu. Niestety, ktoś inny ja przejął... Edytowane 28 Lutego przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego budowalem (i nie skonczylem niestety ) Si-204 w 1:72 i nigdzie nie znalazlem planow, na ktorych mozna by polegac !!! Roznice byly takie, ze samolot wg planow A byl ( w skali 1:1) o 1m dluzszy od samolotu wg planow B a przeciez maja w Pradze jakiegos chociaz Edek tez mial Avie B-534 a sp...zepsul skrzydla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego 1 godzinę temu, Frankie napisał: SP-LFE odziedziczył pózniej (w 1991r) ATR-72 LOTu (EuroLOTu). Znałem go całkiem z bliska (jak i pozostałe) : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Dlaczego wszystko co tu jest ja chcę, czy coś ze mną nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego 58 minut temu, Kola napisał: Dlaczego wszystko co tu jest ja chcę, czy coś ze mną nie tak? wszystko jest OK, bo... tylko kret ma lapy " na zewnatrz " 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Dalsze renedery części kabinowej edwardowgo Mustanga B/C: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca (edytowane) Merytorycznie bez szału. Ale to tylko render, rysunki mogą być robocze, elementy wstawione na sztukę. Edytowane 1 Marca przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 7 godzin temu, greatgonzo napisał: Merytorycznie bez szału. Ale to tylko render, rysunki mogą być robocze, elementy wstawione na sztukę. Ale co jest bez szału? To edek, wersja 2.0 będzie w princie z paskami w poprzek i skos gdzie sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Zgodność wyposażenia i wersji. 4 godziny temu, Qz9 napisał: wersja 2.0 będzie w princie z paskami w poprzek i skos gdzie sie da Nie zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 9 minut temu, greatgonzo napisał: Zgodność wyposażenia i wersji. Nie zrozumiałem. Co się nie zgadza? Jeśli można dla słabszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca (edytowane) Na tym etapie to raczej bez znaczenia. Radio , fotel, możliwe, że celownik - słabo widać. Edytowane 1 Marca przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Na wcześniejszych fotkach było widać dwa fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Jeden z nich pasuje do nielicznych (no dobra, 900 szt) B/C. Ale przydadzą się do Allisonów i D :). Może jest więcej ramek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca (edytowane) W dniu 24.02.2024 o 16:58, barszczo napisał: Ciekawy pomysł na Malcolma odlanego wraz z szynami: Szyny są też na zwykłej ramce. Cytat Może jest więcej ramek? Są na stronie firmowej na FB. Trzeba trochę przewinąć. Edytowane 1 Marca przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Może juz nie zobacze zrobionego modelu z osłoną Malcolm Hood otwieraną na bok. Jest korbka . Ale dalej zostały na renderach pozostałości po maszcie antenowym i światełku... U Edka będzie szlifowanie plastiku jak u konkurencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca (edytowane) 4 godziny temu, greatgonzo napisał: Nie zrozumiałem. Za chwilę kniaź pokaże kabinke ver 2.0 z cyklu Print, wykonana jak to edek ostanio lansuje w byle jakiej jakości wydruku uroczo ozdobionego prążkami i schodkami w miejscach najbardziej trudnych do usunięcia. Zresztą własnie dzisiaj zapowiedział jakaś piętrową kombinacje na pierwsze dwa zestawy ( oczywiście podwójne) z ktorych jeden będzie w preorderze -15% a drugi będący Royal Class będzie dostępny tylko u nich bezpośrednio ale bez rabatu za to będzie rabat na dodatki do niego czyli będzie moźna dokupić drugi model za 5 razy wyższą cenę z żywicy. Jak to zwykle u edka zaczynamy od kołpaka i lopat śmigieł Edytowane 1 Marca przez Qz9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca A. OK, dzięki. 3 godziny temu, marek d napisał: Trzeba trochę przewinąć. Nie daj bóg, bym miał coś przewijać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 2 godziny temu, Qz9 napisał: Zresztą własnie dzisiaj zapowiedział jakaś piętrową kombinacje na pierwsze dwa zestawy ( oczywiście podwójne) z ktorych jeden będzie w preorderze -15% a drugi będący Royal Class będzie dostępny tylko u nich bezpośrednio ale bez rabatu za to będzie rabat na dodatki do niego czyli będzie moźna dokupić drugi model za 5 razy wyższą cenę z żywicy. Jak to zwykle u edka zaczynamy od kołpaka i lopat śmigieł No wlasnie - już się nastawiłem na japońskiego Mustanga w maju, a potem sobie przypomniałem, że najpierw to będzie dual, limited, etamsretam. A pod koniec wakacji (może) pojawi się pierwszy Profipack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Godzinę temu, slamacek napisał: No wlasnie - już się nastawiłem na japońskiego Mustanga w maju, a potem sobie przypomniałem, że najpierw to będzie dual, limited, etamsretam. A pod koniec wakacji (może) pojawi się pierwszy Profipack. chyba jeszcze później, bo ze dwa tygodnie temu pisał że na Telford będzie pudełko Mk.III RAF i też jakis duopack. Także raczej dopiero pod choinkę pierwszy profipack. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Spoko. Mam co kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Jak sensowny duopack - czyli jak dla mnie okochwytne malowania - to można się będzie pokusić i na duo i jednego zrobić "birdcage", a drugiego "malcolmhooda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca P-40E od Edwarda nadleci jesienią tego roku, gdyby ktoś nie chciał czekać, Hasegawa wznawia w marcu swojego. A tymczasem parę nowych renderów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca (edytowane) Dzisiaj w samo południe Edek uruchamia preorder duopaków Mustanga B. Wysyłka po 15.04 wyglada, że rzeczywiście słabo im idzie bo jeśli dobrze zrozumiałem wracają do rabatow a akcja bundle pack nie przynosi chyba oczekiwanych rezultatów? Będzie Royal Class dostępny z super dodatkami, m innymi ukochane przez modelarzy tablice przyrzadow z serii LooK Edytowane 8 Marca przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca 7 minut temu, Qz9 napisał: Będzie Royal Class dostępny z super dodatkami, m innymi ukochane przez modelarzy tablice przyrzadow z serii LooK Się nie sprzedają, więc coś z nimi trzeba robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi