GrzechuM Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Przedstawiam mój najnowszy zlepek. A-1H Skyraider. Zestaw Hasegawy uzupełniony o kilka blaszek parta, których właściwie nie widać oraz o zestaw uzbrojenia również z Hasegawy bowiem w pudełku prócz zbiorników paliwa właściwie nic więcej nie znajdziemy. Model bardzo przyjemny w budowie. Trudności nie odnotowałem. Konstruktywna krytyka mile widziana. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Mi się podoba, wyszło bardzo fajnie, zważywszy jego nie za duże gabaryty. Dobrze wiedzieć, że nie ma z nim żadnych problemów, w przyszłości przyda się ta wskazówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 znakomity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Fajna robota. tylko sraczyka nie ma 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Piękny spad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Mnie się też podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Świetny. Ładnie wybrudzony, od razu widać że mocno eksploatowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Wygląda zacnie, ale mało widać na tych mikrofotkach. Dałbyś większe foty i trochę detali :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Nie wiem, czy wszyscy wiedzą o co z tym sraczykiem chodzi, no to foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 6 minut temu, WujekAlice napisał: Nie wiem, czy wszyscy wiedzą o co z tym sraczykiem chodzi, no to foto: Chyba Brengun go robi z żywicy w 72 i 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Znaczy ten sraczyk? A tak abstra:bip:ąc od samego wykonania, to akurat to malowanie mi się zupełnie nie podoba - jest strrasznie oklepane, bo gdzie w jakiejś monografii malunek Skyraidera, to to malowanie jest zawsze. Kiedyś AMT ERTL robiło Skyriadera w trzykolorowym malowaniu i nawet były w tym zestawie kalki z południowowietnamskimi smokami - sliczota. Niezły to był model, chociaż dosyć prosty, do tego było więcej podwieszeń niż broni. Hasa widziałem też podobnego robiła, ale to już musiało być jakieś bardzo historyczne wydawnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) 5 minut temu, WujekAlice napisał: Znaczy ten sraczyk? Wersja w 1/72 za 46 zeta Żeby było ciekawiej, w 1/48 i 1/32 cena jest taka sama. Edytowane 31 Stycznia 2020 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 32 minuty temu, WujekAlice napisał: Nie wiem, czy wszyscy wiedzą o co z tym sraczykiem chodzi, no to foto: Taki sedesik jest też dołączany do jednego z zestawów A-4 Hasegawy w 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Ktoś w ogóle wie po co ten sedes podwieszali pod samolotem? O co z tym chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 https://www.smartage.pl/va-25-toilet-bomb-czyli-wietnamska-bomba-sedesowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 2 minuty temu, Solo napisał: https://www.smartage.pl/va-25-toilet-bomb-czyli-wietnamska-bomba-sedesowa/ Dzięki. Myślałem, że to był zwykły sedes znaczy się pusty w środku, a okazuje się że tam był materiał wybuchowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 4 godziny temu, Solo napisał: Taki sedesik jest też dołączany do jednego z zestawów A-4 Hasegawy w 1:48. W 72 też jest. Swoją drogą to podobno przy zrzucie mało co statecznika nie urwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 LtCdr. M.K. Dennis EO z VA-195 oświadczył w przekazie dla prasy, że w ramach operacji nad Koreą Północną jego chłopcy zrzucili na wroga chyba wszystko oprócz kuchennego zlewu. W odpowiedzi na oświadczenie 'chłopcy' przygotowali takie cóś: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 A tu chyba w niebieskim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Kiedyś taki zrobiłem Tylko samoróbka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Ale rury odpływowej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Była ale się urwała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi