Super_Hans Napisano 29 Stycznia 2020 Share Napisano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Przedstawiam model ciężkiego krążownika japońskiego "Tone". Zestaw to bardzo przyjemna w sklejaniu Tamiya wzbogacona o sporo dodatków, przeróbek oraz scratchu z tego co akurat było pod ręką. Szczegóły dla zainteresowanych w warsztacie. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Super_Hans 19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Noo Pawle, powiem Ci że przeszedłeś daleka drogę w trakcie tego modelu. Nieważne że minęły ponad dwa lata. Ostatnio czytałem sobie początki tej relacji i powiem Ci że od popsikanego jakimiś glutami stateczka, do takiego okręta, w takim krótkim czasie.... SZACUN. Sznurki są obłędne, podobnie jak samoloty. Dłubanki i dorabianki też sa imponujące. Wszystko , co zaczynało się, jak wspomniałem glutami, wyratowałeś i wyprowadziłeś w stopniu, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, prawdę mówiąc nie sądziłem że dasz radę zrobić to aż tak dobrze. Jak na model w trakcie którego dokonałeś takiego skoku, nierówności techniczne, wcale nie bija po oczach. Dział kadr przydzielił już nową załogę do nowego okrętu flagowego CesarstFa... Specjalnie na cześć Twojego sukcesu, odbędzie się też okolicznościowa defilada Specjalnego Batalionu Gwardii Cesarskiej... Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Szydercza Gała 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Świetny model, kawał okrętu z obłędnym detalem wszędzie widać jakies smaczki. Masz rękę do tych drobiazgów samoloty, olinowanie, śruby i ogólnie cała reszta jest po prostu zajebista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Świetny model. I elegancko pomalowany i pobrudzony. Z czego zrobiona jest podstawka (nie śledziłem warsztatu)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Piękny okręt. Podziwiam cię za samozaparcie w trakcie olinowania - fantastyczna robota. Częśc podwodna kadłuba łsdnie zużyta. Dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 BANZAI! (w sumie to powinno wystarczyć za komentarz - brama Tori ma dość specyficzną symbolikę, która doskonale pasuje w tym przypadku. ) Wielkie gratulacje za ukończenie tak dużego modelu na takim poziomie! Świetnie zagrało cieniowanie na burtach, wszelkie detale, detaliki i detalątka widoczne praktycznie wszędzie oraz Olinowanie (wielkiej litery użyłem celowo). O samolotach już pisałem w oddzielnym wątku - dodam tylko, że to chyba najlepsze 350-ki jakie do tej pory przyszło mi oglądać. Defilada Specjalnego Batalionu Gwardii Cesarskiej powinna mieć spódniczki ze dwa razy krótsze! Pozdrawiam, Marek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Podlaczam sie do klaki, całkowicie zasłużonej. Bardzo ładny okręcik zbudowałeś Pan, przyznaj się, Ty zacząłeś a brat skonczyl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Chyba już napisano wszystko, więc pozostaje mi napisać tylko elegancko! Kawał dobrej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2020 Nie no, panowie... Dziękuję. Ale, że cesarz wypuścił z tej okazji specjalny batalion i to w białych kozaczkach, dla mnie? 8 godzin temu, mikemc napisał: . Z czego zrobiona jest podstawka Takie podstawki i klosze do nich robi Akrylex w Gdyni. To jakiś akryl. 6 godzin temu, Piotras napisał: przyznaj się, Ty zacząłeś a brat skonczyl Haha.. To mi się skojarzyło z tym.. "KTO był w nocy u Marysi? - Brat... - Dziś brata nie będzie. Będę ja" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Świetny model brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Gratuluję Mistrzostwa Świata w klasie 350! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Piękna robota. Rewellka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Fantastycznie to wyszło, a te zesniedzenia na śrubach miodzio, czym ty panie to zrobiles? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 Śruby są malowane acladem polished brass i olejami dla plastyków. Jako że patyna to raczej w kontakcie z powietrzem się robi to dziś poszedłbym inna drogą. Bardziej w biofilm, czyli inne odcienie zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Ekstra to wyszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 przepiękny model ! GRATULUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 30 Września 2020 Share Napisano 30 Września 2020 Bardzo ładna praca, najbardziej podoba mi się brudzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 Gratulacje, Należało się japonce, nie mogę się doczekać kiedy świat wróci do normalności i będzie można go podziwiać na żywo Tak przy okazji i Michałowi za 2 miejsce gratuluje Radków-Łambinowice 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi