barszczo Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 3 minuty temu, slamacek napisał: (na zdjęciu - inspekcja zawartości jej lewej części) Też mam takiego inspektora, tylko czarnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Czarnego powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Wychodzi na to, że jestem nienormalny. W szufladzie mam tylko 6 modeli, które czekają na sklejenie. 2 modele na warsztacie robią się i jeden zamówiony. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca My tu gadu gadu o szafach i półkach a tu nagle ... pyk i 200 strona hurrrra!!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 39 minut temu, mig napisał: Wychodzi na to, że jestem nienormalny. W szufladzie mam tylko 6 modeli, które czekają na sklejenie. 2 modele na warsztacie robią się i jeden zamówiony. Budowanie modeli i kolekcjonowanie, to dwie rozne sprawy. Nie kazdy kupujacy butelke wodki jest alkoholikiem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 43 minuty temu, mig napisał: Wychodzi na to, że jestem nienormalny. W szufladzie mam tylko 6 modeli, które czekają na sklejenie. 2 modele na warsztacie robią się i jeden zamówiony. Nie upadaj na duchu! Jeszcze jesteś do uratowania! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca (edytowane) Jak to mówią - na każdego przyjdzie kolej Edytowane 20 Marca przez slamacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Koledzy. Odetchnąłem. Jestem normalny. Choć właściwie to jeszcze nie jestem normalny (mam 65 modeli) czyli chyba jednak jestem nienormalny tylko w drugą stronę. Jakoś dziwnie mi się to wykonkludowało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Godzinę temu, Endrju napisał: Koledzy. Odetchnąłem. Jestem normalny. Choć właściwie to jeszcze nie jestem normalny (mam 65 modeli) czyli chyba jednak jestem nienormalny tylko w drugą stronę. Swoich mam tylko 56 plus około 15 wintydżów dla samej chęci posiadania, ale naprawdę mocno ograniczyłem zapasy i kolekcje. Życia braknie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Czyli ja jestem tylko detalistą. 42 na półce (ilość raczej stała - nowe zastępują stare), 9 w magazynie, 1 "ander konstrakszyn". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca 11 godzin temu, Grzes napisał: I teraz tak się zastanawiam - czy ja z moimi ponad 200 modelami jestem w miarę normalny, czy wręcz przeciwnie i do normalności mi jeszcze sporo brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Marca Super Moderator Share Napisano 22 Marca no to kolejne 3 szt co prawda pudełka nowsze ale środek wiadomo co 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Marca Super Moderator Share Napisano 24 Marca i o ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca (edytowane) Niezmiennie zastanawia mnie fenomen grafiki na produktach tamtego okresu. Opakowania modeli, okładki książek... . I nie mogę rozstrzygnąć czy to ostracyzm władzy wobec artystów sprawiał, że zajmowali się tym dyletanci, czy płacono tak mało, że żaden sensowny autor nawet nie myślał o wzięciu narzędzia do ręki, czy też dominował nepotyzm i zlecenia dostawali niekoniecznie ci co coś umieli. Edytowane 24 Marca przez greatgonzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 2 godziny temu, greatgonzo napisał: Niezmiennie zastanawia mnie fenomen grafiki na produktach tamtego okresu. Był jeszcze czynnik gospodarki ciągłych niedoborów. Opakowanie nie miało znaczenia, bo wszystko szło sprzedać. Tak więc regres wobec opakowań wcześniejszych, był jednak postępem Ten wcześniejszy o ok. 20 lat malunek wg mnie jest fajny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 1 godzinę temu, letalin napisał: Ten wcześniejszy o ok. 20 lat malunek wg mnie jest fajny. Jak dla mnie, te pudełka to już klasyka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca 1974 rok. U nas poradniczek jak zbudować miniaturkę , na zachodzie Matchbox, Frog, Airfix, Heller ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 9 godzin temu, Greif napisał: Pozdrowienia z Siedlec! Model z sąsiedniej ulicy. Wiem, że już to pisałem, ale cóż szkodzi jeszcze raz wspomnieć... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Marca Super Moderator Share Napisano 25 Marca in box wynalazków ale najlepsze made in DDR w Mi 4 nawet plastelinka jest na balast 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Ech wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Ciekawe jakby się kładła ta wielka czerwona płachta na Mi-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Marca Super Moderator Share Napisano 25 Marca Patrząc na wiek kalkomanii raczej kiepsko, nawet obecnie z dostępem do wynalazków do kalek lepiej chyba sobie namalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 2 godziny temu, Greif napisał: in box wynalazków ale najlepsze made in DDR tak, ale jednak w orygiale 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Quś...jak ja wam zazdraszczam Tylko Turboleta nigdy nie miałem, reszta przeszła przez moje ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Uwielbiam te malunki z pasażerskich kolosów z Plasticarta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi