aqws99 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Ja nabyłem taki... nie wiedziałem jaki ma być, ale na opakowaniu z tyło pisze, że zmyć można cleanluxem, wiec uznałem że dobry ;) Podobno ten też można... A Reggy pisał o tym chyba... wygląda, że się chyba nie nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Dlaczego lotnicy w czasie IIWŚ mogli mieć otwarte kokpity podczas lotu? Po co to i czy miało jakieś istotne znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Wather Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 mam pytanko może wydaje się trochę głupie ale...mam problem z zrobieniem zarostu na figurkach 1:35 próbowałem suchych pasteli ale za bardzo brudzą,maczanie wykałaczki w farbie też jest do kitu strasznie pracochłonne Jeśli mogliście coś pomóc z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 LOL, jedziesz brązową farbą albo w zależności od pożądanego efektu mieszasz z kolorem do twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Dlaczego lotnicy w czasie IIWŚ mogli mieć otwarte kokpity podczas lotu?Po co to i czy miało jakieś istotne znaczenie? Przewietrzyć się?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Szukam modelu samochodu Dodge Ram, najlepiej w skali 1:18, 1:24 lub 1:25. Google to jednak za mało. Szukałem po wszystkich katalogach, nawet w obcojęzycznych stronach i znalazłem tylko ofertę revella, numer katalogowy: 857204, DODGE RAM VTS P-UP 1/25 Czy ktoś z was nie zna innego modelu tego auta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Dlaczego lotnicy w czasie IIWŚ mogli mieć otwarte kokpity podczas lotu?Po co to i czy miało jakieś istotne znaczenie? Wydaje mi się że otwarte kabiny mieli otworzone tylko podczas startów i lądowań aby zwiększyć widoczność. Również otwarta kabina zmniejszała prędkość podczas lotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Mam pytanie, czy ktoś posiada może instrukcje do kalkomani hi-decal mig 29UB 1:72? Chciałem zapytać jakie kolory są potrzebne aby wykonać polską wersję? 1st Fighter Regiment "Warszawa", Polish A.F.; Minsk Mazowiecki A.B., 1997; Kalki dostanę pocztą nie wiadomo kiedy, a chciałbym już kupić/zamówić farby... najlepiej jak ktos ma skan instrukcji malowania, albo może podać gotowe nr. farb valejo lub gunze?? Z góry dziękuję ps: sesja na polibudzie zakończona z sukcesem, czas wrócić do modelarstwa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Witam Wiecie może jaki jest zamiennik humbrola 106 i revella 47 na pactre?! please pomocy... muszę mustanga pomalować :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Film do pomalowanej części przykleić na CA? z góry dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 A czy to przypadkiem nie dostanie białego nalotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 No właśnie tego sie boję i dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Ostach Spróbuj na jakimś kawałku z ramki przyklejić, ale raczej będzie nalot :/ Kiedyś wkleiłem okno w bellu na CA i miałem mleczną szybkę, prawie jak pod prysznicem nowej generacji:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Film spokojnie na lakier przyklejaj błyszczący albo Clearfix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 a ja mam takie pytanie. gdzie znajde jakiego sprzętu używały bądź używają wojska USA na misjach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Polecam mięsięczniki nowa technika wojskowa i raport. Napewno znajdziesz tam bardzo dużo informacji na temat uzbrojenia poparty licznymi zdjęciami. Oczwiście istnieje też dużo opracowań obcojęzycznych na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 A co konkretnie chcesz wiedzieć ? Jakby co to np. www.militaryphotos.net i search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Konkretnie to chodzi mi jaki sprzet wykorzystywali np podczas pustynnej burzy a jaki np w wietnamie czy tez bośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Zawsze możesz zapytać na forum a ludzie zasypia Cie linkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 WitamWiecie może jaki jest zamiennik humbrola 106 i revella 47 na pactre?! please pomocy... muszę mustanga pomalować :p jest to Pactra A9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Mam takie pytanie jak umieścić na forum miniaturkę z Picasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 (edytowane) www.picasa2html.com , wchodzisz na swoje konto (albumy muszą być publiczne), wybierasz album i fotkę, na dole zamiast HTML bierzesz BB code i jakąś małą rozdzielczość. I wygeneruje Ci kod. Usuń z niego tylko po wklejeniu na forum ostatnie linie z reklamą. Edytowane 17 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Dzięki.Teraz będę kombinował bo na fotosiku zaszły zmiany nie można wrzucać na forum zdjęć w pełnym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Mam dwie funkcje LINK DO TEGO ZDJĘCIA, I UMIEŚĆ OBRAZEK NA STRONIE. Nie moge odnależć BBCODE I HTML? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Nie nie, wejdź na stronę: www.picasa2html.com tam wpisz swoją nazwe konta, a ten programik połączy się z tym co masz wrzucone na swoją Picasę. Reszta już z górki. W Tajnikach Modelarstwa masz opisane w temacie o wrzucaniu fotek krok po kroku korzystanie z tej stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi