Mikolaj75 Napisano 15 Marca 2023 Napisano 15 Marca 2023 Moją opinię - wielokrotnie wyrażaną - znasz, toteż nie będę się powtarzał Żeby nie było Ci za miło - parafrazując kanon - powiększone 48 razy nie wybuchną 1 Cytuj
DamianPoltorak Napisano 15 Marca 2023 Napisano 15 Marca 2023 (edytowane) Pięknie ci to wychodzi, jak kolega @zarukwspomniał, aż człowiek sam ma ochotę usiąść i zdziałać coś więcej, niż samo pudełko oferuje. Motywujące te twoje warsztaty, i za to należą ci się ukłony . A z krytycznego podejścia, będziesz to prostował? Edytowane 15 Marca 2023 przez DamianPoltorak Cytuj
Woit Napisano 15 Marca 2023 Napisano 15 Marca 2023 Godzinę temu, Marcin Witkowski napisał: (...) Jesteś bogiem Boskie rzeczy nam tu pokazujesz. Siedzisz na modelarskim Olimpie z innymi bogami czasem tu goszczącymi i raczącymi nas swoimi dziełami. 1 Cytuj
Psar77 Napisano 15 Marca 2023 Napisano 15 Marca 2023 11 minut temu, DamianPoltorak napisał: A z krytycznego podejścia, będziesz to prostował? Te głowice są ruchome i na podwieszonej bombie tak opadają pod wpływem własnego ciężaru, 2 Cytuj
DamianPoltorak Napisano 15 Marca 2023 Napisano 15 Marca 2023 18 minut temu, Psar77 napisał: Te głowice są ruchome i na podwieszonej bombie tak opadają pod wpływem własnego ciężaru, Tym bardziej szanuję za dbałość o szczegóły 1 Cytuj
Marcin Witkowski Napisano 15 Marca 2023 Autor Napisano 15 Marca 2023 7 godzin temu, Luljan napisał: No i kolega zamiótł . Świetne, i te rysunki, bez kompa, czad. Oldskul, bejbe A tak na serio, to papier milimetrowy z encefalografu, którego rolkę mam od ponad 20 lat, świetnie się sprawdza. 6 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Moją opinię - wielokrotnie wyrażaną - znasz, toteż nie będę się powtarzał Żeby nie było Ci za miło - parafrazując kanon - powiększone 48 razy nie wybuchną Jeśli ktoś zbuduje maszynę do powiększania/pomniejszania, to Ciebie bym widział jako pierwszego. Sprawdzimy 6 godzin temu, DamianPoltorak napisał: Pięknie ci to wychodzi, jak kolega @zarukwspomniał, aż człowiek sam ma ochotę usiąść i zdziałać coś więcej, niż samo pudełko oferuje. Motywujące te twoje warsztaty, i za to należą ci się ukłony . A z krytycznego podejścia, będziesz to prostował? Piotrek wyjaśnił, że to się nieco "gibie". Czasami nawet dziwnie, bo w locie bywa mocno odchylone w bok. 6 godzin temu, Woit napisał: Jesteś bogiem Boskie rzeczy nam tu pokazujesz. Siedzisz na modelarskim Olimpie z innymi bogami czasem tu goszczącymi i raczącymi nas swoimi dziełami. Nie wiem co bierzesz, ale bierz przynajmniej o połowę mniej, hahaha Dzięki! 1 Cytuj
Luljan Napisano 15 Marca 2023 Napisano 15 Marca 2023 11 minutes ago, Marcin Witkowski said: Oldskul, bejbe O yeah . 1 Cytuj
zaruk Napisano 15 Marca 2023 Napisano 15 Marca 2023 37 minut temu, Marcin Witkowski napisał: Nie wiem co bierzesz, ale bierz przynajmniej o połowę mniej Wyczuwam znaczne stężenie cyjanoakrylanu. 3 Cytuj
Woit Napisano 15 Marca 2023 Napisano 15 Marca 2023 2 godziny temu, zaruk napisał: Wyczuwam znaczne stężenie cyjanoakrylanu. Ostatnio jestem na głodzie, może tu leży przyczyna Cytuj
burzatg Napisano 16 Marca 2023 Napisano 16 Marca 2023 (edytowane) Sądziłem, że w uzbrojeniu nie ma za wiele roboty poza dopracowaniem (pocienieniem) lotek. A tu proszę! Każda bomba, pocisk składa się z tylu elementów, ze można spokojnie traktować jako osobne zestawy Niezmiennie każda twoja aktualizacja to modelarskie święto! PS. Można będzie to wszystko zobaczyć na żywo na wystawie w Bytomiu? Edytowane 16 Marca 2023 przez burzatg Dopisek Cytuj
Marcin Witkowski Napisano 16 Marca 2023 Autor Napisano 16 Marca 2023 6 godzin temu, burzatg napisał: Sądziłem, że w uzbrojeniu nie ma za wiele roboty poza dopracowaniem (pocienieniem) lotek. A tu proszę! Każda bomba, pocisk składa się z tylu elementów, ze można spokojnie traktować jako osobne zestawy Niezmiennie każda twoja aktualizacja to modelarskie święto! PS. Można będzie to wszystko zobaczyć na żywo na wystawie w Bytomiu? Jest taki plan. Etap realizacji: HOT! 5 godzin temu, jawor84 napisał: Szczena opada... rewelacja Dzięki Cytuj
Marcin Witkowski Napisano 28 Marca 2023 Autor Napisano 28 Marca 2023 Zapraszam do GALERII Dzięki wszystkim za doping, komentarze, uwagi, etc. To była super przygoda 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi