Mikolaj75 Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 Moją opinię - wielokrotnie wyrażaną - znasz, toteż nie będę się powtarzał Żeby nie było Ci za miło - parafrazując kanon - powiększone 48 razy nie wybuchną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 (edytowane) Pięknie ci to wychodzi, jak kolega @zarukwspomniał, aż człowiek sam ma ochotę usiąść i zdziałać coś więcej, niż samo pudełko oferuje. Motywujące te twoje warsztaty, i za to należą ci się ukłony . A z krytycznego podejścia, będziesz to prostował? Edytowane 15 Marca 2023 przez DamianPoltorak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 Godzinę temu, Marcin Witkowski napisał: (...) Jesteś bogiem Boskie rzeczy nam tu pokazujesz. Siedzisz na modelarskim Olimpie z innymi bogami czasem tu goszczącymi i raczącymi nas swoimi dziełami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 11 minut temu, DamianPoltorak napisał: A z krytycznego podejścia, będziesz to prostował? Te głowice są ruchome i na podwieszonej bombie tak opadają pod wpływem własnego ciężaru, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 18 minut temu, Psar77 napisał: Te głowice są ruchome i na podwieszonej bombie tak opadają pod wpływem własnego ciężaru, Tym bardziej szanuję za dbałość o szczegóły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 Kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 15 Marca 2023 Autor Share Napisano 15 Marca 2023 7 godzin temu, Luljan napisał: No i kolega zamiótł . Świetne, i te rysunki, bez kompa, czad. Oldskul, bejbe A tak na serio, to papier milimetrowy z encefalografu, którego rolkę mam od ponad 20 lat, świetnie się sprawdza. 6 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Moją opinię - wielokrotnie wyrażaną - znasz, toteż nie będę się powtarzał Żeby nie było Ci za miło - parafrazując kanon - powiększone 48 razy nie wybuchną Jeśli ktoś zbuduje maszynę do powiększania/pomniejszania, to Ciebie bym widział jako pierwszego. Sprawdzimy 6 godzin temu, DamianPoltorak napisał: Pięknie ci to wychodzi, jak kolega @zarukwspomniał, aż człowiek sam ma ochotę usiąść i zdziałać coś więcej, niż samo pudełko oferuje. Motywujące te twoje warsztaty, i za to należą ci się ukłony . A z krytycznego podejścia, będziesz to prostował? Piotrek wyjaśnił, że to się nieco "gibie". Czasami nawet dziwnie, bo w locie bywa mocno odchylone w bok. 6 godzin temu, Woit napisał: Jesteś bogiem Boskie rzeczy nam tu pokazujesz. Siedzisz na modelarskim Olimpie z innymi bogami czasem tu goszczącymi i raczącymi nas swoimi dziełami. Nie wiem co bierzesz, ale bierz przynajmniej o połowę mniej, hahaha Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 11 minutes ago, Marcin Witkowski said: Oldskul, bejbe O yeah . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 37 minut temu, Marcin Witkowski napisał: Nie wiem co bierzesz, ale bierz przynajmniej o połowę mniej Wyczuwam znaczne stężenie cyjanoakrylanu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 2 godziny temu, zaruk napisał: Wyczuwam znaczne stężenie cyjanoakrylanu. Ostatnio jestem na głodzie, może tu leży przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 15 Marca 2023 Share Napisano 15 Marca 2023 Piękne jest to co tu nam pokazujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 16 Marca 2023 Share Napisano 16 Marca 2023 (edytowane) Sądziłem, że w uzbrojeniu nie ma za wiele roboty poza dopracowaniem (pocienieniem) lotek. A tu proszę! Każda bomba, pocisk składa się z tylu elementów, ze można spokojnie traktować jako osobne zestawy Niezmiennie każda twoja aktualizacja to modelarskie święto! PS. Można będzie to wszystko zobaczyć na żywo na wystawie w Bytomiu? Edytowane 16 Marca 2023 przez burzatg Dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor84 Napisano 16 Marca 2023 Share Napisano 16 Marca 2023 Szczena opada... rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 16 Marca 2023 Autor Share Napisano 16 Marca 2023 6 godzin temu, burzatg napisał: Sądziłem, że w uzbrojeniu nie ma za wiele roboty poza dopracowaniem (pocienieniem) lotek. A tu proszę! Każda bomba, pocisk składa się z tylu elementów, ze można spokojnie traktować jako osobne zestawy Niezmiennie każda twoja aktualizacja to modelarskie święto! PS. Można będzie to wszystko zobaczyć na żywo na wystawie w Bytomiu? Jest taki plan. Etap realizacji: HOT! 5 godzin temu, jawor84 napisał: Szczena opada... rewelacja Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 17 Marca 2023 Share Napisano 17 Marca 2023 Niezwykłe. Wspaniała praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 28 Marca 2023 Autor Share Napisano 28 Marca 2023 Zapraszam do GALERII Dzięki wszystkim za doping, komentarze, uwagi, etc. To była super przygoda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi