kapsel Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Witam Szanownych Po dość długiej zabawie z Byczkiem udało się go ukończyć. Przyznam że to dość wymagający model z racji na niezbyt dobre dopasowanie części. Sporo uwagi i czasu poświęciłem na łączenie skrzydeł z kadłubem i osłonę silnika. Zestaw wzbogaciłem małą blaszką do kabiny, a tę z koleji pociąłem i pocieniłem. Cieszę się że model stoi już na półce Maszyna w malowaniu lotnictwa KNIL pilotowana przez por. Guus'a Diebela Zapraszam do galerii i można szczelać No cóż, to byłoby na tyle. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i wsparcie w trakcie budowy tej beczułki. Odmeldowuję się i zmykam bawić się przy Shidenie 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Jeszcze raz gratulacje, bardzo ładny byczek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Ładnie. Nawet bardzo ładnie Podoba mi się takie soczyste podkreślenie linii podziału i nitowania. Jedyny minus to trochę nie bardzo przylegający wiatrochron. Ale w sumie daję "mocnego plusa" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted June 27, 2020 Author Share Posted June 27, 2020 Masz absolutną rację Tomku co do wiatrochronu. Jeszcze dziś go zrywałem i próbowałem dopasować ale już się poddałem i wyszło jak widać. Dzięki za uwagę i cieszy fakt że pomimo niedociągnięć model się podoba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Coś ostatnio obrodziło grubaskami - bardzo ładny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Jak na latajacego holendra wyszedł przyzwoicie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Grubasek wyszedł bardzo ładnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Byczy Byczek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Bardzo fajnie wyszedł. Obserwowałem warsztat i FB, trzymając kciuki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted June 29, 2020 Author Share Posted June 29, 2020 Serdecznie dziękuję za miłe opinie przyznam że nie spodziewałem się iż model przypadnie Wam do gustu. Motywacja wzrasta także do zobaczenia już niedługo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenzan Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Bardzo fajny efekt, duży plus za temat no i wykonanie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz75 Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Mnie osobiscie sie podoba. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 Choć sam samolot nie przypada mi do gustu to model wyszedł Ci zacnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted July 12, 2020 Author Share Posted July 12, 2020 11 godzin temu, rymulus napisał: Choć sam samolot nie przypada mi do gustu to model wyszedł Ci zacnie. Dziękuję serdecznie i cieszę się że się podoba. Faktycznie sama maszyna może budzić skrajne odczucia ale leżał w szafie i jako przeciwnik dla Hayabusy nadaje się doskonale. Troszkę zestaw dał mi w kość i wyszedł jak widać. Tym bardziej miło że mimo potknięć nie dostaję za niego zbytnio po uszach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Fajna beczułka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts