kapsel Napisano 27 Czerwca 2020 Share Napisano 27 Czerwca 2020 Witam Szanownych Po dość długiej zabawie z Byczkiem udało się go ukończyć. Przyznam że to dość wymagający model z racji na niezbyt dobre dopasowanie części. Sporo uwagi i czasu poświęciłem na łączenie skrzydeł z kadłubem i osłonę silnika. Zestaw wzbogaciłem małą blaszką do kabiny, a tę z koleji pociąłem i pocieniłem. Cieszę się że model stoi już na półce Maszyna w malowaniu lotnictwa KNIL pilotowana przez por. Guus'a Diebela Zapraszam do galerii i można szczelać No cóż, to byłoby na tyle. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i wsparcie w trakcie budowy tej beczułki. Odmeldowuję się i zmykam bawić się przy Shidenie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Czerwca 2020 Share Napisano 27 Czerwca 2020 Jeszcze raz gratulacje, bardzo ładny byczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Czerwca 2020 Share Napisano 27 Czerwca 2020 Ładnie. Nawet bardzo ładnie Podoba mi się takie soczyste podkreślenie linii podziału i nitowania. Jedyny minus to trochę nie bardzo przylegający wiatrochron. Ale w sumie daję "mocnego plusa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2020 Masz absolutną rację Tomku co do wiatrochronu. Jeszcze dziś go zrywałem i próbowałem dopasować ale już się poddałem i wyszło jak widać. Dzięki za uwagę i cieszy fakt że pomimo niedociągnięć model się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Czerwca 2020 Share Napisano 27 Czerwca 2020 Coś ostatnio obrodziło grubaskami - bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Jak na latajacego holendra wyszedł przyzwoicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Grubasek wyszedł bardzo ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 Byczy Byczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 29 Czerwca 2020 Share Napisano 29 Czerwca 2020 Bardzo fajnie wyszedł. Obserwowałem warsztat i FB, trzymając kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 29 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2020 Serdecznie dziękuję za miłe opinie przyznam że nie spodziewałem się iż model przypadnie Wam do gustu. Motywacja wzrasta także do zobaczenia już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 29 Czerwca 2020 Share Napisano 29 Czerwca 2020 Bardzo fajny efekt, duży plus za temat no i wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Mnie osobiscie sie podoba. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Choć sam samolot nie przypada mi do gustu to model wyszedł Ci zacnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 12 Lipca 2020 Autor Share Napisano 12 Lipca 2020 11 godzin temu, rymulus napisał: Choć sam samolot nie przypada mi do gustu to model wyszedł Ci zacnie. Dziękuję serdecznie i cieszę się że się podoba. Faktycznie sama maszyna może budzić skrajne odczucia ale leżał w szafie i jako przeciwnik dla Hayabusy nadaje się doskonale. Troszkę zestaw dał mi w kość i wyszedł jak widać. Tym bardziej miło że mimo potknięć nie dostaję za niego zbytnio po uszach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 29 Lipca 2020 Share Napisano 29 Lipca 2020 Fajna beczułka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi